|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
27.12.2008 20:13:55   
klavdiy4
onur hvala...na tej sliki je full temne poti...sej je drugače tud, samo tukaj se še bolj vidi...
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.12.2008 7:26:35   
_katja_
Jutro!

In nedeljska user posted image za vse! Želim vam en lep dan!

Jaz grem pa danes prvič od doma, SAMA user posted image Mleko je iztisnjeno, čaj tudi kupljen za vsak slučaj. Malo sem nervozna, ampak itaq ga bo ati opedenal.

Se tole: ko ste zadnjic sprasevale okoli daril. Mi imamo samo Miklavža. Sem pa kupila zadnjic uno majcko z napisom 100% ATI in jo dala možu. Pa je bil ful vesel. Drugače je pa kar fino ko začetek decembra kupimo darila in je potem konec letanja.

Res lep dan!
K

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.12.2008 8:15:06   
onur
Dobro jutro in hvala za user posted image . Jaz si skuham kar divko in pijem črno, ker sem rekla, da bom malo opustila mlečne izdelke, da vidim, če Petjo krči po njih in bo kaj boljše.
Smo pa imeli včeraj kar buren večer. Moja mama je bila pri meni na obisku in ko je šla domov, se je z avtom obrnila na streho (ledena cesta). Hvala bogu, da je vse ok. Danes je že boljše.
Drugač pa sedaj user posted image spi s Petjo, jaz pa sem dala prat in pozajtrkovala. Se se je pa Petja zjutraj tako nabumbala iz joške, da je potem seveda bruhala.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.12.2008 10:07:07   
Andromeda
Dobro jutro!

_katja_ hvala za nedeljsko kavo. Sem bila pa tudi jaz vsa user posted image , ko sem prvič prepustila Daria očkotu. Sem v dveh urah ene 4krat klicala, če je vse v redu. Ampak saj zanjo tudi očkoti lepo poskrbet za dojenčke.

onur - tvoja mama je imela pa srečo v nesreči.

Mi smo imeli pa burno jutro. V 10 minutah je angelcare 3-krat zapiskal, od tega 1-krat lažno. Sem kar malo zaskrbljena glede tega. Pa jutri gre Dario na operacijo in se bojim, da bi se mu po njej vse skupaj še poslabšalo.

Zdaj grem pa malo pospravit, pa stekleničke pomit in sterilizirat. Potem bo pa že treba kosilce počasi pripravit.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.12.2008 12:18:00   
onur
Kaj predlagate, da bi naredila. Princeska ma zamašen nosek oz. ji je slišat smrklje ko diha (zlasti pred dojenjem), ne vedno. Ne vem ali je prehlajena ali ima samo nos zamašen. Čistim ji ga s fiziološko, vendar gre bolj malo muck ven, smrkelj še vedno ostaja, ker ga je slišat. Slišala sem tudi, da čebula pomaga za lažje dihanje, narezana in dana v prostor?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.12.2008 13:33:22   
klavdiy4
http://www.shrani.si/f/j/7V/3gsXW1Cm/1/pic0379.jpg

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.12.2008 13:34:39   
klavdiy4
na tam linku sva midve z Leilo...drugače ne morem prilepiti slikco...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.12.2008 13:58:00   
onur
O, kaka princeska, pa kako čupico (laske) ima. user posted image user posted image user posted image user posted image Moja je pravi pleško napram njej. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.12.2008 14:09:05   
jada
Živjo

Mi smo se pa med božičnimi prazniki potepal na dolenjskem pri tašči. Bilo je prav luštno. No včeraj smo prišli domov, danes pa smo že užival na sončku. Sicer je ful mrzlo, ampak je pa sonček.
Naš Žiga je pa danes star 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kolk čas hitro mine, še malo pa bomo uvajal gosto hrano, pol bodo pa že skoraj shodil. JOj gre hitr. Vse tisste ki imate prvega otroka, se tudi jaz spomnim kako je bilo ko sem šla prvič od doma in pustila anjo mojemu, sem klicala skoraj na pol ure, no sedaj pa prav paše da pustim oba mojemu sama grem pa na kratek potep.

No jaz sem se odločila da pričnem z novim letom telovadit, tako da se bom vpisala na aerobiko oz. kaj podobnega, pa ve že kaj razmišljate o tem?

Lepo se imejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.12.2008 14:24:00   
caligula
nekaj vprašanj: kdaj uvajati gosto hrano?
moj je lačen non stop, čez dan ga moram hranit na  uro pa pol, dojenje+dodatek cca 100ml, ponoči se mi je začel zbujati na tri ure in poje še več kot čez dan, dojenje + 135ml...
če bo tko še 5 mesecov bom umrla od nespanja user posted image
Danes smo stari en mesec user posted image user posted image user posted image

a ima katera sprej za dojenje? jaz imam namreč kolikor vidim in opažam, dovolj mleka vendar ga ne morem vn spravit, mali ga ne zvleče do konca, s črpalko pa mi ne gre, ko si pa ročno stiskam pa vidim da je še notr in to kr neki cca 30 ml v vsaki, ampak ročno stiskanje mi vzame fuuuuuuuuuul časa.

katero velikost plenic uporabljate? Jaz mojemu dajem trojko Pamperske. Zdj bom poskusla z dmovimi plenicami. bom šla jutri po babybonus.

Kaj pa koliko ste zrastli od rojstva? moj je v enem mesecu iz 53 na 59. pa kilaža iz odpustne 3470 na 4200 približno. jutri zvem točno. ampak se mi zdi da ful hitro raste. 62ke so mu že prekratke po telescu pa se zgubi, ko je ful dolg pa suhcen za takšno dolžino tko da ima že nekaj 68 cifer na riti :D 50 sem nasploh pozabila, 56 pa je imel samo prve tri dni iz p. ko sva prišla.

da ne bo rahitičen zaradi tega...

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.12.2008 14:25:33   
caligula
aya pa še tole... kako dolga stopalca imajo vaši lumpi? moj ima 8 polnih centi, pa se mi tud zdi pretirano veliko. rodil se je z 6 centi se nam je že takrat videlo veliko pa smo mislili da ne bo rastel več v stopalca nekaj časa.

a zdaj ga peljete kaj vn ko je takšen mraz?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.12.2008 14:56:51   
onur
s črpalko pa mi ne gre

S črpalko moraš dlje časa vztrajat na eni joški, da se sproži izcejevalni refleks, vsaj 10 minut. Sem to prebirala na med.over.net, forum dojenje.

Mi danes nismo šli ven. Sicer je sonček, vendar piha burja, pa še mala ima zamašen nosek. Sedaj čakam, da bo zaspala, da greva tudi midva z atijem malo počinit, ker gre ati zvečer v službo.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.12.2008 15:07:26   
Andromeda
onur - jaz mu čistim nosek tako, da najprej nakapam malo fiziološke, potem pa uporabim aspirator in gredo mucke lepo ven. Ven pa nismo že kar nekaj časa šli zaradi slabega vremena, pa viroze in tudi ker se "šparamo" za operacijo.

caligula
- tvoj bo očitno pravi košarkaš user posted image . Če je v 1 mesecu zrasel za 6 cm, je to kar veliko. Povprečno naj bi bilo 3,5 cm. Povej jutri P glede njegovih prehranjevalnih navad, pa ti bo povedala, ali je to OK. Fant pač poje toliko kot rabi.

klavdiy4 - Iiii, prava črnolasa lepotička je Leila, bo imela veliko oboževalcev user posted image . Res je luškana. Ma obe sta luštni!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.12.2008 16:44:11   
_katja_
klavdiy4: simpatična punca user posted image

onur: pri mojem tudi slisim, posebaj med dojenjem, da ima nekaj v nosku. Smrkljev se pa ne vidi. Tako da mu med vsakim previjanjem kanem kaksno kapljico fizioloske v nos. Pa v spalnici imamo vodo na radiatojrju in mislim, da je boljse.

na zenskem cveku je bilo super, je prav dobro delo. Malo sem imela slabo vest ko sem sla od doma, poem je bilo pa ql. Je bilo itaq vse vredu. Edino joske so me opozarjale....

jada: jaz bom zacela tect na izi. Ampak konec janurja...odvisno od snega. Za bistrco.

Lep nedeljski vecer!

Neposredna povezava do sporočila: 639
28.12.2008 18:57:56   
Andromeda
No, verjetno bo tole moje zadnje javljanje pred Darievo operacijo (fejst držim pesti, da ga sploh sprejmejo, ker se res matra zaradi kile). Bom sporočila caliguli, ko bo za nami, ve pa pridno držite pesti! user posted image
Dario zdaj spi, ampak ga bo treba počasi kopat pa nahranit. Ob štirih zjutraj lahko zadnjič je, ob šestih le še čaj. Ob 7.30 pa se mormo narisat v KC. Če ga operirajo, ostanemo čez noč pri njih, naslednji dan pa gremo domov, če bo vse OK.

Lepo se imejte!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.12.2008 19:08:49   
jada
Živjo

_katja_ se bova za tek zmenile na kavi, ker planiram da bom poleg telovadbe 1 krat tedensko, tudi tekla.

Andromeda - veliko sreče jutri user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 641
28.12.2008 19:08:52   
klavdiy4
čaw...

Hvala za komentarje...user posted image  ja full laskov ima , vendar jih ji je veliko že odpadlo....zadaj bi pa že mjhen repek lahko imela...je bilo kar zanimivo je na Božič dobila blontnega sestriča, ki sta si sicer podobna po noseku in ustah...vendar naša Leila ima full laskov, on ima pa blontne pa še ti se komaj vidijo....saj zato pa ji je ime Leila -kar pomeni ''temna lepotica''....

Andromeda in Dario vso srečo....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 642
28.12.2008 19:32:32   
onur
Andromeda vso srečo jutri in Dariu tudi user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.12.2008 21:03:52   
caligula
user posted image za Daria jutri

moj zdaj spi, poleg vseh možnih kapljic mi je kolegica dala sirup od kumine, aleluja!!!!
resnično pomaga.
Pa nehal mi je kakat 8x na dan, zdaj da mogoče 2x.

Andromeda, držim pesti, pa le sporoči kako bo. Jaz grem sicer pop najbrž mal okol jutri ampak itak ne za dolgo tko da bo v vsakem primeru nalimano še isti dan na rr.
papa.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.12.2008 8:09:25   
_katja_
Ena user posted image za vse!

In držim pesti andromeda, da vse poteka po planih!!!!

Mi gremo pa v Bohinj zdele, mal na izlet user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.12.2008 8:56:41   
onur
Hvala za user posted image . Jaz sem vstala, spala bolj tako. Sedaj pa dremljeta user posted image in user posted image , čepra Petja zraven gruli oz. se napenja. Moram dat kaj sušit, pa oprat, ... Prej sem si mleko črpala. Sem ugotovila, da Petja ponoči in proti jutru, ko še napol spi, spije malo iz joške. Kako pa kaj vaši ponoči jedo - veliko ali malo?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.12.2008 9:53:19   
mojsoncek
Hello, hello! Samo na hitro...

Andromeda, drzim pesti za Daria! Dobro opravite user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Sem ugotovila, da Petja ponoči in proti jutru, ko še napol spi, spije malo iz joške. Kako pa kaj vaši ponoči jedo - veliko ali malo?

nas Nejc poje bolj malo. Meni se je vceraj zaradi tega ze joska zamasila. Sedaj pa pridno delam na tem, da ne kasiram mastitisa. Sem pa danes ponoci ugotovila, da bi nas mali skratek ful lepo spal, brez zbujanja, ce ga ne bi napenjalo. Pomoje bi se zbudil samo enkrat za hranjenje.

Zaenkrat je to to user posted image ...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.12.2008 12:17:57   
onur
bi nas mali skratek ful lepo spal, brez zbujanja, ce ga ne bi napenjalo

tudi našo v spanju napenja in se krči, da bi kakala. ne vem, kaj naj naredim, ali naj grem ven, ali ne, ker ima tamala zamašen nosek in težko diha? kaj bi naredile ve?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.12.2008 13:34:41   
lidija74
Najprej en lep dober dan!

A ste lepo preživele prvi del praznikov?

Onur glede zamašenega noska: mi smo bili prejšnji ponedeljek pri zdravniku, ker je tudi imela zamašen nosek,
pa so rekli, da naj ful z fiziološko spiramo, pa ni nič pomagalo. Šlo je samo na slabše. Tak da smo šli v soboto
k dežurnemu, ker je začela ful pokašljevat in nič ni šlo na boljše.
In diagnoza? Začetek bronhitisa, tak da ima sedaj pumpico na 6h.
V enem mesecu, kolikor bo stara jutri, sploh prav še zunaj niva bili (2x po20 min), pa mi ni jasno, ki je to fasala?

Nočem te strašit, ampak na tvojem mestu bi jo šla pokazat k P.

Lep dan še naprej in si tipkamo!

Lidija

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.12.2008 14:50:31   
zara13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andromeda sporoča:
Operacija je že za nami. Darievo stanje je stabilno. Lp

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?