zara13
|
Ojla mamice! Evo še nekaj besed od nas. Imeli smo že drugi pregled v RA. Ga je zdravnica posnela, naredila nekaj vaj in nas spet naročila 18.12. Imeli smo tudi pregled pri pediatrinji. Naš Tian se je kar lepo poredil, ima 3600g in v enem mesecu je zrastel za 4 cm sem bila full vesela. Smo dobili napotnico še za slikanje kolkov, čeprav smo že imeli ta UZ v Lj, nam je dala preventivno še enkrat. V RA sem ga tudi nahranila in mi je sestra svetovala, da bi morda probali drug cucelj in smo ga zamenjali, Aventovo flaško s Tommee Tippee. Pri Aventovi mu je ob hranjenju vedno kaj teklo ven, sedaj pa mu ne več, saj je cucelj malo drugačne oblike in mu zgleda ustreza. darilo - zgleda, da bomo večinoma vse isto kupile, tudi mi imamo nagledano to igralno podlogo iz BC za dragega pa še ne vem, verjetno kej za oblečt. krčki - pred nekaj dnevi naj bi se nekaj začelo pa se je tudi končalo. Sem mu dala parkrat kapljice Lekarne Deteljica in mu je pomagal. Mislim, da ga je v bistvu bolj matral, ker ni mogel kakat in ga je zvijalo. Ponoči pridno spi, 1x se vmes zbudi in ga nahranim, potem pa lepo naprej zaspi. Podnevi vedno manj spi, včasih rata prava tečka, včasih pa z dudico prav mirno gleda in je tiho. Andromeda - srečno v ponedeljek na operaciji. Vse bo dobro!!! Mi imamo še vedno popkovno kilo in upam, da bo sama od sebe izginila, če ne se pa gre tudi na operacijo. Mi še nismo bili v nakupovalnem centru s Tianom. Ponavadi grem kar sama hitro nakupit kar potrebujemo pa ga moj čuva ali obratno. Sedaj ne moremo niti ven ob takem vremenu pa še kar nekaj snega je na Jesenicah. Jst pa čakam M, ker mi je mleka že zmanjkal, vendar zaenkrat ne duha ne sluha. Kar naj še malo počaka Katere pleničke kaj uporabljate in kako se obnesejo?? Joj, da vam povem še nekaj...že nekaj časa opažam v spalnici pikapolonice in to prave, bile so poleti, sedaj so tudi pozimi. Je zanimivo, da je nad posteljico lučka v obliki pika poke in jo zagledam kako se gospodična sprehaja po plastiki pa že parkrat sem jih videla na zavesi, ampak samo v spalnici. Že razmišljam, da nimam kje kakšnega legla pikapolonic?? Sem že malo pogledala po kotih pa nič opazila, zgleda da pridejo in grejo. Pri nas v stanovanju je full toplo, s tem da imamo po vseh sobah radiatorje zaprte, le v kopalnici je odprt in imamo 25C. Tian je oblečen samo v bodyju in hlačkah, nimamo dvojnih majčk, pa tudi majčk več ne nosi, saj je zdravnica v RA kr skenslala povijalno plenico tko, da smo brez in ga najraje napravim v body, da vsaj pleničko drži. Uff..zdej pa se že mali počas zbuja tko, da bom končala. Fajn bodite pa lp...
|