_katja_
|
čao! Sem že včeraj prišla brat, pa je bila potem akcija in ni bilo časa nič napisat. No danes smo imeli pa tudi mi malo bolj pestro noc. Je popoldne in zvecer odspal 2krat po 4 ure in je bilo malo prevec lepo, da bi še ponoči. No sva dežurala od 2,15 do 5,00, potem ga je pa oči prevzel in je počasi zaspal. Glede na to da ne joka, ampak samo malo gunza je verjetno samo hotel biti buden. Če bi bilo kaj narobe bi verjetno jokal. No saj kaksna noc je boljsa, kaksna slabsa, ampak bo ze. Jaz dojim, ampak z nastavki. Pa nimam udrtih bradavic, ampak pač v p. je nastavek lazje potegnil. No in sedaj se probava občasno dojit brez nastavka in kar ne zagrabi bradavice. Pa me zanima, če imate kak nasvet. Saj načeloma ni panike dojit z nastavki, samo bolj komot je brez. Če nama pa ne bo slo, bom pa naslednjic ko pride patronazna prosila, da skupaj probamo. Pa počasi se bova tudi v sede navadila dojit. Sva ze probala pa kar gre. Me pa zanima, če si recimo po tem ko mali poje načrpam mleko, recimo če bom kdaj sla kam in ga bo oči nahranil, ali ga dam preprosto v skrinjo zmrznit? onur: jaz načeloma našega ne zbujam. Lička in podbradek mu rastejo tako da ni problema. Zbudim ga le zvecer, recimo tam okoli 21,30, če se ne sam, da se potem zrihtamo za noč. Dojim pa različno: včasih se zgodi, če je buden da je že po 1,5 uri lačen, včasih ko pa spi, pa tudi na 4,5 ure. Odvisno. Traja pa obred dojenja pri nama ful časa. Da se naje in da ga previjem kar kaksno urco Meni pa še ni treba kuhat Malo možek kuha malo pa tašča. Naslednji teden ima pa tudi tašča dopust, tako da bomo cel teden pri njej na all inclusive. Se pa ful dobr stekava tko da jest ne morm nič čez njo rect. Res je ql.
|