Andromeda
|
Dobro jutro! jada, hvala za kavo... Tamy31, sem prebrala tvojo zgodbo in sem se kar malo zamislila. Človek bi najprej mislil, da so to tako redki primeri, pa vidim, da je kar nekaj mamic, ki so to doživele. Ponoči se že tako kar naprej zbujam in čekiram Daria (spi v košku poleg najine postelje), pa sem se odločila, da si nabavim angelcare - sem ga že naročila v BC spletni trgovini. Če ne za drugega, za boljši občutek, ker nikoli ne veš. mojsonček - boš videla, da bo kmalu bolje, razumem, da ni lahko skrbeti za novorojenčka in še enega malčka, ki je zapostavljen, pa mož tudi... Mislim, da vse mamice doživimo eno tako krizico, ki mine. Jaz sem se večkrat kar malo zjokala in je pomagalo, bolje to, kot da v sebi tiščiš take občutke. Jaz pa pogrešam prijetne večere z možem, ko sva npr. spekla kokice, naredila limonado, šla malo pred TV itd, zdaj pa kopamo Daria, mu blažimo krčke in uspavamo, kar včasih traja do pol polnoči, preden zaspi. Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje TV gledala, pa bi mi pasalo kak dober film pogledat. Ja no, zdaj se pa malo razvedrimo! Ste kaj vesele prihajajočih praznikov? Uf, kero neumno vprašanje! Ste že postavle smrekco? Mi jo bomo ta vikend, pa še nekaj dekoracije bom nabavila za okna, recimo samolepilne slikce Božička. Aja, pa Daria čedalje bolj zanimajo igračke, un glasbeni vrtiljak je zdaj pravi hit!
|