|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
17.12.2008 16:02:27   
tamy31
No preden se je to zgodilo ( star je bil mal več kot 2 meseca), sem ga ves čas hodila gledat ko je spal v posteljici, pa so se mi vsi smejali češ mlada mamica prvi otrok, pa dej mu mir pa kaj ga hodiš gledat, pa sej te bo poklical če te bo rabu,otla sem kupit varuško pa so mi vsi rekli da je ne rabim  .... No in kako bi me poklical če bi šla jaz kuhat, vse bi ropotalo in zagotovo ga nebi slišala ! Tako da sem se tistega dne odločila da poslušam samo še svoje srce, in svojo vset kaj mi govori! Poslušam če mi kdo kaj reče vendar vedno naredim po svoji vesti!
Kolegica ima dva meseca starejšega sinka od mojega in se mi je tut skos smejala da pretiravam , men pa se z njo ni zdelo vse vredu ko sem bla pri njej in je malega nesla v posteljico spat in je jokal ona pa nič pa sem ji rekla k ne greš nič pogledat pa ona men bo že nehal! Ja vse to je res dokler tega ne doživiš sam! No in njej se je potem enako zgodilo ko je bil star 11 mesecev!
Tako da jaz tudi sedaj ko je naš star že skoraj dve leti hodim ponoči gledat kako diha kadar pa je bolan pa spi pri nam ker sem samo tako mirna!
In naša mala tudi spi čez dan v košku v dnevni sobi ponoči pa v spalnici v posteljici! In ravno včeraj ko je mala spala v košku in je bila babica pri nas in sm se k njej sklonila v košek da sem slišala kako diha pa se je zasmejala kaj misliš da ne diha al kaj? Pa sem se samo nasmejala nazaj ! In povem vam da tudi ko sem najbolj utrujena mi ni težko vstat in it pogledat, ker vem zakaj!
Pa še to kljub temu da imam vedno vključeno varuško grem vmes še kdaj pogledat da se mirna !

Mogoče se bo kar sem napisala kateri zdelo smešno in da pretiravam samo meni se ne zdi in če bi vprašale mojo kolegico kako razmišlja danes po tem ko se ji je zgodilo isto , bi vam povedala da se strinja z mano pa čeprav se do takrat ni !

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.12.2008 16:08:21   
tamy31
Aja še to sem vas hotla vprašat , kdaj po porodu lahko začnemo z kako resnejšo telovadbo ! Sobno kolo, orbitrek , al pa kaj podobnega?

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.12.2008 16:24:19   
tamy31
No mal me pozabljivost daje ko sem se pa tok razpisala da sem pol kr mal vmes pozabil! Ja naš mali je bil tudi prezgodaj rojen, in spal v svoji posteljici ko so mi vsi tupil da otrok ma svojo postlo in ne paše med mamico in očija! Od takrat naprej pa je spal pri nama vse do mojega poroda , vmes sva ga sicer malo navajala na svojo veliko posteljo , in sedaj spi v njej ampak še vedno kako noč pri nama in jaz sem takrat prav srečna! Mala pa spi v svoji posteljici ravno zato ker naš korenjak včasih priderka k nama in se bojim da nebi slišala ko bi prišel in ko zagleda svojo sestrico je tako srečen da se hoče k njej stisnt pa spat poleg nje pa si tega ne upam dovolit ker je pa le premajhna ! Imam pa posteljico čisto poleg najine sam tok prostora da se lahko vstanem , pa imam kljub temu slabo vest ker vidim za koliko stvari je prikrajšana! Ker ko sta dva ni več eden in je vse drugače!
Zdaj vem zakaj so tamali vedno razvajeni , pa nebi temu tako rekla prej bi rekla da so zapostavljeni ! No trudimo se da ne bo ne eno ne drugo !

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.12.2008 16:28:37   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Nas vsakdan je zadnje case en mali kaos user posted image .Tavelik me pogresa, jaz pa njega. Z mozekom je pa isto. Po pravici povedano sem cisto "razsuta" user posted image in upam, da bo kmalu kaj bolje.

mojsoncek- verjemi, kmalu bo bolje. Taka sem bila jaz 14 dni po tem, ko sva prišle iz bolnice. Potem pa še drug za drugega nimaš več časa in se zaradi tega počutiš zelo slabo. Potem pa še krčki in res ne veš, kaj bi počel z otrokom, da ga neb več toliko bolelo. Aja, pa jaz sem se na začetku bala vsake noči posebej, ker je imela par dni neke čudne finte in smo bili po več ur skupak ponoči kar pokonci  user posted image
Ampak zdej je pa super!

Neposredna povezava do sporočila: 454
17.12.2008 16:40:29   
poli*
tamy- jaz te čisto razumem! Jaz imam tudi posteljico čisto zraven najine in ponoči poslušam vsak dih- če kaj čudno zadiha moje telo kar samo skoči pokonci, ko jaz še napol spim. To je pomojeprav tisti materinski čut. Do sedaj je bilo še vse ok in upam, da se nobeni ne zgodi kaj takega kot se je tebi! No, pa če mala spi medtem ko imamo kosilo, jo grem sigurno 2x vmes pogledat. Ponavadi jo po njenem zadnjem nočnem obroku (okrog 05:00) vzamem k sebi in potem spančkava še dolgo naprej.
Se pa ne bojim, da bi jo pomečkala, ker imam svojo roko pod njeno glavo in potem se ne morem nikamor premaknit-v bistvu jo držim k sebi

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.12.2008 21:05:25   
nagajiva
Ojla

Danes ponoči pa smo prvič spali 5 ur skupaj user posted image .... Sem se kar prebujala in preverjala, če je vse ok. Pa čeprav mava posteljico čisto blizu najine. Ga je včeraj cel dan nekaj matralo, pa je želel ponoči nadoknadit. Pa danes čez dan je bil tako priden......
Tamy-te čisto razumem. Jaz sem enaka, pa mi eni hočejo nekaj pamet solit....user posted image  Ma se ne pustim. Pa moj je enakega mnenja, pa moja mami tu, pa se hitro na mojo stran postavita user posted image . Čez dan pa tako spi v košeku v dnevni poleg mene. Pa še takrat neprestano gledam v košek in preverjam njegovo dihanje. Nenazadnje si nikoli ne bi prostila, da se mu v moji prisotnosti kaj zgodi....Ponoči pa se velikokrat zavem, da joče, ko že stojim poleg posteljice. Očitno imamo res vgrajen nek materinski čut......user posted image
Ne razumem pa mamic, ki lahko hladno prenašajo, ko otrok joče. Lovro samo malo zastoka, pa sem že pri njem. Njegova mami sem in potrebuje me. A ni to tisto glavno kar lahko zaenkrat nudimo našim malčkom???

Sedaj ravno gledam kako oba z atijem lepo spita user posted image . Lovro v košeku, ati na kauču. Se jima bom verjetno še sama malo pridružla.....
Pa lepo in čimbolj mirno noč.......................

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.12.2008 21:08:42   
mojsoncek
No, veliki in mali kricac spita, jaz pa imam na voljo se nekaj prostih minutic.

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

mojsoncek- verjemi, kmalu bo bolje. Taka sem bila jaz 14 dni po tem, ko sva prišle iz bolnice. Potem pa še drug za drugega nimaš več časa in se zaradi tega počutiš zelo slabo. Potem pa še krčki in res ne veš, kaj bi počel z otrokom, da ga neb več toliko bolelo. Aja, pa jaz sem se na začetku bala vsake noči posebej, ker je imela par dni neke čudne finte in smo bili po več ur skupak ponoči kar pokonci  user posted image
Ampak zdej je pa super!

poli* user posted image hvala za vzpodbudne besede. Se mi zdi, da se najvec pomeni, ce ti kaj taksnega pove/napise ena "sotrpinka".

No, danes popoldan smo se vsaj "izognili" krcem in sem si malo odpocila roke, ker je Nejc kar dve rundi odspal v posteljici.

Zdej pa malo delam in sestavljam eno prezentacijo user posted image . Ja vem ja, namesto da bi lezala na kavcu in pocivala.

Mirno nocko...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.12.2008 9:35:19   
jada
Jutro punce

No naj vam posttrežem z kavo user posted image  in čajemuser posted image -

Tamy31 - te popolnoma zastopim in podpiram. Meni se je pri Žigu to zgodilo ko je bil star 9 dni, in še seča je bila da sem spala poleg njega. Smola je bila da sem bila sama doma. No pol sva bila 1 teden v bolnici na preizkavah, sedaj imamo antirefluksne ukrepe. Žigo imam pa stalno na očeh, v varstvo ga zaupam pa mojemu ko moram kam it.

Kupila sva tudi angelcare, tako da tudi to uporabljamo, ampak strah ostaja.

joj alarm
papa

Neposredna povezava do sporočila: 458
18.12.2008 10:23:06   
Andromeda
Dobro jutro!

jada, hvala za kavo...

Tamy31, sem prebrala tvojo zgodbo in sem se kar malo zamislila. Človek bi najprej mislil, da so to tako redki primeri, pa vidim, da je kar nekaj mamic, ki so to doživele. Ponoči se že tako kar naprej zbujam in čekiram Daria (spi v košku poleg najine postelje), pa sem se odločila, da si nabavim angelcare - sem ga že naročila v BC spletni trgovini. Če ne za drugega, za boljši občutek, ker nikoli ne veš.
mojsonček - boš videla, da bo kmalu bolje, razumem, da ni lahko skrbeti za novorojenčka in še enega malčka, ki je zapostavljen, pa mož tudi... Mislim, da vse mamice doživimo eno tako krizico, ki mine. Jaz sem se večkrat kar malo zjokala in je pomagalo, bolje to, kot da v sebi tiščiš take občutke. Jaz pa pogrešam prijetne večere z možem, ko sva npr. spekla kokice, naredila limonado, šla malo pred TV itd, zdaj pa kopamo Daria, mu blažimo krčke in uspavamo, kar včasih traja do pol polnoči, preden zaspi. Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje TV gledala, pa bi mi pasalo kak dober film pogledat.

Ja no, zdaj se pa malo razvedrimo! Ste kaj vesele prihajajočih praznikov? Uf, kero neumno vprašanje! Ste že postavle smrekco? Mi jo bomo ta vikend, pa še nekaj dekoracije bom nabavila za okna, recimo samolepilne slikce Božička.
Aja, pa Daria čedalje bolj zanimajo igračke, un glasbeni vrtiljak je zdaj pravi hit!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.12.2008 11:43:27   
onur
Hvala za kavico. Joj, tudi jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje gledala TV. Ponavadi kaj pogledam, ko Petjo dojim. Drugač pa tudi pri nas traja zvečer uspavanje kakšen dan kar dolgo. Nato prvo rundo spanja potegne, drugo pa nato noče več zaspati v zibelki. Tako sem jo sedaj že dvakrat dala kar k sebi na posteljo, da je zadremala z joško v ustih in da tudi jaz malo zraven zadremam. Kaj čmo, take so.
Drugač pa sem jo včeraj prvič sama kopala in je kar šlo, je pa uživala. user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj spi in grem še jaz malo na kavč, dokler tašča ne pripravi kosila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.12.2008 11:46:54   
onur
Še nekaj. Tiste, ki dojite, kakšno hrano imate kaj na jedilniku oz. kakšni so vaši obroki (naštejte, kaj jeste)? Meni se zdi, da jem eno in isto.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.12.2008 12:10:17   
jelka123
onour-jaz pri jedilniku najbolj posvečam pitju,pijem čaj za dojenje(hippov),potem jabolčni kompot,drugače pri hrani pa se izogibam živilom ki napenjajo(fižol,suho meso...)jem večinoma vse.imam pa še vedno želje po sladkemuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.12.2008 12:22:07   
luna8
Tud jst sm čist odvisna od angelcare-a in sem res vesela, ker sva se takrat odločala kero varuško, pa sva mal več dnarja raskirala, ampak sm jst zdej bistveno bolj mirnauser posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.12.2008 13:14:48   
orka
res je ja teli angelcare-i so pravi balzam za nas mamice, saj nam ni treba non-stop kontrolirat dihanja saj to oni delajo namesto nas user posted image user posted image user posted image
zara13-a vi ste tudi v sistemu za rsv? no naša je sedaj dobila že 2. dozo in ni imela nobene reakcije...ker je cepljena za rsv je verjetno ne bomo cepili proti rota virusu user posted image ; ja pa dojive se tudi polno in nič dodatkov...ker je bolj švoh, še vedno za to , imave nekje 8-10 obrokov dnevno...
včeraj smo bili  v RA in moram rečt, da ker imajo oni že to rokovanje v malem prstu, Emi tako zelo paše, da je sedaj že drugič po obisku RA po celi dan spala in bolj malo jedla, se mi zdi kot da je takrat v nekem transu...user posted image  pol jo pa mami premeče pa je spet hudič user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 18.12.2008 13:15:53 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.12.2008 13:49:21   
nagajiva
Ojla

Kolk smo meli včerajšnjo lepo noč, je bla pa ta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............................Ful ga je nekaj črvičlo. Ko sma se dojila se je zraven tako napenjal, da je posledično že kar na joški bruhal user posted image . Seveda je bil pol spet lačen....In tako je trajalo do danes do 12, ko je malo zaspal. Pa upam, da mu rata potegnit še kako urco, da se malo spočijema user posted image . Joj ti krčeki....sem bla čisto paf, ker nisem več vedla kako naj mu pomagam.
Hrana-jem bolj al manj vse, podobno kot v nosečnosti. Izogibam se kakemu fižolu, zelju, jajcem ipd.-skratka stvarem ki napenjajo. Pa seveda ogromno pijem. Ko se dojima dobim čisto suho  grlo, pa sedaj pazim, da mam vedno kaj za spit poleg sebe.
Jelka123-sva že dve. Tako kot mi sedaj paše sladko, mi ni nikoli v življenju. Komaj se zadržujem.
Je pa Lovro že začel kazat zanimanje za igračke. Sploh ena pikapolonica, ki igra mu je blazno všeč....kar nasmeji se, ko jo vidi user posted image user posted image user posted image ......

Grem kosilo dokončat, pa sama nekaj pojest.....potem bo pa tako verjetno alarm....

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.12.2008 14:36:03   
carly
Bobika kot bi sebe opisovala.Moja tudi spi samo prvo rundo tri urice potem smo pa na vsako uro ali pa še manj pokonci.Se začne napent pa jmrat že v spanju pa se potem kmalu prebudi.
Pa glede na to da to niso tisti pravi krči,da bi se neutolažljivo jokla po cele ure, sedaj razmišljam, da ji pa mogoče kaj v moji prehrani ne paše.In edin stvar, ki jo imam res vsak dan na jedilniku je mleko, tako da sedaj probavm če bo kaj bolje če ga ne bom jedla.

Mene pa zanima katero sadje jeste sedaj?Jest sem ga prej ful velik pojedla sedaj mi pa prov manjka, ker g ne upam jes, razen jabolk in banan.je tak čas da poleg tega dobiš samo še pomaranče, mandarine, grenivke, kivije, hruške pa ne vem če bi tamali to pasalo.

Sem prebrla malo za nazaj, uf nekatere imate res težave, upam da se pri ns ne pojavijo kakšne težave z dihanjem.Sem že sedaj čisto panična ko se ji n čase ( vsaj enkrat na dan ) zaleti ko je po flaški in potem rata čisto rdeča v obraz pa kkšno sekundo traja da zadiha. Na čase tako grdo je, kar hlastapa golta, jo moram zmeraj spremlat, da se ji prevečkrat ne zaleti, se ji je zadnjič celo ko sva se dojile.

aja p gledeuser posted image midva sva probala pa je mene tako čudno bolelo, se zgleda šivi še niso čisto zacelili, tko da sva rekla da še par dni počakava.pa je moj že kar mlo neučakan, men bi pa tudi pasala sprostitevuser posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.12.2008 14:42:15   
mojsoncek
Cau punce! No, jaz sem danes ze malo bolje user posted image ... in upam, da bo trajalo.

Nejca vceraj in danes ne crvici tako hudo in moram rect, da ga je prav lepo videti, da se ne napreza in joka in se namesto tega lepo smejcka in je dobre volje. Je pa tako firbcen tale nas mali fantic in zna biti pa tudi ze po uro in pol buden in gledati naokrog. Sicer nekih igrac se nismo sprobali, ampak ga pa vrtiljak ze kar zanima.

prehrana - jaz jem vse po malem... malo se sicer izogibam hrani, ki napenja, ampak kaksen fizolcek iz solate pa tudi piknem. Pijem pa tudi nehumano veliko... ze drugace spijem 3 - 4 litre vode na dan, sedaj pa sigurno se kaksen liter vec. Pa imam kar neprestano suha usta in razpokane ustnice. Sladko pa tudi meni ful pase... sploh zvecer... pa drugace nisem sladkosneda, ampak imam raje slano za grickat.

Ja nic, sibam dalje...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.12.2008 15:35:44   
Andromeda
nagajiva - če ga napenja med dojenjem, pomaga sab simplex. jaz ga zdaj dajem Dariu, ker se tudi napenja in zvija od krčkov med hranjenjem, je včasih tak bošček. Jaz dam najprej 10 kapljic na žličko, še prej pa malo čaja nakapljam gor, sicer ostane tega kar precej na žlički. In ko ga vmes začrviči, dam še 5 kapljic. Mu pa ne dam vsak obrok, ampak cca. vsak drugi. Ponavadi ga tako črviči popoldne in zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 468
18.12.2008 15:42:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tamy31

Aja še to sem vas hotla vprašat , kdaj po porodu lahko začnemo z kako resnejšo telovadbo ! Sobno kolo, orbitrek , al pa kaj podobnega?

telovadba? Pomoje takrat, ko se počutiš tako, da ti paše... Mene bolj zanima, kdaj najdeš čas za njo? user posted image Js še za jutranje razmigavanje, ki mi ponavadi ni vzelo več kot 5 - 10 min, nimam časa. Oz. lahko bi vstajala prej, preden se tamala zbudi, pa se mi zdi brezveze, ko mi vsaka minuta spanca več pomeni kot telovadba. Bo že še čas za njo. Do poletja je še daleč, do takrat se bomo pa že spravile v staro formo, ane? user posted image user posted image

Ko smo že glih pri tej temi: a je katera delala tiste vaje, ki jih priporočajo po porodu? Nam so že v porodnišnici delili neke brošurce z opisi vaj, pa seveda nisem še nobene izvajala... Pa bo kmalu 4 tedne od poroda. user posted image Čakam na lepše vreme, da se lahko vsaj s sprehodom malo razmigam. Tale dež je že pošteno nadležen.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.12.2008 16:23:30   
poli*
Živjo, kako ste?

Meni se zdi, da tile naši otroci tko hitro rastejo. Vak dan se mizdi večja tale naša punca user posted image

Telovadba? sem mislila, da bom imela čas kaj telovaditi, ampak sploh ni šans. Edina telovadba so sprehodi, ki pa jih zadnje dni ni prav veliko, saj je stalno dež. Po porodu sem naredilavsega skupaj verjetno 20 trebušnjakov user posted image . Se bo treba malo zresniti user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.12.2008 17:08:19   
zara13
Ojla!

Mi smo nazaj z razvojne. Je bil full priden pa je rekla sestra, da lepo glavco drži, da je vedno boljše.

orka - jst sm mal zaštrikala, sem mislila na rotavirus, na seznamu za cepljenje proti rsv pa nismo. Samoplačniško pride to cepljenje okol 1500€, ta je pa prehuda. Se mi zdi pa da je tole cepljenje zlo fajn, karkoli je, sigurno pomaga, da otroci ne zbolijo takoj.
Tiana je danes sestra v razvojni tako razgibala, da je zaspal kot top, mu pa paše full in je priden pri razgibavanju. Zgleda, da je to vsem všeč user posted image midva z mojmu pa sam opazujeva, da ja čimveč odneseva, da ga lahko tudi doma malo mečkam user posted image

Aja naročila sem si DVD Vadba za mamice in dojenčke pa bova tud malo vadila.

Andromeda - škoda, ker nisi naročila Angelcare kar tukajle http://www.angelcare.si/ bi imela 15% popust, ker ste bili na intenzivni v LJ. So full prijazni pa glavni uvozniki za te naprave, tudi takoj pošljejo.

tamy31 - me veseli, da se je vse srečno končalo in, da si poslušala sebe. Kljub temu, da imamo el. varuško z monitorjem in kamero, kjer ga lepo opazujem in slišim, sem še vedno najbolj sigurna, ko ga grem sama pogledat kako spi in diha.

Ahhh zdej pa šibam mal pospravit dokler mali spančka...moj ima novoletno zabavo s službo tko, da mu bom kar lepo pripravila za spanje v dnevni, ker zna biti nekaj alkota pa neb blo glih dobr, da spi v istmu prostoru.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.12.2008 17:18:02   
caligula
oj, da se še jaz mal javim po dolgem času :D
moj mali spi ponoči kot polhek zdaj že 8 polnih ur. Patronaža je rekla da ni nič narobe dokler napreduje s težo naprej. Je pa danes tehtaN in ima 3800g mal več kot pri porodu, iz p. pa sva šla z 3470 tko da napredek je.
Čez dan jeva vsake dve- tri uri ker ga po novem samo dojim čez dan, ponoč pa ne jeva ker spi.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.12.2008 18:16:24   
onur
cepljenje proti rsv

Za kaj je kratica RSV?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.12.2008 18:50:40   
caligula
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188963
takole lučko sem danes kupila mojmu čmrlju in sem več kot zadovoljna!
priporočam vsaki. mi smo prej spali ob lučki celo noč, zdaj pa zaspi in lučka se sama ugasne. se lahko naštima na 5 ali 10 min. pa tko lepe medvedke riše na steno, da je še moja nečakinja ki bo kmalu 4 leta stara, gledala z velikimi očmi user posted image

jaz sem s5 začela fuuul krvavet. nekako tako kot po operaciji. a je imela katera podobno izkušnjo?

rota virus... a lahko katera kaj več pove?

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.12.2008 18:51:58   
caligula
aya, zdaj sem ga skopala, mali kr brca in plava po banjici, in potem ga takoj zmanjka. še nahranim ga in potem spi ene 5 ur. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......