mojca345 -> RE: znaki (21.6.2009 23:33:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ojla! Hvala za čestitke, čeprav vam povem, da se prav nič ne veselim, ker sem včeraj imela rjavkast izcedek iz nožnice in mi gre po glavi samo, kaj vse je lahko narobe. Prijateljica je imela pri prvi nosečnosti tako in je bil potem SS [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Tako da, jutri pokličem ginekologinjo in grem takoj tja, da vidim, kaj je na stvari. Upam seveda na najboljše, vendar sem si rekla, kot je namenjeno, je namenjeno, kaj dosti tu ne morem narediti. Če drugega ne, vsaj vem, da lahko zanosim ... Definitvno sporočim! vem kak je to. ko bereš druge tisočkrat o isti situaciji, se ti zdi, da nabijajo že. ko se pa tebi zgodi, pol si pa v skrbeh... kaj ti naj rečem ? sej veš, da se to dogaja večini. ene imajo celo krvavitev pa ni SS. tko, da dej raje razmišlji pozitivno, ne obupano " če bo bo, če ne pa ne", ker res nimaš nobenega znaka, da bi lahko razmišljala, da ne bo nič iz tega ( da bo ss ). jest bi se prestrašila, če bi imela vsaj 2 dni krvavitev ( blažno )... drž se in poročaj...kdaj imaš prvi ultrazvok ?
|
|
|
|