RE: znaki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mojca345 -> RE: znaki (22.9.2009 1:24:25)

IZVIRNO SPOROČILO: preproga

mojca345 kaj če bi malo prebrala nazaj kaj vse si ti pisala in razmišljala.......mogoče je pa še komu šlo "na kuzlanje"!?

nisem mislila na tebe...pa niti ne na "upajmo skupaj"...ne mislit,da si tok oh in sploh in da si center na katerega vse leti...

pikica36 -> RE: znaki (22.9.2009 10:54:58)

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

nisem mislila na tebe...pa niti ne na "upajmo skupaj"...ne mislit,da si tok oh in sploh in da si center na katerega vse leti...

no, na to pa nimam komentarja- sploh. 

neodkrita -> RE: znaki (22.9.2009 14:12:23)

Oprosti mojca, te lahko vprašam koliko si pa stara? Res me zanima!!!!!

preproga -> RE: znaki (22.9.2009 19:37:46)

ah veš kaj mojca345 saj nihče ne govori o tem kdo je center vsega in kdo ni.......ampak preprosto mislim, da nisem edina, ki si je zapomnila nekaj tvojih komentarjev,naj te spomnim, samo ne vem ali je bilo to v tej temi, kako si neki obupani punci, ki je imela ponovno spontani splav in ki si močno želi otročička, kakor tudi ti, rekla, da to pa ja ni nič takega, ker je bilo vse še zelo na začetku in da naj se skulira in da naj pozabi in ne vem kaj vse še, in sem preprosto samo rekla, da je pa mogoče še komu šlo na "kuzlanje" ob tvojih komentarjih pa ti tega ni nihče povedal! To, da je pa tebi nekaj zasmrdelo in te je bolela glava so bili pa že čisti znaki nosečnosti?! In potem veliko razočaranje in tako naprej........mislim halo.........si mogoče stara 16 let? Tako, da.......... Pa ne sprejmi tega kot opravičilo, ker še zdaleč ni......... Mogoče se pa ti počutiš kot center vsega????????????

Kliki -> RE: znaki (7.10.2009 15:26:24)

Sem tole nšo temo iz ozadja na plano mal potegnila.

Punce kakšne znake kaj imate.

Moram sicer priznati da ta mesec res nisva bila pridna. Ampak nekaj malega upanja pa vseno vstaja.

M ne pričakujem tam okoli 15.10.

Moji znaki pa so taki da me že kar nekaj dni boli sramna kost in me špika po jajčnikih. Da bi bil PMS je še malo prezgodaj.
Pa danes imam v ustih tak čuden okus kot da bi Železo jedla.

Kaj menite je kaj upanja?

Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 48 49 [50]