|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
7.12.2008 21:22:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarči kaj te zanima? A kaj smo danes jedli, kuhali?

ne user posted image user posted image user posted image , kaj je Miklavžek nastavil, kje boš praznovala, al greš v Beograd,.....

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.12.2008 21:28:02   
Kicsi
Želvica-Dabroston je še na voljo v prekmurju,če ga nikjer ne dobiš.
No prav,pa bom probala pozabit pršut user posted image .Pa to je hudič ob teh praznikih,same dobrote,jaz pa polovico od tega ne smem jest user posted image .Ma dobr,bomo že,sam da bodo moji user posted image user posted image zdravi.
Goldy,daj še kaj kupi zase,ne samo past učke,boš videla kok dobr dene user posted image .Pejdi pogledat v trgovino Popek v centru Diamant,tam imajo najlepše oblekce za nas nosečke.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.12.2008 21:37:25   
Kicsi
Sonček85-mislim,da ti zaradi vseh okraskov v tvojem opisu ne prikaže teksta.Vsaj jaz ne vidim nobenega tvojega besedila.Sam tok javljam na znanje.
No,zdaj pa grem gledat Sharka,tko da pa-pa,pa lepo nočko vsem.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.12.2008 22:02:01   
zarja1
Nočko srčice moje.....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.12.2008 22:40:21   
Goldy
Kicsi -ja, definitivno grem tudi v Popek. Itak si moram nekje hlače kupit, ker nobenih ne zaprem več.user posted image  Hja, ljubica moja, pršut, tatarc, nič ne bo na mojem jedilnem listu! Pa pač ne bo. Ampak zanimivo  - so zadnjič vsi okrog mene pršut jedli, jaz pa mal polike, pa je šlo. Se mi sploh pršuta ni zluštal.

Sabsa - ti se tudi kaj javi jutri! user posted image

Nočko!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.12.2008 23:47:18   
bbpikica
Večer da se še enkrat pofočkam.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Goldy in Sabsa vidve pa lepo pozdravita pikece male.user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Za začetek se bom podpisalapod tole navijanjeuser posted image user posted image

Mismis kako lahko možka za tak užitek tolk časa prikrajšuješ kot je oblekcauser posted image user posted image

Lučka to pa je smola, nam tale sonček mal nagaja in se nam skrivauser posted image

Sonček 33 upam da si preživela mirno noč in da ni bilo kakega globokega dihanja in panike

Vsem ostalim pa en lep dobro jutouser posted image in maksimalno pozitiven danuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.12.2008 0:34:17   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Kicsi -ja, definitivno grem tudi v Popek. Itak si moram nekje hlače kupit, ker nobenih ne zaprem več.user posted image  Hja, ljubica moja, pršut, tatarc, nič ne bo na mojem jedilnem listu! Pa pač ne bo. Ampak zanimivo  - so zadnjič vsi okrog mene pršut jedli, jaz pa mal polike, pa je šlo. Se mi sploh pršuta ni zluštal.

Saj meni do zdaj tudi ni pršut dišal,zdaj pa ko sva ga dobila oz.ga je očitno samo moj dragi dobiluser posted image ,pa tam v hladilniku kar rajca.user posted image

Sonček85,sem pa ugotovila,da ko nisem prijavljena in se vsi naši dodatni okraski ne izrišejo,pa vidim tvoje besedilo.Mogoče je krivo tudi to,da jaz nimam explorer ampak firefox program.
Zdaj pa še Zvezdna vrata pogledam,pol pa spat.

NOČKO

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.12.2008 4:01:15   
Grethy
Morgen

Lubice zlate in lubčki , sej bi vam prpopala en kofetek, pa je to čist preveč za navsezgodaj zjutraj ...

Vsekakor vam želim en lep USPEŠEN dan !!!!!!!!!!!

LAVJUOL !!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.12.2008 7:02:47   
gigi1
Jutrčka

Evo samo, da vas pozdravim.

Bilo je super user posted image

Navijam za današnje akterke in upam, da so bile same dobre novičke te dni.

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.12.2008 7:43:38   
Pija76
Dobro jutro tud od mene!

Navijam za današnje akterke!

Pozdravček

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.12.2008 8:57:27   
mojsonček

Obi draga fajn zrihtaj jutri!!!!!!!!!user posted image
Goldy in Sabsa vidve pa lepo pozdravita pikece male.user posted image user posted image  

Jutrčka lepotičke!

Samo pozdravim vas, se pridružim čirliderkam in pičim prebrat, vidim, da ste pridno klocale... Upam, da so lepe novičke!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.12.2008 9:09:50   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mišmiš, a mi3 lahko tut pridemo na žurko? user posted image

ne, vi trije pa ne user posted image user posted image user posted image

swašta, kakšne neumnosti ljudje sprašujejo user posted image user posted image

čaki, čaki ti si sedaj nosečka in pod vplivom hormono, zato moram to bolj nežno napisati. Draga Hedi, Micka in Franceljček, vsi trije ste lepo vabljeni k nam na vas. Bomo pripravili za vas 3 stoleuser posted image

Mišmiš in Kajšica, zraven vaju pa že ne bom sedela, ker me ena hoče namlatit, druga je pa tut nevarna...user posted image user posted image

Čez vikend ste ble pa res pridne, si nisem skor nič zapomnila kar sem prebrala.

Sonček33, ne ga biksat, hitro se javi da si še v enem kosu!

Kje je pa naš Noki? Danes mava Dvojčke v MŠ, upam da ni pozabila...

Žižek vekom bek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.12.2008 9:53:59   
sonček33
Še sem 2v1. Popoldne pa sem grem kljub vsemu pokazat k G. Mislim, da so bili včeraj tisto res popadki, ase je potem proti noči umirilo. HB:

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.12.2008 9:57:11   
gigi1
Sonček HB user posted image . Sem malo brala za nazaj, pa sem se kar ustrašila. Pejd se pokazat. Držim pestke, da še nekaj časa počakata 2v1user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.12.2008 10:04:49   
ledenka

se podpišem user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.12.2008 10:12:36   
mismis
Dober dan vsem skupaj.

Danes sem malo med poznimi, smo namreč imeli že na vse zgodaj sestanek. Mislim, naši so res hecni, ob takih zgodnjih urah sklicati sestanek, ko jaz še napol spim.

Žiži, Welcccccccccccccccommmmmmmmme back. Pa smo te pogrešali, da veš

Hedi, pa ne bi jaz tebe tepla, le kako ma jaz mam tebe rad user posted image

Sonček, HB da je vse v redu in da ste še vedno 2/1. Danes se pa le pojdi pokazati, da boš sigurna

Pija, za štango je določen free style, samo če misliš kakšne salte delati, povej vnaprej, da ti zvlečem še turbo maximum pod štangouser posted image , da slučajno ne bi prišlo do kakšne nesreče

bbpikica, našega jaz z lahkoto prikrajšam za kakšno oblekico, namreč imam malo kompleksa debelih nog in se za to ne sprevim v nič, kar je krajše od kolen. Ampak, sedaj ko sem jih domov prinesla, mi bo pa vsak dan težil kdaj jih mislim obleči. Sem jih zjutraj že pokasiralauser posted image

Goldy in Sabsa, lepo pomahajta pikicam in jim sporočita, da jih tete RR pozdravljajo. Goldy, dober shoping ti želim
Gretka, kaj pa ti delaš sredi noči pokonci, ali tako zgodaj vstajaš za službo (ti uboga reva)

Netka, dobra motivacija, ni kaj. A ti misliš pa že januarja štartati??? A se bojiš konkurence user posted image user posted image user posted image  Ni kaj, tudi takrat ne boš sama, januarja grem jaz po mojega preostalega pingvina

Zarja, ti pujska ti, tako lepo ti pizzo papaš user posted image user posted image user posted image  a uživaš danes doma?

Želvica, kaj čmo tele čistilne akcije so čisto neprijetne, ampak jih je potrebno izvajati, da ne bomo živeli v svinjaku. Kako si mi ti?

Larči, nič sramu zaradi sprehodov, ko bosta pobča/pupi shodila, bom itak imela toliko dela, da boš oba ulovila, bodo kile kar same šle dol. Torej sedaj uživi, dokler lahko

A se je kakšna naša trepetalka odločila za test vnaprej???

sapi, kako je sedaj, so izcedki izginili, danes je tvoj dan, upam da je plusek user posted image user posted image

Shadow greje  user posted image user posted image test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008

Vidve sta tudi čedalje bližje datumu za test, kako nam kaže???

Seveda, pa želim vsem našim trepetalkam za tale prelep mesec, da ugledajo PLUSKE, da bodo imele najbolj krasen božič v svojem življenju user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.12.2008 10:13:06   
zarja1
Dobro jutro pupe moje. Jaz lepo že uživam doma, sem čist na off preklopla. Grem malo popucat, pol pa brat lepe novičke.

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.12.2008 10:16:40   
zarja1
Zarja, ti pujska ti, tako lepo ti pizzo papaš user posted image user posted image user posted image  a uživaš danes doma?

ja to sem jaz....user posted image , mislim da od vseh tu gori sem deležna največ nadimkov user posted image user posted image user posted image . Pa še en ni bil pozitiven....horny teddy, brbljica, pujska.....user posted image user posted image user posted image

mačka (Mismiseva) navijam, da bo tud januar tvoj in da ta pingvinček rata mali mismis, ki bo prikukal tam proti koncu septembra ven.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.12.2008 10:16:50   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pa še eno lepo štorijo za dvignit dlakce, pa pozitivo, pa ojačat upanje!...

O eni pupki, ki sem jo nekoč spoznala preko foruma, in dvigovala kapo pred njo vsakič, ko sva govorile...

Pri manj kot 30letih, je bla že 12x v postopku...nikoli ni niti zanosila, da bi lahko vsaj upala, da ma možnost....
Zej je bla takoj za mano spet v postopku,
in je dočakala krvni test, ki je bil skoraj 1300, in sedaj živčno čaka na UZ!!user posted image

Ful je srečna, js pa z njo in še vedno kapo dol, da je tolk vztrajala in ni nikoli zgubila upanja!!! Bravo!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Netka mene mal firbec daje, a je ta pupa tam nek iz tvojih goriških koncev?

Ker če je, pol sem bla jaz z njo zdaj na punkciji in ET-ju.

In če jo boš še kaj kontaktirala, ji čestitaj še v mojem imenu! Reči, da ji čestita tista, ki ji je pred nosom zadnjo haljo pobrala. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem tolk vesela zanjo! Taka optimistična pupa! Vsaka ji čast, res!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.12.2008 10:24:51   
pika.po

pika. po, kaj zameriti, če človek piše resnico. Ja sem noseča s Heinekenom user posted image user posted image user posted image . A ti prideš 20.-ega?

Pismu jest že cel cajt kalkuliram kako bi 20-tega uletela. Imam namreč eno žurko, na pol službeno user posted image u Dobrni, k jo ne morem špricat. Sam so rekli da gremo ob 23h iz Dobrne.
Tko da zdej moja malenkost skoz razmišlja kak bi še k mišmiš uletela...user posted image

K kok vas poznam ne boste lih s kurami šle spat, ampak po vsej verjetnosti zjutraj s petelinom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.12.2008 10:27:05   
netka34
OOOOOOOjli, pupike, srečke, miške, mačke, pujske, brbljice, pohajačke, delavčke, zaspanke, nosečke, sončki, kitki....Uf, a sm kako spustila??user posted image
Pri nas je leeeep sonček!user posted image Js pa na kompu slikce zlagam...

Pika.po, ne, ne, ni ta ta.(jao, kaki stavek!!user posted image ) Ta o keri sm pravla je tm iz sredine slo. Ne vem za nobeno pr nas d bi tut bla tko vztrajna! (d ne bom sama sebe spoznala na tak način, user posted image upam, d ne!)

Mismis, am ne zarat konkurence, ma mam tak filing, d ne znam razložit. No, sej, važn d je klapa, in to taprava, pa ni važn kdaj!!

Ma vidm, d danes kar neki bluzim, se beremo še kaj, zej pa uživajte vse navrh naštete, pa tut tiste, ki se kako drugače počutite...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.12.2008 10:39:34   
Kruce Fiks
Marička! Kaj nobena ne pogreša kave??
user posted image
Evo za pred kosilom.....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.12.2008 10:46:33   
sonček33
Kruce nujno jo rabimo! Hvala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.12.2008 10:50:07   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pika.po, ne, ne, ni ta ta.(jao, kaki stavek!!user posted image ) Ta o keri sm pravla je tm iz sredine slo. Ne vem za nobeno pr nas d bi tut bla tko vztrajna! (d ne bom sama sebe spoznala na tak način, user posted image upam, d ne!)

Upajmo, da naumo rabli take vztrajnosti, a ne!

V glavnem, jest sem bla mal za tabo v postopku in je bla tam tud ena pupa, k je šla dvanajstič. Se mi je zato zdelo, da bi lahk šlo za eno in isto pupo. Nisem pa ziher od kje je bla, se mi je zdelo po govoru, da bi lahk bla s tvojih koncev. Neki postopkov so ji v PO delali, potem je pa na LJ prešaltala.

Kakorkoli, čestitam ji v vsakem primeru! Taka vztrajnost je pa res občudovanja vredna! In da je potem še nagrajena z uspehom je pa sploh fino slišat! user posted image user posted image user posted image

K jest na žalost poznam tud eno dečvo, k je mela vztrajnosti za 15 postopkov, pa žal ni bilo rezultata! user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.12.2008 10:53:42   
gigi1
Miška moja tudi jaz sem vas pogrešala. Bilo je super. Krasna družba, odlična namestitev, da o futru in pijači ne govorimo...edino zmaga bi bila pika na i...pa je tokrat izostala. Kako si mi ti.

Kruce hvala za kofe...viš k se nobene ne zrajta. Smo čist navajene, da nam jo ti postrežeš user posted image .

Netkič vidim, da prideš na RDje user posted image . Tudi jaz pridem 99%. Čestitke pupi o kateri si pisala tudi z moje strani.

Hedika srce bom jaz zraven tebe sedela user posted image  in božala user posted image

Baci user posted image . Naj tale borec ostane pri tebi.

Želvi si dobila Dabroston? Mislim, da ga imam tudi jaz. Če rabiš povej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?