mismis
|
Dober dan vsem skupaj. Danes sem malo med poznimi, smo namreč imeli že na vse zgodaj sestanek. Mislim, naši so res hecni, ob takih zgodnjih urah sklicati sestanek, ko jaz še napol spim. Žiži, Welcccccccccccccccommmmmmmmme back. Pa smo te pogrešali, da veš Hedi, pa ne bi jaz tebe tepla, le kako ma jaz mam tebe rad Sonček, HB da je vse v redu in da ste še vedno 2/1. Danes se pa le pojdi pokazati, da boš sigurna Pija, za štango je določen free style, samo če misliš kakšne salte delati, povej vnaprej, da ti zvlečem še turbo maximum pod štango , da slučajno ne bi prišlo do kakšne nesreče bbpikica, našega jaz z lahkoto prikrajšam za kakšno oblekico, namreč imam malo kompleksa debelih nog in se za to ne sprevim v nič, kar je krajše od kolen. Ampak, sedaj ko sem jih domov prinesla, mi bo pa vsak dan težil kdaj jih mislim obleči. Sem jih zjutraj že pokasirala Goldy in Sabsa, lepo pomahajta pikicam in jim sporočita, da jih tete RR pozdravljajo. Goldy, dober shoping ti želim Gretka, kaj pa ti delaš sredi noči pokonci, ali tako zgodaj vstajaš za službo (ti uboga reva) Netka, dobra motivacija, ni kaj. A ti misliš pa že januarja štartati??? A se bojiš konkurence Ni kaj, tudi takrat ne boš sama, januarja grem jaz po mojega preostalega pingvina Zarja, ti pujska ti, tako lepo ti pizzo papaš a uživaš danes doma? Želvica, kaj čmo tele čistilne akcije so čisto neprijetne, ampak jih je potrebno izvajati, da ne bomo živeli v svinjaku. Kako si mi ti? Larči, nič sramu zaradi sprehodov, ko bosta pobča/pupi shodila, bom itak imela toliko dela, da boš oba ulovila, bodo kile kar same šle dol. Torej sedaj uživi, dokler lahko A se je kakšna naša trepetalka odločila za test vnaprej??? sapi, kako je sedaj, so izcedki izginili, danes je tvoj dan, upam da je plusek Shadow greje test 11.12.2008 Bumo greje test 12.12.2008 Vidve sta tudi čedalje bližje datumu za test, kako nam kaže??? Seveda, pa želim vsem našim trepetalkam za tale prelep mesec, da ugledajo PLUSKE, da bodo imele najbolj krasen božič v svojem življenju