mojca345 -> RE: znaki (21.4.2009 13:28:55)
|
HVALA VSEM za IZREČENO SOŽALJE ! V petek imamo pogreb ob 15 uri in bom kot najmlaša vnukinaj spregovorila tudi par besed. Upam, da jim bom uspela razločno povedat, da ne bom jokala. Moj možek gre tudi zraven ( logično ), in ga bodo prvič spoznali na pogrebu ( celotna družina - vsi daljni in bližnji sorodniki ). Nimam niti nč za oblečt črnega. Upam, da bo mrzlo in da bom samo črn plašč dala čez. Včeraj zvečer so se nama dogajale zanimive stvari. Gledala sva film in kar naenkrat je začelo smrdeti po cigaretah. Okna so bila zaprta. Smrdelo je prav na določeni točki. Desno od mene malo višje. Ne nižje, ne višje, ne levo ne desno. Samo na eni točki je smrdelo. Babica, ko je bila vesela in srečna in zadovoljna, je rada prižgala kako cigaretko. In ja oglasila se mi je. Prišla me je pogledat. Roko sem dala na posteljo z dlanjo odprto proti nebu in postala je kar naenkrat zelo vroča, od njene energije. Potem ssem prijela za roko še mojega dragega, da je energija tekla skozi naju. Noro ! Sem vesela, da se mi je oglasila. Me je pa kar strah pogreba, ne zarad nje, zarad drugih ljudi, ki vsi jokajo in pol jokaš še zarad njih. Moj dragi mi stoji ob strani tako zelo, da se mi je še potrdilo, da sem resnično izbrala ta pravega za mene. Vedla sem, da bo tako-da bo umrla, ko bom jaz najdla pravega. Čakam pa še na drugo stvar, če se bo mogoče ta tudi realizirala.
|
|
|
|