mojsoncek -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (30.12.2008 14:22:49)
|
Cau punce! Se eno kratko javljanje od mene, dokler imam doma samo tamalega kricaca. Tavelik pa je na poti domov. Se je sel z dedijem in babi sankat na Cerkno. Sedaj pa odstevam "fraj" minute. Andromeda, super ste speljali zadevo. Samo, da je vse OK! IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 Punce jz komi najdem čas za sebe, spim tak... no ponoč se na 1 uro zbujamo, če je res ne vem kaka sreča potem spi 1x al pa 2x na noč po 2 uri... Sem probala dodatek če je mogoče moje mleko premalo močno- pač da mu ni dovolj pa ni nič boljše...Pa krče ima matic... Eno vpr. kaj ve vse jeste- tiste ki dojite?Ker jz sem mogla dat tolk stvari stran- npr mleko po tem ga še 3x bolj napenja, men mama pravi da ne bom mela kvaliteten mleko če ne bom jedla določenih stvari- spet mleko-... je to res? Tole s spanjem je pa tako, kot bi jaz pisala. Samo s to razliko, da nas nima nekih pretiranih krcev, ampak ga pa konstantno napenja in mu ropota po trebuscku. Glede prehrane, pa jaz jem vse po malem, ker sem "ugotovila", da hrana, ki jo jaz jem cisto nic ne vpliva na to, ali Nejca napenja ali ne. No, crtala sem mleko, kot mi je svetovala pediatrinja, ampak ni nobene razlike (sicer ga pa itak pijem samo v kavi). Glede kvalitete tvojega mleka je pa najbolj vazno, da se probas prehranjevati cimbolj raznoliko. Sicer pa se jaz se vedno ukvarjam s svojimi joski, ker so se mi zamasile. Mleka imam za izvoz in nas Nejc mi ne popije vsega. Mene pa vse boli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Alarm...
|
|
|
|