Polynesia -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (6.3.2009 9:56:23)
|
Jutro. Evo mi spimo že prvo rundo od jutranjega zbujanja...danes je spet spal od 21h-7h, to je tak moj priden sonček. Jaz sem si pa privoščla en orng kofe, neki me je glava bolela že ko sem se zbudila, grrrrr. caligula samo da sta doma in da ni nič hujšega, ti ga samo skos glej in čuvaj pa bo vse v najlepšem redu, pogumno mamica...tudi to nas čaka v sredo. potenje jaz se tudi full potim, ampak to so še hormoni, pa še v stanovanju mamo fuuul toplo, pa sam en radiator mamo prižgan pri tamaumu v sobci. prdkanje jo tudi naš fuuuul prdi, ampak se ne protožuje in ga sploh ne moti...ampak včasih toooolk prdne, da se z možem sam spogledava in začneva smejat...pa kako lahko taka rita mala tko prdne nooooo, hahahahahha....ampak to da prdijo je čist v redu, ker grejo strupi ven in zato kao naj ne bi imel krče, sam to je pa res čist od otročka odvisno. izpadanje las mamicam meni groooozno izpadajo lasje, me je že frizerka poozorila naj se ne ustrašim, da so to hormoni, sam haloooo jaz bom plešasta ratala, pa ker mam dolge lase to še bl zgleda, jaoooo....upam da se mi ne bo treba na paža ustrišt. Tko, zdej grem pa kofe v miru spit pa lase si posušit.
|
|
|
|