mojca345 -> RE: znaki (11.2.2009 22:08:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB Še ena s podobnim datumom zadnje M (18.01.), sedaj pa jo ne pričakujem najkasneje do 15.02. Čez vikend me je okoli jajčnikov bolelo sicer pa nimam nobenih znakov. Na žalost imam občutek, da ne bo nič iz tega in bo M prišla že pred vikendom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] smrk, smrk. Držim pesti za ostale! vse smo kar blizu...moja zadnja m JE 19.1. tak da naslednji teden NE pričaujem....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...moram rečt, da sem že 5 dni ful uturjena...sam res...ob 12 že zeham, ob 18 sem že kar utrujena, ob 22 ne morem več gledat..spim ko povh...ritem se mi je uravnal...in kljub hrupu jaz se zbudim, ampak takoj nazaj zaspim, kar je pri meni redkost.ker me vse ful moti...danes me je začel bolet spodaj v trebuhu, tak, da imam še par dni do ponedeljka, samo imam feeling, da nnama ni ratalo...zamišljam si, da mora biti brez bolečin...jaz imam strašno boleče M...bomo videli... z stanovanjem še kar nič...pulim si lasje, ko zmešana... sem bial pri dohtorju, ker še kar pokašljujem, pa je to že 1 mesec in pol zdaj. je rekel, da normalno. pol mi je rekel, da dam dat kri za sedimentacijo. pa sem mu rekla, da z možem delava na dojenčku, če je kaka varijanta, da pogleda mogočo nosečnost. pa je rekel, da ni to mogoče pogledat. da tudi na ginekološki to ne delajo ( za kri ), samo če so neki izredni primeri. ja sem še kar navijala, pa sem rekla, " ker vem, da se na krvi prej vidi"...zdaj bi se sigurno že kaj videlo, če sma ta mesec kaj spackala ali ne...pa je rekel, da nimam druge, kot test urinski in to je to...da na ginekološki pa urinski test grem lahko delat, ampak ne bo neke razlike, kot če ga kupim...no toliko otem, ko so ene punce tkaj gor govorile skoz o krvnem. verjamempa, da če bi šla kam PLAČAT, bi mi vse pogledali...ja tak pač je ko pokaže dnar vsi skočijo... no punce, pol bomo zadnje dni skupaj odštevale.... samo jaz če sem iskrena, dokler ne bova imela stanovanja, bi mi blo zlo težko iemt še otroka. pol pa se tolažim, da bom na njega itak še čakala 9 mesecev...kar pa je tudi res in vmes lahko še marsikaj anredima, da se pripravima... no ja ta utrujenost je tokratni znakec, k je precej čudn...samo koker berem tukaj gor, je vsak mesec kaki drug znak...večinoma pa ko so žesnke res noseče, nimajo nbenih znakov...ene par zaporedoma sem jih zdaj brala, da so rekle, da nimajo nbenih znakov...ah, vsaka ženska po svoje...sem pa danes sanjala, o svojem otročku, če to kaj pomeni, ne vem... kokerkoli, držte se...pa javite če bo kaki plusek...
|
|
|
|