biba77 -> RE: znaki (1.7.2009 10:30:42)
|
Jaz tudi nic vec ne dam na znake. Vsak mesec, ki je bil ali ni bil stimuliran, je bil drugacen in sploh ni bilo pravila. Tudi takrat, ko sem v prvo zanosila. Od takrat se spomnim samo krcev, ki sem jih imela na zacetku. Vem, da jih marsikatera opisuje kot menstrualne, ampak meni so bili cisto drugacni kot tisti. Zal mi je samo, da si takrat nisem nikjer zapisala, kdaj so se zaceli. Mislim, da je to se edini znak, ki bi ga takoj razpoznala. Spomnim se tudi, da sem skoraj celo prvo polovico nsecnosti imela zelo necisto kozo, polno mozoljckov, ampak spet ne vem, kdaj so se zaceli. V prvi nosecnosti me prsi sploh niso bolele, mi je pa ze skoraj od sredine nosecnosti po kapljicah teklo mlezivo ven. Slabosti: sem imela do 4 dni pred porodom, ampak so se sele konec sestega tedna zacele. Vrtoglavice nobene, obcasne glavobole, ampak ne od zacetka... Tudi sluzi ni bilo kaj prida vec ali manj. Spomnim se se, da sem na zacetku res ogormno spila, da sem se ze mucila z mislijo o sladkorni. Sem spila vsak dan med 3.5 in 4 litri vode. Aja, se en znak, ki sem ga imela se preden sem imela poz. test: cel teden me je zeblo. In, ker drugace res nisem zmrzljiva, nama je to bilo s sodelavko zelo cudno. sva ze imeli teorijo prehlada na mizi, ko je potem bil poz. test. No, tako, tukaj je zdaj kar nekaj znakov, ampak vam kar iskreno povem, da prav nic ne koristijo. Se meni ne, ko sem sama na "cakanju", kaj sele drugim, ko bi vsaka sebe naj najbolje poznala in ce vemo, da so nosecnosti in nosecnice med seboj razlicne... Ampak, vseeno ni za obupat, ne?
|
|
|
|