|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
12.12.2008 18:37:49   
Pija76
Gigi a zdaj pa žur spuščaš zaradi dela? Jao jao punca, tko ne sme iti!!! Pusti delo, ta vedno počaka. Kdo se oglaša user posted image . Vem, da si ti pridna!!! Jaz nimam za kabelski internet, zato imam dva instantna. Prejšnji mesec sem bla tolk komunikativna, da sem skurla cel mobi, pol pa še oba interneta user posted image . Pa zgleda da se trend nadaljuje user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.12.2008 18:37:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca a ti si tud doma?

user posted image I wish...
Draga moja,  v službi sem. Grem zdle mal ven, pa potem nazaj v službo.

pa kje ti delaš hudiča?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.12.2008 18:38:57   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarči pa ti imaš luksus! Sam rečt tastarmu, da sekirat te pa ne sme!

pa ga mam res...za večerjo mi peče palačinke....user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIII kolk je priden user posted image  user posted image  user posted image . Polubčki ga še od nas, k tolk lepo zate skrbi user posted image . A na kalamare sta zavila včeri? Če ne ti jih mora jutri prinest user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.12.2008 18:39:38   
Pija76
Pa kaj tolk delate punce moje? Jaz se dons prav fajn počutim, ko sem si frei vzela. No sej drug teden, pa do konca marca bo pa ludilo bez kraja.

Zarja to je pa res luksus. Kakšne pa bodo? No, jaz jih ne maram preveč.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.12.2008 18:40:16   
zarja1

Zarči pa ti imaš luksus! Sam rečt tastarmu, da sekirat te pa ne sme!

pa ga mam res...za večerjo mi peče palačinke....user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIII kolk je priden user posted image  user posted image  user posted image . Polubčki ga še od nas, k tolk lepo zate skrbi user posted image . A na kalamare sta zavila včeri? Če ne ti jih mora jutri prinest user posted image

ne teh baje ne bova k zadnjič niso pomagali....no pa popravek, jih je kupil samo ne ve ali jih bova jutri, mora prespat...user posted image user posted image user posted image
mu pa zdaj lamp raste ko ga hvalite......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.12.2008 18:43:03 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.12.2008 18:41:32   
zarja1

ja ne vem...jaz si eno namažem z nutelo, eno zmažem brez vsega, eno z navadnim jogurtom, eno z marmelado,....pol pa sem počasi sita.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.12.2008 18:41:42   
gigi1

Gigi a zdaj pa žur spuščaš zaradi dela? Jao jao punca, tko ne sme iti!!! Pusti delo, ta vedno počaka. Kdo se oglaša user posted image . Vem, da si ti pridna!!! Jaz nimam za kabelski internet, zato imam dva instantna. Prejšnji mesec sem bla tolk komunikativna, da sem skurla cel mobi, pol pa še oba interneta user posted image . Pa zgleda da se trend nadaljuje user posted image

Jaz sem vzela kar tistega neomejeno za 29 EUR. Ne morm skurt user posted image  user posted image  user posted image . Mobitel mi pa itak pregori vsak mesec user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.12.2008 18:42:24   
zarja1
Sayuri helov.....daj pripopaj eno slikco Lovra in Zare...please...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.12.2008 18:43:24 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.12.2008 18:43:22   
gigi1

ja ne vem...jaz si eno namažem z nutelo, eno zmažem brez vsega, eno z navadnim jogurtom, eno z marmelado,....pol pa sem počasi sita.user posted image user posted image user posted image

Ufff, to pa je kombinacija user posted image . A v tem vrstnem redu?? Da ti ne bo slab ratal?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.12.2008 18:44:23   
zarja1

Ufff, to pa je kombinacija user posted image . A v tem vrstnem redu?? Da ti ne bo slab ratal?

ne, no do sedaj mi še ni nikol.....gre pa malo v drugačnem vrstnem redu....itak se pol vse zmučka v želodčku.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.12.2008 18:44:28   
Pija76

Jaz sem vzela kar tistega neomejeno za 29 EUR. Ne morm skurt user posted image  user posted image  user posted image . Mobitel mi pa itak pregori vsak mesec user posted image

Ah midva plačujeva okol 20 EUR, ker imava pogodbo za 2 leti - še do septembra, pol pa sam gasa na neki druzga - brez limita, ker to je ubibože kdaj user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.12.2008 18:45:34   
Pija76
Zarja to pa imaš kombinacije user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.12.2008 18:45:50   
gigi1
Zarja a lahk predvidevam? Jugurt, brez vsega, marmelada in nutela za finiš? user posted image  user posted image  user posted image
Sam tole verzijo z jogurtom pa še nism probala user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.12.2008 18:48:30   
zarja1

Zarja a lahk predvidevam? Jugurt, brez vsega, marmelada in nutela za finiš? user posted image  user posted image  user posted image

jaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image . Full paše jogurt!!!!!! A vidve s Pijo u Beograd, pa nikol tega jedle.....no dodal naj bi se še kozji sir, tega pa žal nimam.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.12.2008 18:49:54   
zarja1
Zarja to pa imaš kombinacije user posted image

pa saj je rekla Larči, da nja jem karkoli mi paše....zdaj si pa zmišljujem, sploh če dragi kuha...user posted image user posted image user posted image  Sem preveč žleht?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.12.2008 18:51:51   
zarja1
pičim, me domača policija lovi.....lep večer srčice moje

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.12.2008 18:52:37   
gigi1
Pija a ne morš nadgradnje narest? Verjetno se da. Pokliči pa vprašaj.

Zarja jok to kod nas nema user posted image . Uštipke z jogurtom ja, palačinke pa v slani verziji z mladim sirom nadrobljenim v testo.

Evo pa sem zamudila štacuno. Mah sej se mi ne da...bom jutri stisnila user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.12.2008 19:01:19   
Pija76
Gigi a veš da ne vem. Pa saj kmal ne bom več imela časa.... Hej., ju3 je še en dan user posted image .

Kaj je to snega v Ratečah? Zanimivo

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.12.2008 19:09:05   
Shadow
Jooooooj, ne več o palačinkah govorit, ker so se mi fuuuul zaluštale, ampak se mi jih ne da iti delat, moj pa še je na šihtu...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.12.2008 19:10:41   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image  ja,ja zarja, samo 1 so mi dali nazaj..take sreče pa verjetno res nimam ,da bi imela enojajčne user posted image user posted image .
Se mi je pa zdelo kar veliko, ker sem rpičakovala manj...no, saj se ne pritožujem, sem full veselauser posted image .

Shadow,  UZ imam 23.12., pa ti?

Iiiiiiiii, Bumo, jaz tudi!!! 23.12.!!! Zdaj pa je res skrajni čas, da se spoznava!!! jaz sem na sporedu ob 9.45.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.12.2008 19:13:13   
mismis
Večer, kako smo kaj danes. Vidimo, da je po nekaj dobrih novicah, tuki neakj slabih njih.

Bambiuser posted image user posted image user posted image , drži se mi.

Bumo, lepa bHCG, saj ni važno koliko jih je, samo do souser posted image user posted image

Vijolica, pa daj probaj narediti test, seveda če si že vsaj 12. dan po ET-ju. Tako boš najbolj sigurna, ali je uspelo ali je uspelo. Držim pestke user posted image user posted image

Kajšica in gretka, pikoloro, kaj se gresta mene tako mesti, kot da nisem že brez tega dovolj zmešana. Gretka, ma ja, pa naj gospod Božič prinese tisto kar je pozabil Miklavž sabo vzeti

Pija, seveda sem še vedno zelencu zvesta, zdaj kombiniramo čaj/pir. Me zanima, kako bi to delovalo, če bi to vse skupaj zlila v en velik vrč in potem pila iz njega user posted image  Mislim, da bi mi bilo slabo

kajatina, držim pestke, da jutri pade stopka user posted image user posted image

Žiži, a si sedaj zrihtala vsa darila za polovne partnerje. Upam, da bo današnja noč bolj prijetna

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.12.2008 19:26:21   
Grethy

Tole je pa res zanimiva verzija jaaaaaaaa ... jaz sem jih pa snoči spekla, pa faširanca pretenstala na čebulci, danes sem pa še zmešala pol kg skute, pa  eno velko kislo smetano in dve jajčki in malo soli, a na kraju žličica vegete ... pa lepo po plasteh v plehec :
palačinka - skuta - palačinka - meso - palačinka - skuta - palačinka - mesek - palačinka - skuta - palačinka in na vrhu sem še polila tisto smetano ki je še ostala od skute, pa vse sem fajn prepikala in spekla slano tortico iz palačink........ mamamija slastno user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.12.2008 19:47:36   
gigi1
Miška ponoči nisem daril delala. Je bilo nekaj bolj konkretnega. Jih pa sedaj user posted image . Sam sem pa že tolk zmahana, da bom kmalu nehala.
Ti si pa kar tazelenga privošči. Po vseh čajčkih tete Pehte si ga več kot zaslužiš user posted image

Gretka zanimiva tale tvoja palačinkpita z mesom in skuto user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.12.2008 19:50:18   
lara light

Ti si res moja sestra, ju3 bom z mamo imela resen pogovoruser posted image
Jaz tudi tko, nutela, obvezno ena brez vsega, potem z marmelado, pa s skuto...njami in aplavz za možeka!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.12.2008 19:51:34   
lara light
Bambi, jaz bi poslušala Gigi, le pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?