Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (29.1.2009 10:51:48)
|
Dobro jutro! Ja upam, da vas nisem zdaj prestrašila, da imajo zdaj vsi vaši [sm=duda.gif] refluks. V bistvu pa naj bi malo blagega refluksa imelo dve tretjini dojenčkov, najhuje je pa tam pri 3 mesecih in potem se postopoma umiri. Zato še ni nujno, da morajo it na nadaljne preiskave, če lepo napredujejo in sicer nimajo težav. Nas so sprejeli v pediatrično in posumili na refluks zaradi dihalnih premorov. Zdaj nam angelcare več ne piska, ko pa delamo vse po "protokolu", da mora imet vzmetnico dvignjeno za 30 stopinj, edino previjalne nisem šla tako dvigovat, sem jo samo na 2 debeli knjigi postavila pa moram zdaj zelo pazit, ker mi dol drsi med previjanjem. lupinica - jaz ga raje dam v ležalnik, sicer pa moramo mi vse imet dvignjeno zaradi refluksa, edino voziček imam spuščen, se mi pa vseeno zdi ležalnik manj "škodljiv", ker ima več naklonov, vsaj pri naši lupinici je tako,da se mi zdi kar visoka. Verjetno tudi patronažne in ostali nonstop opozarjajo zato, da ne bi kakšni starši imeli po cele dneve dojenčke v lupinici. Zdaj grem pa še nekaj naredit, preden se lumpek ne zbudi iz dopoldanskega dremeža, potem pa bova šla na sprehod.
|
|
|
|