Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:07:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Si grem zobe umit in spat. Anitka, prištimaj bojno polje in tudi tebi MIRNO NOČKO s čim manj dojenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:07:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Miklavž že opravil svojo dolžnost. Ga je pričakala lepa rizbica v košku ups feller... risba, ne rizba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:08:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Si grem zobe umit in spat. Anitka, prištimaj bojno polje in tudi tebi MIRNO NOČKO s čim manj dojenja OK , mirno in lahko nočko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:08:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Miklavž že opravil svojo dolžnost. Ga je pričakala lepa rizbica v košku ups feller... risba, ne rizba Aja, eh ne sekiraj se, je že dosti ura
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:16:32
|
|
|
|
Anitka
|
Joj Edina - sorry, sem šele sedaj videla, da si me spraševala glede avtosedeža. Kot so ti punce že odgovorile - imajo jih vsepovsod v Intersparih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:17:13
|
|
|
|
Anitka
|
No, pa grem še jaz -
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 23:20:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
NOČKO, upam da se jutr zjutraj že čujemo na 7ici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 7:51:02
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Kaj še vse spite? En lonec za ,čaj sem pristavila.Jaz sem jo že spila,sedaj grem pa lakotnika nafutrat. Se mi je celo noč zbujal .Zobek je že čisto blizu, pa verjetno bo še kakšen dan trajalo, da ne bomo spali.Odkar je zobek na pohodu tudi kaka bolj pogosto,posledično je zjutraj zelo kmalu konec spanja, ker ga žuli v plenici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:06:43
|
|
|
|
Estrella*
|
VID in Srčekgirl VSE NAJBOLJŠE OB 7 OBMESEČNICI!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:10:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj še vse spite? En lonec za ,čaj sem pristavila.Jaz sem jo že spila,sedaj grem pa lakotnika nafutrat. Se mi je celo noč zbujal .Zobek je že čisto blizu, pa verjetno bo še kakšen dan trajalo, da ne bomo spali.Odkar je zobek na pohodu tudi kaka bolj pogosto,posledično je zjutraj zelo kmalu konec spanja, ker ga žuli v plenici Hvala, nekaj me po grlu praska. Jaz sem že pokonc, smo šli pogledat če je Mikvž kaj prinesel Alja še spi zgleda , da je lakota nič ne daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:17:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj še vse spite? En lonec za ,čaj sem pristavila.Jaz sem jo že spila,sedaj grem pa lakotnika nafutrat. Se mi je celo noč zbujal .Zobek je že čisto blizu, pa verjetno bo še kakšen dan trajalo, da ne bomo spali.Odkar je zobek na pohodu tudi kaka bolj pogosto,posledično je zjutraj zelo kmalu konec spanja, ker ga žuli v plenici Hvala, nekaj me po grlu praska. Jaz sem že pokonc, smo šli pogledat če je Mikvž kaj prinesel Alja še spi zgleda , da je lakota nič ne daje in,je bil Miklavž kaj darežljiv? Pa hitro en čajček ali pa kaj drugega vzemi za grlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:17:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID in Srčekgirl VSE NAJBOLJŠE OB 7 OBMESEČNICI!!!!!! Tudi od nas vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:24:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj še vse spite? En lonec za ,čaj sem pristavila.Jaz sem jo že spila,sedaj grem pa lakotnika nafutrat. Se mi je celo noč zbujal .Zobek je že čisto blizu, pa verjetno bo še kakšen dan trajalo, da ne bomo spali.Odkar je zobek na pohodu tudi kaka bolj pogosto,posledično je zjutraj zelo kmalu konec spanja, ker ga žuli v plenici Hvala, nekaj me po grlu praska. Jaz sem že pokonc, smo šli pogledat če je Mikvž kaj prinesel Alja še spi zgleda , da je lakota nič ne daje in,je bil Miklavž kaj darežljiv? Pa hitro en čajček ali pa kaj drugega vzemi za grlo Pri otrocih je bil, mami pa ni nič dobila, ker zvečer ni nič nastavila Šiba je bila etos še posebno dolga, le zakaj??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:28:36
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kje si??A se je Miklvž kar v postelji pri tebi ustavil? +145 Včeraj smo bile pridne in naklofale 34 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:40:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kje si??A se je Miklvž kar v postelji pri tebi ustavil? +145 Včeraj smo bile pridne in naklofale 34 strani Pa dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID in Srčekgirl VSE NAJBOLJŠE OB 7 OBMESEČNICI!!!!!! se pridružujeva s tečko Gajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:44:36
|
|
|
|
tally
|
Vid vse naj naj za 7-ko!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:47:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:47:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Mi smo spali normalono od 21.30-20.15h, se mi zdi, da je enkrat mal zajokcala, al sem pa sanjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:48:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Bo pa današnja boljša. Ko se boš ju3 zbudila, boš rekla, ja pa kaj jo nisem dala h tašči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:49:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella pa ni bilo lahko, se mi še danes pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Bo pa današnja boljša. Ko se boš ju3 zbudila, boš rekla, ja pa kaj jo nisem dala h tašči Ma upam, da bo,ker tole dons ni blo za nikamor,sm se kr mal zjokala ponoč k nism več vedla kaj naj. Grem ji zdej zajest naštimat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 8:52:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro vse.Ne bom rekla dobro, ker je bila katastrofalna noč. Spala sm vsega skupi dve uri,Gaja se je zbujala na 10 minut,jest sm pa zdej čist adijo,me tolk glava boli. Ne vem kaj ji je blo,drla se je kot pri norcih. Je šel moj v dnevno spat pa je ob dveh prišel pogledat kaj se dogaja. Bom zvečer kr doma,ker drugač se bo tašči zmešalo,če ga bo ponoč spet tolk srala. Ne vem al so res zobki,ker nč ni vidt Tilči vidm da je blo pri vas enako. Kaj pa ostale,kako ste spale? Boga . Zgleda da jih je tretja doza mal zmešala. Psssst pri nas je bilo po starem eno zbujanje ob 4. Ti si jo še dobro odnesla. Sicer si zaslužiš po včerajšnji noči Sem naši pozabla en noht do konca postižt, pa se je zbudila danes vsa v hrastah Tisto okoli ust je boljše, me veliko a je.Zizala je kako minuto in konec. Še zju3 se odstavlja. Spila le 100AM, ostalo sem ji naredila frutolino in ga je pojedla ravniokar pri atu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.