_katja_
|
Končno sem prebrala vse za nazaj:) Naš na srečo AD3 kapljice dobro prenaša, tako da ni problema. Sem pa kupila še Sab simplex, ker ima v črevesju kar nekaj zraka, pa je pediatrinja predlagala, da se sprdi (ceprav ze itaq ful prdi). Samo jih se nisem probala. Prvi pregled smo imeli en teden nazaj. Je vse okej, težek je 4540g, zrastel pa naj bi samo za 1 cm, se pravi, da jih ima 55. Samo mi je čudno, ker se mi zdi bo bodyjih da je zrastel vec. No dobr, sej ni tolk vazno. Vazno da dobro napredujemo:) Dobrodošlica vsem novim Kriza pri dojenju: mi je ze svakinja razlagala, da je imel tamal obdobja, ko je bil skoz na joski. Ampak to je takrat, ko se poveča ppotreba po kolicini mleka in preden se ta vecja kolicina mleka ustvari traja nekaj casa. Ona je rekla da je bilo kak teden. Meni je pa uspelo črpanje mleka in Nace je tudi pojedel pridno po flaski. Tako da zdaj lahko tudi sama kam grem in ga ati zrihta. Samo ne vem cist točno kolk Nace poje na obrok. No saj bom imela pripravljeno nekaj mleka, pa potem se malo caja ce bo kriza. 4 urce bosta ze zdrzala sama, brez mamice. Kaksen lep soncek je danes:) Samo malo prevec piha. Ampak vseeno smo sli na krajsi sprehod. Smo pa bila v soboto v Bohinju, pa v ponedeljek v Kranjski gori. Prav dobro dene it na kak izlet. Pa še Nace v avtu spi, v vozicku pa tudi. Čez dan mi pa doma skoraj nič ne spi. Kar skoz gleda ko cuk. Vsake toliko ga zmanjka za kaksnih 5 ali 10 minut, potem pa spet gleda. V vozičku ali pa avtu pa vedno takoj zaspi in potem tudi ko ga prestavimo v posteljico lepo spi naprej. Doma ga pa čez dan nikakor ne morem uspavat Pa bi se ful prileglo ce bi zaspal za kaksno uro ali dve. Pa saj tudi ko je buden se naceloma ne joka, malo v lezalniku, malo po rokah,... Ce zaspi v lezalniku ga jaz pustim. Ker itaq ne spi vec kot urco. Sem ga ze parkrat prestavila v posteljco, pa se je zbudil. Vem, da ni prevec dobro, ampak saj ni cel dan notr.Mi je pa babca rekla, da je vazno da ni oprt na noge, da so prosto pokrcene in stopala prosto. Naš ima tudi malo suho kozo, izgleda na dolocenih mestih kakor da bi se mu en sloj luscil stran (predvsem po celu in glavi), ampak mislim, da niso temenca. Pa zaenkrat nic ne mazem, ker gre počasi samo stran. Koliko časa imate otrocke v vodi, ko jih kopate? lp K
|