mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina mojci, kaj je zdej ta slaba volja? kar se idealne zasnove tice, vsaka ima svojo zgodbo in verjami se zdalec nisi edina, ki nima vseh idealnih pogojev. ampak prepricana sem, da se ti bodo vse zelje izpolnile. vse bo ok! kje pa isces flat? jst tudi nekaj sanjam v lj, samo ni nic od nica... al je full lepo pa full drago, ali je pa en kletni prostor za normalno ceno... kje pa rabis prostor za zurko? v lj ( govorim center ) odpade..itak !!!.....šiška, bežigrad vič in itd...so večinoma bloki, odpade...v beton živet ne grem...zarad hrupa...sem živela 3 leta tako in groza...bajte na tem konuc...odpade...! okolica ljubljan ( vrhnika, ig, grosuplje, domžale, vodice, medvode..) nekje do 15 km izven lj...na žalost vse predrago...zdaj sva gledala že prke savinjski dolini....in sva tam nekaj najdla...čakava, če bo to to... če gledava realno...plac za naju dva, rabiva dvosobno...je dost placa za oba ( npr. 50 kvadartov ), če pa bo ....pol pa je premalo prostora...ne takoj, ampak čez 6 let, ko bo šel v šolo, bo rabil svojo sobo...in čez 6 let, midva me bova mogla še odplačat stanovanja in ga prodat in kupit večje..ni šans...so pa ta stanovanja zdaj predraga...če bi bila cenejša in če bi zaslužila toliko več, pol no problem...tko, sva se odločila, da se bova vozila.ne bova ta prva niti ta zadnja...avto bova predelala na plin, da bo ful cneje na mesec strošek in to je to...pa da ne bova dihala na škrge...a še vedno to ne pomeni, da si zdaj kupim vsak teden novo coto in da hodim vsak teden na masažo, čeprav bi jo zlo rabilla...pač z tem kar imava zdaj, si lahko kupiva malo, ampak važno, da sva skupaj in če se nama rodi otrok, tut okej...bomo pač malo stisnili zobe za nakuo opreme..otrok je tudi strošek..starši, ne želijo pomagat.čeprav kak eur dat zraven, bi blo dobrodošlo...ampak tko pač je... pol pa kasneje, pa računava, da bo lažje...ker bo on tudi več zaslužu...on bo itak že zdaj veva, več zaslužu ko jaz...seveda meni to ni prav...ampak važn, da bova srečna in da bodo najini imel kar bodo potreboval...
|