Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.2.2009 20:15:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ čer! Zdaj čakam na pico pri tašči .. Jst sm jo pa danes sama za kosilo spekla in jo je še ostalo 1/4 pekača, bo pa še jutri za zajtrk, če je ne bo dragi potem ob TV-ju snedel [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ eno ?: včasih je veljalo, da je treba cepljene otroke par dni po cepljenju ful pazit, da se ne prehladijo. Pa me zanima kaj ve mislite in veste o tem. Ker okej, itaq ce ima reakcijo ne gres ven, ampak če je pa nima, pa lahko normalno greš. Meni je P rekla, da naj ga pazimo, da naj ga bolj pazimo pa da nimamo nekih obiskov - sploh pa ne prehlajenih pa majhnih otrok. Jaz takrat 3 dni nisem šla ven, ker je bilo tudi slabo vreme (tisti dan, ko je bil cepljen, je blo v LJ pol metra snega). Reakcija pa se je pokazala predvsem na razpoloženju [sm=smiley36.gif] voziček - jaz bom drug mesec kupila kako "marelo", verjetno od haucka, so cenovno ugodne in uporabne od 3. meseca dalje. 400 eurov pa je 2 much! No, danes sem ga skopala brez plenice in se mi je vmes zmuznil, da je usta v vodo namočil, se je malo ustrašil a tudi takoj umiril, potem je pa veselo čofotal.
|
|
|
|