Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu O boga .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:56:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu Pridna Alja. Pri nas pa po starem ob 4-ih 100ml AM in zdej ob 8-ih cca 90g skuta s sadjem. Tole z nohti mi je pa znano naša ma v ušesu ornk prasko, sploh ne vem kako ji je ratalo tam se popraskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:02:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:02:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID in Srčekgirl VSE NAJBOLJŠE OB 7 OBMESEČNICI!!!!!! se pridružujemo čestitki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:02:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kje si??A se je Miklvž kar v postelji pri tebi ustavil? +145 Včeraj smo bile pridne in naklofale 34 strani O madona! A je bil tpo rekord? Meni pa je Miklavž prinesel eno malenokost. Tašča. za svoje sem sama poskrbela zase pa ne. Bom drugo leto mogla, da si ne bodo stroške drugi delali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:03:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Pri nas je bila budnica samo enkrat. Očitno je zobek tolilko že zunaj, da je ne muči. Še nisem uspela pogledat v usta. Ne vem kako naj naredim too, ker ne pali na standardne fore. Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:03:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu Pridna Alja. Pri nas pa po starem ob 4-ih 100ml AM in zdej ob 8-ih cca 90g skuta s sadjem. Tole z nohti mi je pa znano naša ma v ušesu ornk prasko, sploh ne vem kako ji je ratalo tam se popraskat. To pa se čisto komot naredi. Tudi moja se je malo popraskala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:16:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Evo za branje ni časa, imam od včeraj taščo na obisku , ampak kot vidite mi je uspelo vsaj prit vam lep dan zaželet, pa lepega miklavžeka... Upam, da ni katere ponoči parkelj odvlekel... No tako, zgleda da ne bo šlo koniti komentirat, ker me ravno lubi poklical, da se zmamico že vračata, pa da gremo kr na potepanje...jaz pa sem ji mislila ravno krpo pripravit, pa v roke potisnit, ko se vrneta No, za voščilo vidu pa seveda še imam čas. Dragi Vid vse najlepše za / mesecev!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:25:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Vid vse naj naj za 7-ko!!!!!!!! še od nas zdej p grem Nejca zbudit da se najeva, oblečeva in greva h krstu. aja pa DOBRO JUTRO VSEM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:49:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Mi2 sva same ostale, moška zasedba je šla v Logatec. Kuham govejo juho, za zdraven pa ne vem kaj bi naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:49:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Najprej naj vam povem, da vas včeraj nisem hotla kar brez slovesa zapustit, ampak so ob 19ih prišliparkeljci, miklavž, angelčki, ... in so se pakreljci pred bajto tako drli, da so mi Manco zbudili in potem smo imeli malo dela, da smo jo nazaj spravili spat Je bilo pa ful lepo od njih, ker so tudi darilce prinesli (kruhovega parkeljca, pikote, smoke, čokolade, mandarine,....) Uglavnem, sem mislila, da vas bom že na 7.delu našla, pa vidim, da niste bile tako zagrete sinoči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu dobro jutro Nina mi smo na istem kot vi , spali nismo vsega skupaj 1 urco , od 7h pa do zdaj pa ni še nič jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:51:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Najprej naj vam povem, da vas včeraj nisem hotla kar brez slovesa zapustit, ampak so ob 19ih prišliparkeljci, miklavž, angelčki, ... in so se pakreljci pred bajto tako drli, da so mi Manco zbudili in potem smo imeli malo dela, da smo jo nazaj spravili spat Je bilo pa ful lepo od njih, ker so tudi darilce prinesli (kruhovega parkeljca, pikote, smoke, čokolade, mandarine,....) Uglavnem, sem mislila, da vas bom že na 7.delu našla, pa vidim, da niste bile tako zagrete sinoči Včeraj je padel rekord 34 strani. Smo pa preveč v zaostanku bile, zato se več kot do 189 strani ni dalo prigurat. Rabimo pomoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:53:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu dobro jutro Nina mi smo na istem kot vi , spali nismo vsega skupaj 1 urco , od 7h pa do zdaj pa ni še nič jedla A sta se dojile celo noč? Če ja, ni čudno, da sedaj noče, ker se je že napapala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:53:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu dobro jutro Nina mi smo na istem kot vi , spali nismo vsega skupaj 1 urco , od 7h pa do zdaj pa ni še nič jedla zate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:54:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva same ostale, moška zasedba je šla v Logatec. Kuham govejo juho, za zdraven pa ne vem kaj bi naredila Jaz tudi nimam nobene ideje za kosilo . Pomoč prosim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 9:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sta se dojile celo noč? Če ja, ni čudno, da sedaj noče, ker se je že napapala ja dojile smo se 2x, pa vseeno mislim da je že čas , da kaj dobi v želodček Silit pa jo ne mislim, če želi naj je, ker take borbe okrog hranjenja pa se ne grem. Še eno vprašanje: ko se Anja zbudi gremo v LJ, kjer se bomo potepali vsaj do kake 15h, kaj naj mali vzamem s sabo za papat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina a polste mel vi tud težko noč? Ma jest res ne vem kaj jim dogaja. Naša če je ob sedmih pol ponavad šele ob enajstih,tko da ni panike,sej bo jedla,ko bo lačna. A dugač je zdej dopoldne pridna? Ker naša je obupna,zdej je končno mal zaspala. Jest če tkole km grem vzamem s sabo uno kašico 4 žita, dam v uno aventvo posodico,pol pa zravn dam še pol korenčkovega frutka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:01:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sta se dojile celo noč? Če ja, ni čudno, da sedaj noče, ker se je že napapala ja dojile smo se 2x, pa vseeno mislim da je že čas , da kaj dobi v želodček Silit pa jo ne mislim, če želi naj je, ker take borbe okrog hranjenja pa se ne grem. Še eno vprašanje: ko se Anja zbudi gremo v LJ, kjer se bomo potepali vsaj do kake 15h, kaj naj mali vzamem s sabo za papat Ja itak vzami kak frutek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bom makarone skuhala,sm omako vzela iz skrinje,jo včasih mal več naredim,da jo mam za take dneve ko se mi ne da nč kuhat. Gaja bo pa jedla riž,korenje,brokoli,cvetača. Mesa pa še kar nism kupila,ga bo verjetno jutri prvič jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva same ostale, moška zasedba je šla v Logatec. Kuham govejo juho, za zdraven pa ne vem kaj bi naredila Pridna, da že juhco kuhaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole je Anja dobila parklja, ker ni bila pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sta se dojile celo noč? Če ja, ni čudno, da sedaj noče, ker se je že napapala ja dojile smo se 2x, pa vseeno mislim da je že čas , da kaj dobi v želodček Silit pa jo ne mislim, če želi naj je, ker take borbe okrog hranjenja pa se ne grem. Še eno vprašanje: ko se Anja zbudi gremo v LJ, kjer se bomo potepali vsaj do kake 15h, kaj naj mali vzamem s sabo za papat Ja itak vzami kak frutek. joooj že doma jo komaj nafutramo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 10:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole je Anja dobila parklja, ker ni bila pridna . Luštna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.