|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
7.12.2008 19:18:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

LL kaj je pa tebi miklavž prnesu? Blanč dej ti tud opiši tole tvoje darilo user posted image user posted image !

Pija, mene tudi ti kao nakupi spravljajo v slabo voljo, kar je poceni je ničvredno, ostalo je predrago.user posted image  
Miklavž je prnesu kot  isto kot mi je nosil pred 30 leti...po jusuuser posted image : sladkarije, oreške, med, pa na kosilo me je danes peljal tud zato ker imava prvo najstniško obletnico, a se to razume?user posted image
Blanči, dej no, ne nas dražituser posted image

Zarji, Lara ne počiva, kje pa...cel dan po žlahtah in pri prijateljih...super dan!user posted image Zdaj sem se usedla in z enim očkom gledam dnevnikuser posted image  Kaj si finga skuhala?
Srčica, to je tvoj teden!user posted image

Goldy, Sabsa, uživajta na nuhalni, meni je bilo fenomenalnouser posted image user posted image

Obi, držim močno obe pesti!user posted image user posted image

Mismis, ...v božja ušesauser posted image ! Pridna, lep in aktiven sprehod; me je kar sram, jaz cel dan nič in preveč hraneuser posted image ...ju3 sadni danuser posted image , sanjaj lara kukurus...

Pikauser posted image , kako si? Miklavž je kej bil?user posted image

Lučkica, bo že našel pravi časuser posted image

Grem kavčat, vsem lep večer in mirno nočko!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.12.2008 19:23:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Eno vprašanje.Bi si ve upale jest pršut,če bi bile negativne na toksoplazmoso?

raje ne...user posted image

jaz sem eno rezino mesec nazaj za lušte ,sedaj pa še nič

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.12.2008 19:29:42   
lara light
Jaz se tudi izogibam in ga ne jem, čeprav mi je super  dobra hrana.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.12.2008 19:33:56   
Shadow

Obi draga fajn zrihtaj jutri!!!!!!!!!user posted image
Goldy in Sabsa vidve pa lepo pozdravita pikece male.user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Si bom še jaz izposodila tole plesoče navijanje! Držite se, punce!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.12.2008 19:36:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Goldy in Sabsa vidve pa lepo pozdravita pikece male.user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Si bom še jaz izposodila tole plesoče navijanje! Držite se, punce!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.12.2008 19:39:21   
želvica99
Sonček upam da se umiri, ne bo pa panike tud, če se zdaj začne. Javi se še kaj, da vemo kako siuser posted image

Pija še en teden imam do prvega UZ, se kar vlečeuser posted image

Mismis evo tud pri nas je bla dons čistilna akcija, mene je sicer mal šparal (kao ne smem vsega - no sj res neuser posted image ), sem pa vseeno pridno sodelovala.

Zarja tole dozo so ti res nabil, a si vstavljaš al poješ, ker preko nožnice pomoje ne bo panike, druga je pa če poješ tri komade
user posted image . Daj ti še mal preveri, če maš pravo informacijo. Evo pa še en velik problem dečve. Po prvem UZ naj bi jedla DABROSTON, ki ga pa baje ni za dobit nikjeruser posted image . Kaj naj naredim???A ste ga vse jedle (nosečke) po prvem uz in zakaj ga je treba, če ktera ve. Hvala za pomočuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.12.2008 19:41:32   
želvica99
Si sposodim od Zarjice:
Goldy in Sabsa vidve pa lepo pozdravita pikece male.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.12.2008 19:43:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

3x3 zarja1? A to jih daješ dol al jih moraš pojest?

si jih kr vtikam...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.12.2008 19:43:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Četrtek, 11.12.
Zarja1 - ETZ

Zarja a mi lahko razložiš tale ETZ - a to so zamrznječki ??????

Vsekakor  -  karkoli ... le naj rata !!!!!!!!!!!!!!!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.12.2008 19:46:03   
zarja1
Želvi a ti jaz pošljem Dabroston? Ga mam tri škatle...

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.12.2008 19:46:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Evo pa še en velik problem dečve. Po prvem UZ naj bi jedla DABROSTON, ki ga pa baje ni za dobit nikjeruser posted image . Kaj naj naredim???A ste ga vse jedle (nosečke) po prvem uz in zakaj ga je treba, če ktera ve. Hvala za pomočuser posted image

Hm, če ti bo kaj pomagalo...
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5111169

Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.12.2008 19:47:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, Lara ne počiva, kje pa...cel dan po žlahtah in pri prijateljih...super dan!user posted image Zdaj sem se usedla in z enim očkom gledam dnevnikuser posted image  Kaj si finga skuhala?
Srčica, to je tvoj teden!user posted image

sem kr pizzo spekla....to je bla po želji možka. Upam Larči lubek, da bo tud to moj mesec!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.12.2008 19:50:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja tole dozo so ti res nabil, a si vstavljaš al poješ, ker preko nožnice pomoje ne bo panike, druga je pa če poješ tri komade
user posted image . Daj ti še mal preveri, če maš pravo informacijo

ma že cel dan gledam ta list, pa tak pišeuser posted image . Pri prvem ET pa tega ni blo. A naj še jutri vzamem? Dans sem šele popoldan, sem zjutraj spregledala oz. sploh nisem preverila....pa sem bla čist outuser posted image user posted image user posted image .

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.12.2008 20:13:17   
Shadow
Želvica99, tudi jaz še imam eno nedotaknjeno škatlo Dabrostona, če rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.12.2008 20:17:00   
Pija76
Sonček 33 dej še mal počakajta z deco. Ko bo pa treba pa sam javi, da dihamo!!!!!!

Lučka pol nečakov kok očeš. Jaz sem tud včeraj svoja dva cartala, sta prava lumpa ratala. Mislita da imata super teto in da lahko nosi okol oba naenkrat user posted image .

Grety hello!!!! Počnem nič pametnega, ker delo v službi zihr ni pametna zadeva. Zdele si privoščim se veseli december user posted image , pol oddelam svoje 3 mesece, pol pa akcija spet. In tokrat res pričakujem zmago! Hvala za ponudbo za maco, ampak jaz sem tolk mim za te tablete in se mi samo v omari kopičijo user posted image . Ej super za dopust, to pa je luksuz!

Želvica sej bo, kaj pa je to 1 teden! Vem, veliko, v takem primeru! Dabrostona imam jaz tud nekaj če ga boš rabila se javi. Drugač pa preprečuje splav.

Zarja to pa ti imaš dozo!!! Ah so rekli, ma da za ziher rata! Sam men res ni jasno kako se odločijo za količino ustropiz...in zakaj enim dajo estrofem, drugim ne. Aja, jaz bi tud pico

Mismis a je kakšen posebej repertuar na štanci, al čist free style user posted image user posted image user posted image user posted image ? Ti stari pa dobr zate skrbi če maturantsko obleko gor spraviš! Pr men je vprašanje če poročno user posted image . Sem glih prejle album gledala.

Gigi a si že doma?

LL več iskala sem nekaj za novoletno fešto. Pol mi je bla pa celo ena samcata majca všeč, ta pa tako ceno, da jo lahk tud kar imajo. Sej imam še kaj v omari user posted image . Pa itak zgleda da nisem imela dan za kupovanje.

Kisci ja na Bogenšperku je lepo, tisti dan ga bosta pa še vidva posebej polepšala.

Netka se pripravlja nova borba?

Pika74 hello!! Kako si? A imaš že nov plan?

Preden mi vrže ven rajš pošljem user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.12.2008 20:22:15   
Grethy
Pijika sploh ni panike .. .vem da si jih jemala, pa sem te pobarala ... sej ti bo ratal zdej ... sam volja in pozitivizem, pa vse skrbi na stranski tir ... no ja čim več njih ... user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.12.2008 20:28:49   
lana08
Želvica99 vidim da so se ti punce že same ponudile, sem ti hotela predlagat, da se obrni na forumašice, ki ti bodo z veseljem odstopile kakšno škatlo. Tudi meni so ful pomagale in imam dovolj zaloge do 14 tedna.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.12.2008 20:30:04   
netka34
dAN PUNČEKE! Ojej, sori...

Ja, je kar razmišljanja okol nove borbe...
Študiram, d bi se zmenla,  z dr. D-jem, d bi šla že takoj po novemu letu kar naprej! Vem, d je to možno, in glede na moj izid in na splošno vzrok zanj, mi daje ene brce, nej ne čakam 3 mesece...user posted image

Sonček, kaj dogaja, pa ja ne boš že tekla?Dej no, povej pikiju, d tko lepo ku zej, mu ne bo nikol več...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.12.2008 20:32:34   
netka34
Gigi, kje se pa ti potepaš? A si šla v toplice?? Oooo, zej sm si dala idejo....bom js ju3 skočila mal do solarija, nism bla že 100 let!!user posted image

Kam se je pa naša arnejča skrila? jo že dolgo nism vidla!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.12.2008 20:39:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja to pa ti imaš dozo!!! Ah so rekli, ma da za ziher rata! Sam men res ni jasno kako se odločijo za količino ustropiz...in zakaj enim dajo estrofem, drugim ne. Aja, jaz bi tud pico

Pija ja saj tud estrofem jemljem, od 11. dneva cikla pa še utropizderaj. Saj samo dva dni naj bi jemala 3x3, pol pa 3x2, sam me kr user posted image , bi kr nonstop spala pa ležala. Zgledam kot lenivec z ogromnimii joški.user posted image user posted image user posted image
Pizze ni več. Je bla pa dobraaaaa. Salami, olive, tobasco, 3 sirčki, paprika zelena, mal čebulčke...njami njami.
In ti?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 7.12.2008 20:41:29 >

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.12.2008 20:39:39   
netka34
Pa še eno lepo štorijo za dvignit dlakce, pa pozitivo, pa ojačat upanje!...

O eni pupki, ki sem jo nekoč spoznala preko foruma, in dvigovala kapo pred njo vsakič, ko sva govorile...

Pri manj kot 30letih, je bla že 12x v postopku...nikoli ni niti zanosila, da bi lahko vsaj upala, da ma možnost....
Zej je bla takoj za mano spet v postopku,
in je dočakala krvni test, ki je bil skoraj 1300, in sedaj živčno čaka na UZ!!user posted image

Ful je srečna, js pa z njo in še vedno kapo dol, da je tolk vztrajala in ni nikoli zgubila upanja!!! Bravo!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.12.2008 20:41:10   
zarja1
Netka to pa ji je res za user posted image user posted image user posted image . SVAKA ČAST!

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.12.2008 20:43:11   
Pija76
Zarči kaj te zanima? A kaj smo danes jedli, kuhali?

Netka to nam pa res lahko dvigne upanje! Čestitke njej še od mene. Za voljo in za Bthcg!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.12.2008 20:46:44   
Pija76
Netka Žižet je zadnjič napisala, da odhaja, zdi se mi da je rekla da do danes, nisem pa čist šur. Ja Arnejča je pa spet zgleda poniknla, Arneja javi se!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.12.2008 20:49:24   
Goldy
Hvala punce! Bom pozdravila svojega pikeca/pikico! Se že tako veseliva.user posted image  Se javim jutri, samo šele zvečer, ker greva še v šoping (saj veste bolniška). Saj veste Božiček, Dedek Mraz.... Da si oči napasem in kupim en fleten pajacek ali majčko za user posted image .

želvica - no, če ne bi dobila Dabrostona, bi lahko nadaljevala z Utrogestanom ali onim na P.... 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?