watershine -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (28.1.2009 14:28:09)
|
04.11.2008 16. Šema Aljaž Žan (2850g, 49cm) 04.11.2008 (13:30) 17. carly Taja (3200g, 51cm) šema in carly ve ste tut rodile na isti dan kot jaz, zato imam eno uprašanje za vaju: KAJ POSEBNEGA SE JE ZGODILO NA TA DAN 4.11.2008 ???????? za svojega malčka izpolnjujem "Moj prvi album" in moram tut to napisat... samo se mi zdi da se na ta dan res ni zgodilo nič drastičnega (no razen tega da so naši malčki prijokali na svet), a vete za kak dogodek????? IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* komaj čakam četrtek, greva z katjo na aerobiko Jaz se pa ne mislim na nobeno poporodno telovadbo vpisat. Itak naredim ogromno "kilometrine" s tem, ko skačem iz spodnjega nadstropja v zgornjega n-krat na dan. Me zafkravajo, da imam toliko kondicije, da bi se lahko prijavila na tek na empire state building Sem pa tudi jaz skoraj ves celulit s tem stopila. Pa zdaj, iko prihajajo toplejši dnevi bomo vozičkali sto na uro. pri meni je isto... no drugače pa super da ti je celulit zginu, sama ga nimam... se pa borim z mojimi strijami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] poli* ni nujno da bi imele večje probleme zato ker imaš ti 0 krvno skupino-je možno ni pa nujno! za krvno skupino od dojenčka pa sploh ni nujno da kje piše, ker ne naredijo vedno testa... jaz sem v porodnišnici rekla da naj ga naredijo pa niso hotl, ker so Anžeta že tokrat v peto špiknl zard zlatence da ga niso hotl še za to "matrat"-pa čeprav se je moj mali smejal ko so ga špikali in ni bilo vidt da bi se kaj "matral". najbrž se dohtarjem ni dal "matrat" čeprov je test zelo enostaven. IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Moram spet malo tisti DVD od Vzajemne zalaufat smem prašat kak dvd to????? jst bi tut kej tazga mela ker je moj mali tko pridn da mam use pospravljen, in tv mam čs gledat pa bi raj kej tazga pogledala pa mal pomigala (kondicije in telovadbe ni nikol preveč). IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* IZVIRNO SPOROČILO: luna8 kdaj lahko dojenčka daš v sedeč položaj? jaz ga dam v lupinico samo baje da ni preveč fino ga met v lupinci je men babca rekla... drugač je pa men tašča rekla da ga lahko začnem navajat na sedenje po 3. mesecu pod pogojem da obvlada kokrtok glavco... jst bi mojga že lahko začela ker glavco že fino drži... pa baje ko primeš otročka za rokice se sam hoče potegnit do sedečega položaja... bomo vidli, jst ne misli hitet, čeprov komi čakam da bo čiču[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] drugače sem pa malo prehlajena... grozno...sem se od nevem kje nalezla in se zdej filam z fiziološko, ker mi to najbolj ustreza, seveda tut Anžeta preventivno mal matram z tem... upam da se ne bo nalezu kej od mene... no toliko za danes, nam nekaj elektrika nagaja še sreča da je med pisanjem tega romana ni zmankalo (do zdaj jo je cca petkrat danes) :) caw
|
|
|
|