Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (8.4.2009 11:06:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu Ojla punce, Tale polna luna mene vsak mesec ubija. Tamala je "boga" 3 dni pred polno luno. Za znoret. Otika: Možnosti so sledeče: - polna luna --- še nisem opazila, da bi jo to kdaj dajalo ... mogoče premalo spremljam, kdaj sploh polna luna je [sm=smiley36.gif] - enostavno ni lačna --- je opcija ... sam saj me razumeš ... smrklja je imela včeraj 3 in pol mlečne obroke, 1/4 jabolka s piškotkom in pa par žličk riževe kašice, pa še ponoči sem mi je 4x zbudila ... itak, da potem premišljujem, če je dovolj ali ne - ni mleko ok --- smo imeli najprej Aptamil in ni bil ok ... sedaj je po Hippu bolje, samo bom vseeno še z Bebo probala, ko jo j patronažna svetovala ... saj to imajo v lekarni, ne? - premalo teče čez cucelj --- čez cucelj teče dovolj, 100% - se kaj dogaja v ustih --- sem gledala, če se kje že kaka bela lisa vidi, pa ni nič ... je pa res, da se ogromno slini in si rokice ali igračke besno v usta sili. Sicer pa, ko bo lačna bo jedla. Če pa hoče pit kompot ga pa naj enostavno pije. Jaz sem se glede tega že nehala sekirat, ker meni to sigurno enkrat na teden naredi. Javi kako bo. Ah, križi in težave staršestva [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|