klavdiy4
|
čaw... Nisem vsega prebrala, pa sem vseen dolg brala.... ...naša Leila se trenutno carta pri moji mamici, malce prej pa je še spala...tako, da tole hitro napišem in grem.... Caligula - lepo, da ti tvoj tako dolgo spi....moja mala pa čez dan še gre, ponoči pa ne.... pleničke - mi smo najprej imeli iz Mullerja, potem pa nekaj časa pamperske, vendar je bila takšna kriza, da smo morali nazaj na Mullerjeve preklopit...so pamperske preveč tanke in je bila postelja ponoči mokra...zdaj pa smo dobili še Lumpijeve, vendar so od 4-9kg in bodo prišle nekoliko kasneje v poštev...čeprav se mi zdi da so se Mullerjeve precej podražile od takrat, ko sem prve kupila(kupila sem jih pred PDP-jem) ... Zara13 - Zelo lep deževni gozd....Bi ga kar kupila, čeprav se mi tudi lučka iz BC-ja ne zdi slaba, ki riše medvedke na steno....Pri sprevijanju pa je tudi meni babica rekla naj jo kotalim, vendar jo lahko tudi na lep način dvigneš, vsaj ko ji podložiš pleničko... Taly82 - Sta pa res dolgo čakala v posvetovalnici...meni pa je babica rekla, da jo dan prej pokličem in mi bo dala točno uro... Luna8 - Jaz sem tudi hotela dati že malce čaja, vendar zato, ker ima full suho grlo in usta...in ji zato zelo dviguje- še posebaj danes... pa jo samo dojim , brez dodatkov....me je malce strah, da bi dehidrirala.. Lyra* - Lepo, da se je vse dobro končalo... Onur - Čestitke za prvo kopanje...mi bomo kopali pa zadnje 3 dni v letu...ker še nima suhega popka... Watereshine - Pozdravljena in dobrodošla med nami.... Podiranje kupčka - v p.ga je podrla z babici in ene dvakrat doma pri moji mami...vendar, ko je babica prišla k nama domov, mi jo je dala na prsi ležat, da bi ga podrla in ga ni...pa mi je rekla, da se tako lepo doji, da ji ni potrebno podirati kupčka...tako, da ko hočeta z atijem kupčka podreti, Leila potem zapančka na njem... Najbrž da sem še kaj pozabila napšisati, kar sem mislila...pa bom naslednjič, ker je Leila za sprevit....
|