|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
13.3.2009 10:19:12   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

PDP naju bi bil 20.11.
Moja hčerka ima r. dan 21.11., mož 23.11. vse na kupu:)))))))

user posted image

Dobila sem idejo, da mi JAVITE vse k že imate otroke : št otrok..pa bom vpisala na SEZNAMČEK NAŠuser posted image user posted image

aja, pa še iz kirega konca ste !!!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.3.2009 10:22:28   
mojca345
         NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

1. Dysan                            9.3.user posted image  user posted image
2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image
3. Nattasha                      10.3. 
4. Nogavička80               10.3.
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image        1
6. Luna83                        17.3.
7. Zvezdica1980             19.3.
8. U                                  19.3
9. Nika78                         19.3.
10. Ursap                         19.3.
11. Koala                          21.3.
12. Fia 80                        22.3
13. Majalina                     26.3.
14. Ejla                             28.3.
15. Tinnycka                    29.3.

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Majolkica                       2.4.
2. Dysan                             3.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image   

user posted image  =  2
user posted image  = 1

Dysan,Majolkica pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Anonimna.k  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 13.3.2009 10:30:16 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.3.2009 10:30:35   
majalina
mojci, kaj je zdej ta slaba volja?

kar se idealne zasnove tice, vsaka ima svojo zgodbo in verjami se zdalec nisi edina, ki nima vseh idealnih pogojev. ampak prepricana sem, da se ti bodo vse zelje izpolnile. vse bo ok!

kje pa isces flat? jst tudi nekaj sanjam v lj, samo ni nic od nica... al je full lepo pa full drago, ali je pa en kletni prostor za normalno ceno...

kje pa rabis prostor za zurko?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.3.2009 10:32:46   
tassika
Mene pa nimate na seznamu 15.3. ne pričakujemuser posted image

Čestitke novima user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 504
13.3.2009 10:41:20   
ursap
jaz zaenkrat še nimam otrok, sem pa iz ljubljane

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.3.2009 10:42:22   
among_the_clouds
Jaz imam 1 otroka in sem iz Nm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.3.2009 10:44:27   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

mojci, kaj je zdej ta slaba volja?

kar se idealne zasnove tice, vsaka ima svojo zgodbo in verjami se zdalec nisi edina, ki nima vseh idealnih pogojev. ampak prepricana sem, da se ti bodo vse zelje izpolnile. vse bo ok!

kje pa isces flat? jst tudi nekaj sanjam v lj, samo ni nic od nica... al je full lepo pa full drago, ali je pa en kletni prostor za normalno ceno...

kje pa rabis prostor za zurko?

v lj ( govorim center ) odpade..itak !!!.....šiška, bežigrad vič in itd...so večinoma bloki, odpade...v beton živet ne grem...zarad hrupa...sem živela 3 leta tako in groza...bajte na tem konuc...odpade...!

okolica ljubljan ( vrhnika, ig, grosuplje, domžale, vodice, medvode..) nekje do 15 km izven lj...na žalost vse predrago...zdaj sva gledala že prke savinjski dolini....in sva tam nekaj najdla...čakava, če bo to to...

če gledava realno...plac za naju dva, rabiva dvosobno...je dost placa za oba ( npr. 50 kvadartov ), če pa bo user posted image ....pol pa je premalo prostora...ne takoj, ampak čez 6 let, ko bo šel v šolo, bo rabil svojo sobo...in čez 6 let, midva me bova mogla še odplačat stanovanja in ga prodat in kupit večje..ni šans...so pa ta stanovanja zdaj predraga...če bi bila cenejša in če bi zaslužila toliko več, pol no problem...tko, sva se odločila, da se bova vozila.ne bova ta prva niti ta zadnja...avto bova predelala na plin, da bo ful cneje na mesec strošek in to je to...pa da ne bova dihala na škrge...a še vedno to ne pomeni, da si zdaj kupim vsak teden novo coto in da hodim vsak teden na masažo, čeprav bi jo zlo rabilla...pač z tem kar imava zdaj, si lahko kupiva malo, ampak važno, da sva skupaj in če se nama rodi otrok, tut okej...bomo pač malo stisnili zobe za nakuo opreme..otrok je tudi strošek..starši, ne želijo pomagat.čeprav kak eur dat zraven, bi blo dobrodošlo...ampak tko pač je...

pol pa kasneje, pa računava, da bo lažje...ker bo on tudi več zaslužu...on bo itak že zdaj veva, več zaslužu ko jaz...seveda meni to ni prav...ampak važn, da bova srečna in da bodo najini user posted image  imel kar bodo potreboval...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.3.2009 10:44:44   
among_the_clouds
Pikapoka, kolko pa je stara tvoja hčerka?

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.3.2009 10:50:20   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mene pa nimate na seznamu 15.3. ne pričakujemuser posted image

Čestitke novima user posted image

tassi, nič nisi rekla prej...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.3.2009 10:55:04   
mojca345

NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image
6. Tassika                        15.3.
7. Luna83                        17.3.
8. Zvezdica1980             19.3.
9. U                                  19.3
10. Nika78                       19.3.
11. Ursap                         19.3.                                             LJ
12. Koala                          21.3.
13. Fia 80                        22.3
14. Majalina                     26.3.
15. Ejla                             28.3.
16. Tinnycka                    29.3.

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

user posted image  =  2
user posted image  = 1

Dysan,Majolkica pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Anonimna.k  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.3.2009 11:36:13   
Pikapoka83
Novembra jih bo 4. Sem pa iz okolive NG.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.3.2009 12:02:22   
tassika
SEm pozabla, če sem že povsod sčvekala bom pa še tukaj, danes sem delala BC in je pokazal rahlo črtico, bom ponovila v nedeljo in upam, da bo potem konkretna. Upam na najboljše in da se mi zjutraj kljub zgodnji uri (4,20) ni sanjalouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 512
13.3.2009 12:33:53   
mojca345

2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image    3= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image                   LJ

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

user posted image  =  2
user posted image  = 1

NAVIJAČICE :

[/quote]

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.3.2009 12:35:43   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

SEm pozabla, če sem že povsod sčvekala bom pa še tukaj, danes sem delala BC in je pokazal rahlo črtico, bom ponovila v nedeljo in upam, da bo potem konkretna. Upam na najboljše in da se mi zjutraj kljub zgodnji uri (4,20) ni sanjalouser posted image

Tko bom rekla : če si ga delala ob 4 zjutri in si videla user posted image , kljub temu, da si težko odpirala oči, POL JE JASNO KAKI JE REZULTATuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.3.2009 12:37:11   
Ejla
tassika user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.3.2009 12:37:58   
among_the_clouds
Pikapoka, tudi moj bo novembra štiri user posted image
Mojca, mislim, da ima Pikapoka samo enega otroka do zdaj - to, da jih bo novembra štiri, je starost njene hčerke. Popravi me, če se motim user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.3.2009 12:39:24   
among_the_clouds
Tassika user posted image user posted image user posted image .
Od zdaj naprej lahko proglasimo petek 13. za dan pluskovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
13.3.2009 12:41:23   
tassika
Jaz vam vseeno 100% potrdim v nedeljo, zadnjo m sem imela 16.2 tko da bi jo mogla dobiti med 13.3.-15.3. in v nedeljo ponovim, da vidim če bodo kaj bolj očitne črticeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 518
13.3.2009 13:02:07   
among_the_clouds
Jaz sem imela zadnjo user posted image  8.2. in se mi je pokazal zelo očiten user posted image , se pravi, da si mela ti 1 teden za mano in je zato bolj bleduser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 519
13.3.2009 13:23:59   
Pikapoka83
Ej, a ste nore. Seveda imam samo enega otroka - punčko, ki bo novembra stara 4 leta. No zdaj pričakujem drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
13.3.2009 13:27:59   
among_the_clouds
hahaha, Pikapoka, kaj veš, mogoče je pa to kaj pomeniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
13.3.2009 14:00:50   
mojca345

5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.user posted image BRAVO!!!user posted image
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image          LJ

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

user posted image  =  3
user posted image  = 1

NAVIJAČICE :

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.3.2009 14:49:58   
dysan
Da še tukaj čestitam našim nosečkam user posted image   user posted image   user posted image  lepo čuvajte user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.3.2009 15:19:06   
nogavicka80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM user posted image  ŠE V MOJEM IMENU!!!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.3.2009 16:04:26   
Nattasha
No moja tečka priša včeraj tako, da upam, da bo ta pomlad res naredla svoje in bomo  zmagali aprila...zdaj po novem upamo da bo user posted image 09.04.2009. Ajde veliko sreče vsem ki še čakate...navijam!!!!!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?