_katja_ -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (9.3.2009 12:02:32)
|
Tamy31: jaz se ne potim več. Sem se prvi mesec ful. Včasih sem se mogla tudi parkrat na nočl preoblečt. Zdaj je pa okej. Ampak še vedno pa nimam čisto uravnanih hormonov, ker imam dneve ko mi je ful toplo, pa dneve ko me skoz zebe. Tko da...ah ti hormoni. Prdenje: naš prdi.Ampak ga ne zvija. Je pa tako da če je prdec suh, potem ni panike. Če pa je voden, potem se mormo pa takoj previt, ker useka v eno stran in pride hitro čez plenico. Čaj: naš pije vse kar mu daš (čaj, moje mleko, AM, pa babylove tudi). Tako da nimam problemov. Izpadanje las: GROZNO. Na začetku mi niti niso, tko normalno. Ampak zdej kaksen mesec je pa grozn. Povsod moji lasje. Posesam na hitro ponavadi kar na dva dni, ker je obupno. Ko si pa umivam lase mi jih gre pa stran za cel snop. Jah hormoni. Sej jest imam itaq se dost las na glavi, kljub izpadanju, sam na zivce mi je ker je povsod polno mojih las. Carly: jaz sem čakala na kupone DM ene dva meseca. Barva oči: mi imamo še vedno take lepe modre. Upam,da ostanejo take. Zara13: držim pesti da uspe ločevalna dieta!!! Andromeda: upam, da tudi za nas pridejo boljsi casi glede spanja ponoči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sem mu zadnjic dala večerni obrok AM namesto dojenja in je prvo noč spal do 4,00, potem je bilo pa spet isto. Tako da je bila očitno prva noč slučajna. Tako da mu bom zdaj nehala dajat AM, ker je isto če dojim ali pa mu dam po flasi. Edino upanje še ostala kakšna zgostitev za zvecer, da mu bo dlje časa držalo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem pa kupila sedaj kar od DMa mleko, babylove. Je trikrat cenejse kot AM. Na podaljšanem vikendu je bilo super. Sem izkoristila malo to, da je dragi skoz zraven in se čez dan malo naspala. Smo bili pa veliko zunaj na snegu, ko je bil pa tak lep soncek. Sem pa tudi malo smučala, tako da me danes kar malo noge bolijo. Danes je pa tako cuden dan.....sem bila zmenjena z atijem, da pride in odpelje Naceta na sprehod. Pa je zdaj dez tako da to odpade. Nace je ful sitko, spal je prejle pol urce, zdaj pa spet nekaj godrnja....pa skoz bi jedu fantic. Meni pa se vrti sto na uro...mam verjetno spet ful nizek pritisk. Upam, da ste lepo prezivele 8 marec. Meni sta moja dva fanta zjutraj prinesla eno bonbonjero. Je bilo prav sweet. Lep dan!K
|
|
|
|