Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:06:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:07:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A ji daš tud jagodno, borovnico??? Jest sem mu un dan dala uno z jagodam, pa jagode tud, pa ni blo reakcije. Verjetn je bolš, da s tem še počakam. Kva misliš??? Kva pa borovnice??? jaz sem ji dala borovnico, banano, marelica-marakuja in še ne vem kaj, pa navadno je bilo enako: suha koža Suha koža ... a to od skutk? Mogoče je krivo vreme, pa centralna. A ni kao, če je alergija izpuščaji ipd?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A s podloženim sadjem al samo sadno skuto. Jaz sem kupila sadno skuto marelica pa ji še nisem dala oz kr neki čakam mal me je strah. Včeraj sem ji previč dala kašico, ki vsebuje gluten A to je una skuta marelica k je tak nizek lonček? Ja 100g. A si ti Gaji že dala? To bom verjetno jaz pojedla njej bom šla uno junior kupit. Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:09:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A s podloženim sadjem al samo sadno skuto. Jaz sem kupila sadno skuto marelica pa ji še nisem dala oz kr neki čakam mal me je strah. Včeraj sem ji previč dala kašico, ki vsebuje gluten A to je una skuta marelica k je tak nizek lonček? Ja 100g. A si ti Gaji že dala? To bom verjetno jaz pojedla njej bom šla uno junior kupit. Tisto junior je naša sicer jedla, a ne prav z veseljem. Sem jo probala, pa ni najboljša, k da bi hotla mal grenit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:10:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A s podloženim sadjem al samo sadno skuto. Jaz sem kupila sadno skuto marelica pa ji še nisem dala oz kr neki čakam mal me je strah. Včeraj sem ji previč dala kašico, ki vsebuje gluten A to je una skuta marelica k je tak nizek lonček? Ja 100g. A si ti Gaji že dala? To bom verjetno jaz pojedla njej bom šla uno junior kupit. Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A s podloženim sadjem al samo sadno skuto. Jaz sem kupila sadno skuto marelica pa ji še nisem dala oz kr neki čakam mal me je strah. Včeraj sem ji previč dala kašico, ki vsebuje gluten A to je una skuta marelica k je tak nizek lonček? Ja 100g. A si ti Gaji že dala? To bom verjetno jaz pojedla njej bom šla uno junior kupit. Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge Aha,hvala. A to je od Lj.mlekarn? Pa sej verjetn je najboljš da daš kr navadno al kako? Pa kva je bolj pasirano al nepasirano?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:12:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A ji daš tud jagodno, borovnico??? Jest sem mu un dan dala uno z jagodam, pa jagode tud, pa ni blo reakcije. Verjetn je bolš, da s tem še počakam. Kva misliš??? Kva pa borovnice??? jaz sem ji dala borovnico, banano, marelica-marakuja in še ne vem kaj, pa navadno je bilo enako: suha koža Suha koža ... a to od skutk? Mogoče je krivo vreme, pa centralna. A ni kao, če je alergija izpuščaji ipd? Ma od centralne ne more bit, ker imamo talno gretje in ni radiatorjev, pa tud suhga zraka ni Ma bom ju3 vidla ko grem na biomagnetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:12:45
|
|
|
|
tally
|
Kako ste ve uvajale gluten?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:13:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša ima tudi suho kožo po obražu, bolj na bradi in pri straneh, ma jaz sem to pripisala slini, mrazu.... Slina in mraz to še poslabšata oz. je bolj vidno, ker pordi. Moja ima tud po levem licu in ji počas izgine in ko dam skuto je spet nazaj Kakšno skuto pa ji daješ? od lj mlekaren A s podloženim sadjem al samo sadno skuto. Jaz sem kupila sadno skuto marelica pa ji še nisem dala oz kr neki čakam mal me je strah. Včeraj sem ji previč dala kašico, ki vsebuje gluten A to je una skuta marelica k je tak nizek lonček? Ja 100g. A si ti Gaji že dala? To bom verjetno jaz pojedla njej bom šla uno junior kupit. Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge Aha,hvala. A to je od Lj.mlekarn? Pa sej verjetn je najboljš da daš kr navadno al kako? Pa kva je bolj pasirano al nepasirano? Jaz sem dala pasirano. Ja od LJ mlekarn je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:13:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge Naša bi vseh 6 lončkov skup pojedla, pa še ne vem če bi mela dost Je pravi požeruh na skuto
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:14:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:14:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila vidiš tud firbec je včasih za nekaj dober
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:14:58
|
|
|
|
sesil
|
meni se zapirajo oči lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:15:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila vidiš tud firbec je včasih za nekaj dober šmenta polenta jz sem pa mislila, da mamo res novo mamico in novo nosečko ma jaz pravim da za vsako rit palca raste še kolcalo se ji bo kdaj, ker se dela norca na taki temi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:16:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni se zapirajo oči lahko noč nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:16:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge Naša bi vseh 6 lončkov skup pojedla, pa še ne vem če bi mela dost Je pravi požeruh na skuto Jaz sem včeraj jedla sadni jogurt -borovnica in me je Emilija ful čudno gledala pa sem ji na vrh žličke dala za probat in ona bi to kr jedla. Sej ji pol nisem dala ker je pe prezgodi zato sem mislila da bi probala kakšno skuto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:16:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila vidiš tud firbec je včasih za nekaj dober šmenta polenta jz sem pa mislila, da mamo res novo mamico in novo nosečko ma jaz pravim da za vsako rit palca raste še kolcalo se ji bo kdaj, ker se dela norca na taki temi Ta babji nicke menja na dnevni ravni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko jaz neki vprasam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:17:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni pa se s to namišljenko ne da ubadat. v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac. ja, pridte...mi smo bili danes, ker je bila predstava Janko in Metka za otroke.drugače pa fajn plac je zaradi otrok, ki se lahko med čvekom igrajo v igralnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:18:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:18:26
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:18:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni se zapirajo oči lahko noč nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:19:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? Itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:19:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? no.......a bo????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?