Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (1.1.2009 22:12:25)
|
jada - glede krčkov nimam pametnejšea predloga kot to, da še naprej daješ kapljice, lahko poskusiš tudi s čajem iz kumine, janeža in kamilic - to pri nas kar zaleže. Če spi samo v naročju, pa priporočam, da si nabavite kako štorkljo oz. pestunjo. caligula - upam, da mi rata ujet razprodaje, jaz tudi nimam več kej na rit spravt, razen enih kavbojk, pa še te se mi kar fajn zarežejo v pas. bobika1 - če ne prej, bo Matic začel več spat nekje pri 2 mesecih, takrat se jim spremeni neko stanje v spanju (sem prebrala v Veliki knjigi o dojenčku), ko začenjajo bolj "globoko" spati in se ne zbujajo za vsak "prdec". Tudi pri našem Dariu je bilo tako, da je po 2 mesecih začel dlje spati - ponoči - podnevi je pa drugačna pesem. Dario je danes malo več spal čez dan, kar mu od operacije še ni uspelo, se je pa na 2 uri zbudil in zahteval mleko, ga pa ni spravil vase več kot 100 ml naenkrat. Ob pol osmih je še jedel, potem pa zaspal. Zdaj čakam, da bo spet alarmiral, sicer pa komaj čakam, da zavzamem vodoravno lego [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|