mojca345 -> RE: znaki (3.3.2009 0:15:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepdan79 no, sprašujem dejansko vse skupaj...ki ste tukaj gor...ker dejansko niti ne znam pisat na formu brez da ne kliknem na odgovor...če je še kakšna pot, da ne dajem zmeraj nekomu odgovora in da imam samo monolog, potem prosim naj mi ena to pokaže... drugače pa...torej, ti si imela take bolečine, ampak si nazadnje dobila M...? mene zadnji teden vse boli...in zaradi tablet me prej ni nikoli bolelo...da ne govorim o svojem oprsju...ogromno, z velikim O... zdravo ! takoj po postu sem vedela, da si začetnica...ko pa sem videla, kdaj si se včlanila mi je samo potrdilo vse...odgvoor : po prenehanju tabletk se ciklusi zmešajo, logično, ker so bili prej umetno uravnani, zdaj pa se morajo spet uravnati po naravnem načinu...predlagam, da si zapisuješ dolžino ciklov od zdaj naprej, da boš lažje računala plodne dneve...to, da je prsa bolijo je tipični "M prihaja" znak. kar nekaj je teh kalkulatrojev, da ti računajo plodne dneve in pričakovane M. Znaki za nosečnost se pokažejo v 6 tednu oz. brala boš tudi, da od takrat ko se oplodi in prične naraščati hormon hcg, ki na urinskem testu pokaže nosečnost, če je hormon dovolj visok že. se pa seveda dogaja, da puncam ne pokaže, pa zvedo šele v 7 tednu naprimer..mislim brala sem že marsikaj....da je imela M normalno še dva meseca in je zvedla potem, da je noseča...tko, da možno je VSE. pač taki primeri samo potrjujejo pravilo... vsak mesec se punce tle sekirajo, v tistih dnevih k nej ne bi prišla...priporočam, da se ne obremenjuješ toliko z tem, ker meni je prejšnji mesec počil "živec zarad tega". pa nisem prva, nit zadnja... tko, da take it easy girls... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] bo prišel, ko bo pravi čas... poročajta, kaj bo
|
|
|
|