|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
29.12.2008 21:03:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ah, dragica, nism js tko zaposlena z njimi, kot je njihova mama!!user posted image user posted image Nočem preveč se navezat naje, ker mi bo orto hudo, ko bojo šli na nove domove!!user posted image user posted image user posted image Pa itak se bom...sm tak tip!user posted image

To ti pa verjamem, jaz nikol ne bi mogla met mladičkov in jih potem dat. Da boš skrbno preverila vse nove lastnike, sej po mojem pa takoj vidiš, kdo je vredu in kdo ne.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.12.2008 21:06:10   
Reby
Mismis - tulkrat sem ti že hotla povedat, pa sem pozabla, da imajo tam na Barju, kjer hodim z Ajko na sprehod, nevesto za Tora - črno bele barve user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.12.2008 21:07:34   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce - jaz sem jemala Tifol odkar smo se trudili za otročke. Moj G mi je predlagal, da naj Tifol jemljem kar do konca nosečnosti. Sem si pa pred 1 tednom kupila Elevit, ker ima še veliko več ostalih vitaminov in mineralov, pa še večjo dozo folne ima kot Tifol.

Mhm, no pol je OK, sem danes kupil ta Elevit pa sm se bal da so me spet prnesle okol dol v lekarni....
Menda pa da je notri dupla doza folne...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.12.2008 21:48:41   
lučka 25
Dober večer. Da se po dolgem času malo javim. Sem bolj malo doma, mal sem pri starših, pa danes sem že prvič z mojim za eno urco merkala nečaka.user posted image  Je tak cuker, da bi ga kar snedla.

Jaz sem opravila v redu. Voda je bila danes v redu, je bil G zelo zadovoljen. 28.1. imam naslednjo posvetovalnico. Škoda shuka, ker iso mi posvetovalnico prestavili za en teden in zdj ne bova skupaj.

Kruce, vidim da si čisto notri, da imaš nosečniške znake. Moj se pa dela mčota, ampak ko bo NS bo pa ves mehek, ko bo spet videl user posted image .
Saj res, kako bo kaj zgledala nova ordinacija. Upam, da jo 12.1. vidim, če ne bom imela NS v ordinaciji zraven.
Pa še to, jaz tudi jemljem Elčevit, ker ima še dosti drugih vitaminov in mineralov. Jesti pa sem jih začela pred postopkom.

gigi, a ti pa nisi mogla spat. Jaz tudi ne, ker me je zbudila budilka, da sem šla h G. Bi mogla že zjutraj na RR pridt, da bi imela še kaj od čaja.
Super za začetek pikanja, bo jutri kar pestro, ko bo na koncu prav lep rezultat.user posted image

shuki, se bom mogla navadit, da če me ne bo takoj s pregleda, da kar tebi javim, da te ne bo skrbelo. Ampak sem bila res leteča danes. Pa vidim, da si se okorajžila in sedaj le dala tikerček. Iiiiii, parv luštnouser posted image

miška, super za akcijo in to že 16.1. Pa saj vem, da se je vleklo ampak to bo en dva tri tu.user posted image  user posted image  user posted image  Pa spet si čit preveč pridna.

T1979, se pravi bo januar tudi zate pester in pričakovan, ko bo spet akcija. Pa kar naj bo zadnja, da bo uspešna. user posted image   user posted image  user posted image

bbpikica, a ti tudi štartaš januarja. Pa saj to vas bo pa res ogromno.  To bomo stiskali pesti.user posted image  user posted image  user posted image

Kicsi, mislim da ni treba delat panke. Pa kaj ljudje in še to dohtarji, ki niso  s te stroke, delajo tak preplah in strašijo. Ma bi ga prav za ušesa. A veš koliko punc je prehlajenih v nosečnosti, pa tudi na zalčetku, pa je vse v redu. Nič se sekirat, kar lepo se pomiri.

blanč, jaz tudi že težko sledim vsemu skupaj. Sem postala pozabljivka in zaspanka.

tassi, še enka januarska akterka. Jupi.user posted image  user posted image  user posted image

Shadow, super da si O.K in se res dobro počutiš. In kot si rekla, naj tako ostane do konca. user posted image

Reby, super za dobre UZ, pa če tudi še ni bilo srčka. Če reše ata Reš, da je super, potem se ti ni treba nič bat. ker j res stručko za UZ. To je pri Rešu dostikrat, ko ima tako kmalu prvi UZ. 12.1. ga boš pa že veselo opazovala.user posted image  user posted image  user posted image  jaz pa imam na isti dan NC pri njegovi hčerki. user posted image

zarja, super za lepo rast hormona.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  12.1. pa naj bo lep pogled na UZ.

sonček, samo da si v redu. Te informacije si pa kar pridobi. In kaj pravi? ma sem firbčna.user posted image

Kako pa kaj ostale katerke?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.12.2008 21:51:34   
dajamaja
Januar bo pa natrpan user posted image user posted image user posted image
Še Mismis, bbpikica, Miska, start v januarju!!

Gigi, super za narko zaloge in prvi UZ datumuser posted image user posted image

Shuka, tele miške bom pa še jaz poskusila za tele praznike. Pa en dan panna cotto, pa drug prekmursko gibanico in zadnji še štrudl in smo zmagal.

Kruce, a Reško pa prenavlja!? Upma, da bo kaj tud na WCju narejenega user posted image

Ahoj, Blanchi, vse mirno in pod nadzorom pri vas!?

Reby, super za lepe izvide user posted image user posted image user posted image  Kaj ne bo dobre volje, če ga pa njegove nosečke obiščejo user posted image

Zarja, super za naraščajoči HCG user posted image user posted image   Za škornje ne bom komentirala, je že Lara user posted image user posted image

Netka, ti jih kar sosedom oddaj, da ti ne bo prehudo za njimi. Jaz bi tudi imela mladičke, sam oddati jih bi bil pa problem, sploh ko se to mora naredit, ko so najbolj prikupni. Ko smo mi po našega šli, je bila njihova hčerka od doma, da ne bi preveč jokala. In so 8krat ponovili vajo, ker niso oddali na isti dan - pravijo da je tako bolje za vse; psičko in lastnike.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.12.2008 22:14:48   
Naska
Hejla,

koliko ste napisale, medtem ko me ni bilo - tako da sploh nisem prebrala... Ena je omenjala visok FSH - tudi moj je visok in to mislim, če se prav spominjam je bil celo 29, nisem ziher ali pa 19. V glavnem, meni so razlagali, da se to ne da spreminjat, ker je to stvar starosti. Vendar sem potem zdaj v decembru "popenila", ker je bil tako visok in šla na dieto pa trenirala ipd (mal pretiravala in se prehladila), ampak Fsh je full padel - in je bil ta mesec 2,5 - zdaj pa ne vem ali je to slučajno ali ne. Bom se potrudila z gibanjem in zdravo prehrano tudi zdaj naslednji mesec pa bomo videli. Če imate še kakšne nasvete - vam bom hvaležna, tudi na zs.

Drugače začnem z injekcijami 8.1. , 13. 1. pa nameravam na predavanje...

Še eno vprašanje me muči - glede na to da z injekcijami pričnem na 22 dan ciklusa - kaj pa če sem slučajno slučajno zanosila - a oni to vidijo pa ne špikajo, ali injekcije škodijo, ali kako je to?

Thanks,

Naska

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.12.2008 22:21:06   
Naska
Aja,

drugače pa bom šla skozi postopek na Šlajmarjevi...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.12.2008 22:21:07   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce, .
Saj res, kako bo kaj zgledala nova ordinacija. Upam, da jo 12.1. vidim, če ne bom imela NS v ordinaciji zraven.

Nevem, jaz sem razumel da Postojnsko prenavlja! Če bom hodil kaj tam na okoli naredim eno fotko. Če pa je Ljubljansko bo pa Reby vedela ko je bla danes pri njem.
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Kruce, a Reško pa prenavlja!? Upma, da bo kaj tud na WCju narejenega

Upajmo, ob tem času in poplavi koledarjevuser posted image

Še en malček vitaminov za VAs!

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.12.2008 22:25:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mismis - tulkrat sem ti že hotla povedat, pa sem pozabla, da imajo tam na Barju, kjer hodim z Ajko na sprehod, nevesto za Tora - črno bele barve user posted image

Reby, pa si zihr, da je enake pasme, namreč zaradi barv se mi zdi, da zna biti nevesta Landseer...

Drugače pa čestitke danes za pregled, sej srček pa še bo, ker mora biti user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.12.2008 22:37:16   
mismis
Večer vsem skupaj, kako smo kaj...Mi smo danes pospravljali, da nam ne bo potrebno čez praznike delati. Potem sva šla pa s kužonom na dolg sprehod, ki mi je kljub mrazu zelo pasal. Jutri greva pa na obisk k vzreditelju, peljemo našega lepotca pokazati.

Naska, če se ne motim boš začela s špikanjem s Suprefactom, te inekcije ne škodujejo plodu. Sicer ti težko točno povem, ker še nisem bila v dolgem postopku, a zdi se mi, da ne dobiš prej Gonal ali Menopur, dokler ne dobiš user posted image . Torej, če ti bo user posted image zaostajala dolgo časa, kar se zna zgoditi, naredi test s CB-jem, toliko da se prepričaš ali si ali nisi nosečka.

Dajamaja, kdaj pa ti štartaš z novim postopkom?

Zarja, super za visok bhcg, kar tako naprej. user posted image user posted image user posted image

Lučka, ti se kar cartaj pri starših, to je pa ja tako fino in to celo za obe strani.

Žižek, kako je gospod, ali je zelo žalosten. Upam, da se čimprej pobere

Miška, a ti že štartaš 16.01., kaj boš imela dolgi postopek

Netkič, verjamem da je oddaja mladička full težka, ko smo šli mi po našega lepotca, bi jaz najraje vzela kar vseh deset, take majhne luštne kepice so bili, še dobro da moj bolj trezno razmišlja, ker bi sedaj bankrotirala zaradi hrane, da o kakšni pasji šoli sploh ne razmišljam.

Gretka, a so prišli €-čki?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.12.2008 22:42:02   
miska73
N74 tebe večkrat vidim, da nas pridno bereš. Zakaj se pa nič ne javiš?
Dej malo povej kako si?

Zarja sem bila pridna v šopingu. Sem nakupla vsa manjkajoča darilca. Sebi pa samo en modrček.

Mišmišu kdaj maš pa ti u planu svojo januarsko M.
Ja, pri meni so moje M en čink pohitele.
Imela pa bom tokrat dolgi postopek. Ži komi čakam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.12.2008 22:44:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu kdaj maš pa ti u planu svojo januarsko M.
Ja, pri meni so moje M en čink pohitele.
Imela pa bom tokrat dolgi postopek. Ži komi čakam.

miška, moja user posted image pride takrat enkrat, ko ti začneš s postopkom. Glede na to, da boš v dolgem, ne bova skupaj trepetali.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.12.2008 23:07:37   
pika74
Po dolgem času se vam malo oglašam... user posted image
... in vidim, da je bil december kar ploden...
saj je kar nekaj novih nosečk user posted image user posted image user posted image
... in tudi zarja1 je med njimi user posted image user posted image user posted image
BRAVO punca user posted image user posted image user posted image .

Prav tako Sulfinija in ostale...
VSEM novopečenim čestitke in mirno nosečnost do poroda.

VSEM ostalim pa, da bi čimprej ugledale magični user posted image user posted image .

SREČNO v 2009!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.12.2008 23:24:31   
obayifo
ojla, deklice (in deček noseček)
mal smo se dal stran od tehle brnečih kišt in sem vas malo zapostavla, se opravičujem. na hitro (bol po diagonali) sem preletela tale kup strani, ki ste jih tako pridno naklofale.
gigi hudo mi je za tvojega dragega in zate, ampak vem, da boš ostala pozitivna in bojo špike padale z veseljem, držim pesti zate!
zarja lepa cifra, kako pa kaj znakci? pri meni ni drugega kot eno cifro večji modrc pa k mojmu se ne smem preveč stisnt, da ne bi joške eksplodirale. spala bi pa itak skos... pa da ne govorim o tem, kako me je strah kihnt user posted image

tudi vse ostale, lepo vas je brat!

sicer pa se je izcimlo, da bova gostila starše na silvestrovanju (oboje) in bomo uradno objavl srečno novico. itak skos sprašujejo (mame) in nimava več izgovorov, k zdej je pa že tolk časa odkar sva šla po milavžke, da pa nekej že mora bit jasno. sm pa moji mami za božič dala en mali foto albumček in notr slikco testkov (smo kr 3x lulal user posted image  ), pa ji ni blo nč jasno user posted image
tako da me jutr čaka pospravlanje in sestavlanje menija za silvestrsko večerjo.. kašna ideja?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.12.2008 23:27:33   
bambi75
Reby user posted image  za lepo, zdravo nosečnost, srček bo pa tudi vsak čas začel biti.

Zarja user posted image  za lep bHcg in še posebej , da je lepo narastel.

Netka svaka ti čast, da jih imaš in pa še toliko. user posted image . Ja ti mladički so pa res tolk cartkani, da je kar hudo ko morajo na druge domove.

Žižika hvala še tukaj za poslane podatke, bbpikici pa hvala da jih je poskenirala.

Sem si pa zapomnila, da lahko pijem pivo. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.12.2008 23:48:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka, a so prišli €-čki?

Sorči k sem smotana, seveda so pršli, sem zjutraj preverla, pa sva pol tko na hitro pokala od doma, sej veš da mormo ženšče pol usput še celga hudimana spedenat, tko da sem ti pozabla rečt da je pršlo in hvala lepa user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
30.12.2008 0:15:34   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Grethy, ja, prow lepa si v tej oblekci. Taka nežna dobra vila, prow pravi avatarček si si zbrala, sej to si!user posted image

Jaaaaaaaa ... dej ga no balinat, ma ja mogoče že, če bi se dala enmu tesarju mal v dleta  spustit, da me tkole perfektno skleše ... nežna pa sem ja, kr mojga vpraš user posted image user posted image user posted image

Pupca moja si lahko skopiraš avatarček pa si ga prlepi tudi sebi ... ti paše tudi tebi ... pobožaj pupije in mamiko !!!!

user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
30.12.2008 0:25:20   
pikovit
Evo mene končno domauser posted image .Danes je bilo spet noro.Že komaj čakam,da je konec tega decembra.V Mariboru smo krasno opravili.Dobili municijo,še hvala bogu,da sem imela s seboj vrečko in to črne barve in veliko,ker tale deferilin je pa velika škatla.In še 5 sem jih dobila za sabo,pa še inekcije in šprice.Norrro.Me je moj kar debelo gledal,najprej zakaj rabim sploh vrečko in ko sem prišla ven,mu je bilo vse jasno.user posted image

Tako prva iglica je že zapičena druga sledi jutri.

9.jan. se moram spet zglasit,ker imam uz.

Punce moje meni že polkna dol padajo.Vse lepo pozdravljam in upam,da se vam čez praznike kaj javim.Če pa se nič ne javim vam želim.

user posted image user posted image user posted image SREČNO 2009user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
30.12.2008 5:13:22   
womanpolice
Dobro jutro!

Samo to vam trenutn na hitr voščim, in letim na šiht... (12 ur)

Zadnje čase je spet moj okupiral računalnik, zato ne morm nič gor... al pa sm v službi... upam, da bom lahko izkoristila kakšno minutko, ko moj ne bo gor...

p.s. sm pa prva dans mar ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
30.12.2008 8:39:24   
Reby
Lučka - super za izvide user posted image  user posted image  user posted image  A imaš nuhalno v Dravljah, ob kateri uri pa?
Mismis - verjetno bo res ta pasma, malo sem ga posračk..., sam ko vidim velikana, se kr spomnim na tvojga kužona, no, pa sej tud če ni ista pasma, za igrat in družbo bi bila pa enakovredna user posted image
Kruce - Reško v LJ nič ne prenavlja, vsaj vidla nisem no, se pa strinjam z Dajamajo - WC je odličen, ko sma šla z mojim prvič not, sma se prvih 10 minut sam smejala, preden je bla akcija user posted image
Pikovitka - super za špikce, zdej bo šlo vse ful hitr naprej user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ostalim hvala za lepe želje, vzpodbudo, zdej pa grem, me moj že razvaja s kavico, danes bo kofeinska :) Pridne bodite in lepo preživite predzadnji dan v letu!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
30.12.2008 9:12:06   
ledenka
žiži in pikovitka user posted image user posted image user posted image  super za špike, naj pripeljejo do user posted image user posted image

žiži user posted image  moje sožalje...

pa navijanje

Torek, 30.12.
mandreja - AC

dobro opravi, naj bo rezultat hiter in seveda dober user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
30.12.2008 9:46:33   
pikovit
Joj Žiži in Lara moje sožalje.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.12.2008 9:48:16   
lara light
Lepi moj, dan!user posted image

Si sposodim, ajsi, hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

žiži in pikovitka user posted image user posted image user posted image  super za špike, naj pripeljejo do user posted image user posted image

žiži user posted image  moje sožalje...

pa navijanje

Torek, 30.12.
mandreja - AC

dobro opravi, naj bo rezultat hiter in seveda dober user posted image

Navijam pikovikuser posted image , gigi,user posted image mandrejauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.12.2008 9:48:46   
T1979
Drage moje, jaz bi vas za letos prav lepo vse pozdravila in se vidimo oz. beremo prihodnje leto. Silvestra bova preživela v Kranjski Gori.

Ostanite take pozitivke tudi v prihodnjem letu, ker vas bom potrebovala.

Upam, da novo leto prinese čim več user posted image  user posted image , tistim, ki si ga tako močno želimo.

Lepo preživite praznike.

SREČNO 2009!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.brooksbest.org/Brooks%27%2520blogspot/bp3.blogger.com/_ODk6Z9yI4wg/RZirII31IoI/AAAAAAAAACA/qhfRpeZHtr0/s320/Baby%2520New%2520Year.jpg&imgrefurl=http://www.brooksbest.org/Brooks%27%2520blogspot/brooksbest.blogspot.com/search/label/New%2520Year.html&usg=__dodbSazMUcuML5tOaCjaCuTqDpg=&h=320&w=320&sz=15&hl=sl&start=4&um=1&tbnid=i7jNqe5mk5c64M:&tbnh=118&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bnew%2Byear%2Bbaby%26um%3D1%26hl%3Dsl][/link]

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
30.12.2008 9:51:14   
T1979
No ja, slikice pa ni! No mogoče pa ta uspe.
Lp

user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?