natasa78 -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.2.2009 2:54:04)
|
Ojla punce, živjo! No, končno spet malo pokukam tukaj gor- poglejte ob kateri uri!! Vidim, da kar pridno čvekate in da so vaši tamalčki že veliki korenjaki! No, priznam, da mi dnevi letijo tako hitro, da sploh ne dojemam:) še posebej sedaj ko je tako lepo vreme..v glavnem naši dve pupi veselo rasteta, ena je čisto tiha in mirna kot da je ni, druga po malem cmevka cel dan, tako da sem ćist srečna, da je samo ena taka cmevka, ker če bi bili obe, bi bilo...ojoj!! Na računalniku sem malo, ker hodim spat ob 8-9ih zvečer, saj sem le tako naspana in dobre volje (zbujata se kar pogosto ponoči), pa tudi poskusim bit čez dan čim več sama s tavelikim in tako sama sebe prisilim, da se mu posvečam malo več in se zato raje na daleč ognem compa:)....res se mi zdi, kot da nimam nikakršnega drugega lajfa kot spanje in teli dojenčkoti, ampak saj sem pričakovala, da bo tako nekako oz. sem pričakovala da bo še malo hujše, mi pa zaenkrat ni težko, tako mislim, da bi me tamalčke znervirale, pa tudi ponoči vstajat mi je lažje kot pri tavelikem. Na srečo prihajajo lepi dnevi, ko bo krasno za vozičkat, no, jaz pa imam na grbi še neke nedokončane stvari, ki me morijo in se sedaj spravljam, da bi jih dokončala, pa ne vem, če mi bo uspelo (ja, študij-itak!).Imam samo še zaključno nalogo, a je še katera takšna? Dej nej se pliz javi, pa naj pove kdaj ima čas za učenje, ker jaz se moram spravit, da dokončam do maja, da bom imela vsaj poletje frej. Po eni strani bi rada končala kar sem začela, po drugi pa bi raje uživala brezskrbno pomlad in poletje s pupama na sončku in pozabila na nedokončane stvari, ki jih imam na glavi:) Imejte se zelo lepo, uživajte in čvekajte še naprej tako pridno:), pozdravček, Nataša.
|
|
|
|