|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
13.12.2008 9:49:56   
carly
Jutr,
naša noč je bila spet bl tko kar se spanja tiče, je spala najprej tri ure potem eno uro pa pol pokonci potem je spala malo manj kot dve uri pa spet pokoci ,potem se mi je pa še dvakrat zbudila v roku dveh ur in pol, ob šestih sva pa z mojmu kar obupala pa vstala.No sedaj pa pridno spančka.

Caligula mi imamo tudi tak način hranjenja, najprej jo dojim, ampak ponavadi samo na eni strani za drugo stran že protestira ali pa je sploh ne zanima, potem se greva previt po previjanju pa dobi še po flaški.

Ste pa srečnice tiste ki toliko mleka načrpate, jaz ga med 60-90 ml iz obeh, edino včasih če je dalj časa vmes ga malo več ampak nad 120ml ga še nisem.Si zdej zadnja dva dni poskušam črpat na dve uri, ker naj bi s tem povečala količino mleka, pa za enkrat še ni kakšnega ful opaznega napredka.Sicer sem pa tudi jaz na začetku načrpala samo okoli 20 ml, je kar nekj časa trajalo da sem ga načrpala več, sploh sedaj se pozna ko mam električno črpalko.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.12.2008 9:56:18   
carly
Aja pa tudi jaz imam v desni dojki več mleka kot v levi, se prov opazi je desna dojka večja od leve, pa si vedno črpam iz obeh enako, dojim pa celo večkrat na levi, ker se mi na desni še vedno ni bradavica pozdravila kljub temu da dojim z nastavki.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.12.2008 11:16:29   
onur
Si zdej zadnja dva dni poskušam črpat na dve uri, ker naj bi s tem povečala količino mleka, pa za enkrat še ni kakšnega ful opaznega napredka.

Svetovalka za dojenje na medover.net pravi, da raje otroka večkrat pristavljamo k prsim, če želimo povečati količino mleka, saj črpalka ni isto kot dojenček. Itak pa se laktacija prvi mesec šele vzpostavlja.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.12.2008 13:15:20   
orka
helow mamiceuser posted image
no zaenkrat nimam nič novega za napisat o nama me pa nekaj zanima
KAJ BOSTE SVOJIM user posted image  POD SMREKCO NASTAVLJALE IN KAJ SVOJIM user posted image ????  jaz sem zelo praznično naštimana, moj najljubši čas leta je božič, pa da ne kupujem zadnje momente k je največja gužva...mi se poskušamo celo leto izogibati igrač in božiček nas ne posluša in vedno igrače prinese k jih otroci niti pod razno ne znajo čuvati... no letos je v igri yoystik za igrce pa scrable ... najmlajša bo dobila blazinico za telovadbo z igrali, upam da veste kako mislim pa tudi za oblečt nam božiček vedno kaj prinese...no moj user posted image  bo pa dobil user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.12.2008 13:46:08   
lyra*
ojla mamiceuser posted image

Moram priznat,da se še dost × zmotim in grem kr na nosečnost in tam iščem novemberčiceuser posted image

Sm čist neprespanauser posted image Zaro sm 3× hranla Zojo pa 2×.. In po sm še Zaro mogla preoblečt in pol je dudica vn padalauser posted image user posted image Pa smo meli do zdj kr dobre noči..zdj pa sta ga začeli sračkat nekajuser posted image

A user posted image ste že preljali v nakupovalni center? Vem fuuul butasto vprašanje ampak bi mogla it par stvari kupit pa ju nikamor ne morem dat..

Glede daril za božič... Za dragega še nevemuser posted image Prinsecki pa bosta tudi dobili igralno podlogo,ker za kaj druga sploh nimam idejeuser posted image

Zaščita bo pri nam pomoje tut kr kondom..se bom pa še o teh inekcijah tudi pozanimalauser posted image

Uff...naslednji otrok! Vedno sm govorila,da nočem imet velikega razmaka med otroki ampak bomo pomoje kr počakali nekaj let. Razen,če se bo prej kaj zgodilouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.12.2008 15:12:25   
pomar*ANČA*
hej... se še jaz malce oglasim, da ne boste pozabile name.

gal je priden, že dve noči je spal skupaj 7 ur, krčkov zaenkrat še ni, res pa je, da se jaz full pazim kaj pojem- niti čokolade si ne upam user posted image še vedno se samo dojiva....

darila: nimam pojma! gal ima zdaj vse, mu je miklavž prinesel še varuško, dragemu bom pa verjetno kupila zapestnico z posvetilom, saj imava par dni pred božičem obletnico, pa bom letos kar vse skupaj združila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.12.2008 15:57:55   
nagajiva
Ojla

uf, končno malo spimo.....smo meli poratno noč. Sploh ni zaspal do pol treh zjutraj. Samo dremal je, pa še to na rokah. Ko smo ga dali v posteljico pa jok. Pol se je pa seveda že zbudil ob štirih lačen in pokakan. Smo komaj nekaj čez pet spet zaspali pa do pol osmih in konec. Do sedaj pa tud ni spravil skupaj več kot pol ure spanca....Nekaj ga krči. Sedaj sicer spi, pa upam, da kaki dve uri mu rata. Ker drugače bo siten že od utrujenosti.
Tud jaz mam desno dojko bolj polno. Pa dojim izmenično na obe. Ampak tud prej je bila desna rahlo večja, tak da mislim da je to to.
Božiček-joj, mamo pa za naše user posted image  vse iste ideje. Sem ravno včeraj gledala reklamo od BC in majo znižano igralno podlogo z lokom iz skoraj 50€ na 33€...kar razlika. Za dragega pa še ne vem...sploh nimam ideje.
Lyra*-midva sva z Lovrotom že bila v Europarku. Kaj sma hotla-je blo treba nekaj kupit. Sicer pa sem ga primerno oblekla, pa je tako cel čas spal. Viruse pa lahko prinesejo tud sorodniki.....Res ga ne bom v vato zavijala. Mi je celo pediatrinja rekla, da otroci staršev, ki preveč komplicirajo so ponavadi veliko pogosteje bolni.
Pomar*ANČA*-kar pojej malo čokolade, ne bo nič narobe. Marsikje sem že prebrala, da krčeki so in hrana nima bistvenega vpliva. Tu in tam malo ne more škodit.

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.12.2008 20:41:50   
nixie
živjo!
punce, jaz sploh ne razumem, zakaj komplicirate s črpanjem? iz lastnih izkušenj(prvič sem dojila 19 mesecev) vam povem, da večkrat kot otroka pristaviš, bolje gre dojenje in več mleka se tvori. jaz nikoli ne gledam na uro, ko se mi zdi lačen, mu dam. če je ena ura ali pa štiri od zadnjega podoja. če otrok napreduje, potem je mleka dovolj. rajši vidim, da otrok pije iz joške kot da me tista črpalka cuza. vem pa, da od začetka bradavice bolijo ko hudič- mene so 2 tedna, sem kar klela, ko je zagrabil. zdi se mi, da bolj kot kompliciraš, slabše je.
sicer smo pa mi kar debelinkoti-pri 5t ima že dve kili več kot ob rojstvu. sam krčki ga kar matrajo, ne vsak dan, ampk kar pogosto. še mal, pa bo.
lep večer!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.12.2008 21:35:26   
Andromeda
Čer!

Danes smo pa bolj zgodaj zaspali kot ponavadi, upam, da ne bo kak alarm prehitro...Sem bila danes po dolgem času v city praku in doživela civilizacijski šok...Nakupila sem kar sem pač rabila, da bi se pa še malo razgledovala pa ni šans. Je bilo preveč ljudi...
darila - moram razmislit tako za Daria kot za moža...Mogoče za Darioa kakšna igračka, ki jo obesiš na voziček, avtosedež, posteljico. Tisti igralni center - lok, ki je v BC 33 eurov je pa moja mama kupila in moram pohvalit, tako da se splača nakup.

Glede na to, da je danes miren večer, si grem malce nohtke uredit...Pa pa!

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.12.2008 22:02:04   
poli*
Moram pohvalit našo princesko, da že 3 dni pančka od polnoči do 06:00 zjutraj user posted image  stara pa je mesec in pol.

"sap simplex kapljice ali se ne dajejo pred obrokom?" ma v navodilih piše tko čudno. enkarat da pred obrokom, drugič vmes.. mah, jaz ji zadnje dni nakapam kar na dudico po obroku.

Darila- naši punci je miklavž (mama&tatauser posted image ) prinesel tisti pojoči lonec (rumen je in potem so zraven še različne kocke; v loncuso pa različne odprtine; in potem pojčka user posted image ) No, to ji bo prišlo prav čez ene pol leta.
Kar ne morem verjet, kako vsak dan napreduje; dviga glavco, se smeje, opazuje, posluša.... res lepo!

Aja, smo bli na pregledu za zlatenčko: ja, je še malo rumena- so vzeli kri in urin, pa na UZ jeter je šla. Izvid dobimo čez kakšen teden, ampak mislim, da neb smelo nič hudga bit.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 385
14.12.2008 0:12:48   
zara13
Ojla mamice!

Evo še nekaj besed od nas. Imeli smo že drugi pregled v RA. Ga je zdravnica posnela, naredila nekaj vaj in nas spet naročila 18.12. Imeli smo tudi pregled pri pediatrinji. Naš Tian se je kar lepo poredil, ima 3600g in v enem mesecu je zrastel za 4 cm user posted image user posted image sem bila full vesela. Smo dobili napotnico še za slikanje kolkov, čeprav smo že imeli ta UZ v Lj, nam je dala preventivno še enkrat.

V RA sem ga tudi nahranila in mi je sestra svetovala, da bi morda probali drug cucelj in smo ga zamenjali, Aventovo flaško s Tommee Tippee. Pri Aventovi mu je ob hranjenju vedno kaj teklo ven, sedaj pa mu ne več, saj je cucelj malo drugačne oblike in mu zgleda ustreza.

darilo - zgleda, da bomo večinoma vse isto kupile, tudi mi imamo nagledano to igralno podlogo iz BC user posted image za dragega pa še ne vem, verjetno kej za oblečt.

krčki - pred nekaj dnevi naj bi se nekaj začelo pa se je tudi končalo. Sem mu dala parkrat kapljice Lekarne Deteljica in mu je pomagal. Mislim, da ga je v bistvu bolj matral, ker ni mogel kakat in ga je zvijalo. Ponoči pridno spi, 1x se vmes zbudi in ga nahranim, potem pa lepo naprej zaspi. Podnevi vedno manj spi, včasih rata prava tečka, včasih pa z dudico prav mirno gleda in je tiho.

Andromeda
- srečno v ponedeljek na operaciji. Vse bo dobro!!! Mi imamo še vedno popkovno kilo in upam, da bo sama od sebe izginila, če ne se pa gre tudi na operacijo.

Mi še nismo bili v nakupovalnem centru s Tianom. Ponavadi grem kar sama hitro nakupit kar potrebujemo pa ga moj čuva ali obratno. Sedaj ne moremo niti ven ob takem vremenu pa še kar nekaj snega je na Jesenicah.

Jst pa čakam M, ker mi je mleka že zmanjkal, vendar zaenkrat ne duha ne sluha. Kar naj še malo počaka user posted image

Katere pleničke kaj uporabljate in kako se obnesejo??

Joj, da vam povem še nekaj...že nekaj časa opažam v spalnici pikapolonice in to prave, bile so poleti, sedaj so tudi pozimi. Je zanimivo, da je nad posteljico lučka v obliki pika poke in jo zagledam kako se gospodična sprehaja po plastiki user posted image pa že parkrat sem jih videla na zavesi, ampak samo v spalnici. Že razmišljam, da nimam kje kakšnega legla pikapolonic?? Sem že malo pogledala po kotih pa nič opazila, zgleda da pridejo in grejo.

Pri nas v stanovanju je full toplo, s tem da imamo po vseh sobah radiatorje zaprte, le v kopalnici je odprt in imamo 25C. Tian je oblečen samo v bodyju in hlačkah, nimamo dvojnih majčk, pa tudi majčk več ne nosi, saj je zdravnica v RA kr skenslala povijalno plenico tko, da smo brez in ga najraje napravim v body, da vsaj pleničko drži.

Uff..zdej pa se že mali počas zbuja tko, da bom končala. Fajn bodite pa lp...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.12.2008 9:18:49   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image za lepše jutro!

zara13 - user posted image za Tiana, ful lepo napreduje! Pikapolonice so pa za srečo, ko smo mi prišli iz porodnišnice, sem čez 2 dni na oknu na notranji strani tudi videla pikapoko. Sicer je pa bolje imeti leglo pikapolonic, mi imamo v kuhinji še zdaj nekaj vinskih mušic in so prav zoprne user posted image

Dario je spet pridno spančkal 6 ur v kosu, kar tako naprej! Je pa postal pravi ljubitelj dude, ima tako močan sesalni refleks. Včeraj je med kopanjem moj prst povlekel in se potem pritoževal, da smo ga potem morali skopat z dudko vred user posted image

Se še kasneje kaj beremo. Zdaj grem pripravit stvari za govejo župco. Je nisem že ene pol leta jedla in bo res pasala.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.12.2008 12:07:11   
klavdiy4
Pozdravljene...

Slikic mi še sedaj ni uspelo nalimati...user posted image  bo jih pa potem nekaj več...upam...user posted image
Moram vas nazaj brati in sproti komentirati, sicer pozabim kaj bi napisala...user posted image

Zara13 in Tian...bravo, ker tako lepo napredujete...user posted image user posted image user posted image so tudi po mojem mnenju za srečo...

poli*... user posted image user posted image tudi za tvojo princesko...moja pa ponoči sploh noče veliko spančkat, čez dan bi pa skoz spala...user posted image

darilo...naši Leili pa sta bodoča botrca(teta) in njen fant kupila igralni center iz BC-ja in je super... sicer ga je le malce preiskusila, toliko, da smo jo slikali, ker se mi zdi še nekoliko premajhna , čeprav je od 0-10 mesecev..

nixie ...imaš prav glede črpanja...vendar moram pa priznati, da mi je ravno včeraj moj user posted image  šel v lekarno po ročno črpalko, vendar mi je predlagala babica, ker imam preveč mleka in mala ne spije vsega , ga veliko ostane in da ne pride do vnetij si moram preostalo mleko izčrpati...vendar se kljub temu zelo pridno redimo...user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.12.2008 15:21:24   
caligula
poli...moj mali je 17 dni pa spi že od prvega dneva od 23-24 do 5-6 zjutraj, polnih 6 ur vsako noč. čez dan sem mu pa nehala dodatek dajat pa ga pristavljam na dve uri in stanje se je občutno izboljšalo, mali bolj vleče, mene več ne bolijo in ne zatekajo joške, črpam ne nič, spi po dve tri ure ampak se potrudim da ga zbudim na dve uri.
glede igralnega centra iz BcJA...tudi jaz študiram da bi ga kupila, ko sem ravno včeraj od sosedov dobila bone za bc pa sem gledala kaj naj kupim, ko drugega imam vsega dovolj.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.12.2008 15:22:23   
caligula
Andromeda...srečno jutri, pa user posted image user posted image user posted image za Daria

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 390
14.12.2008 17:06:36   
tamy31
ČAV !
Se mal javim po dolgem času mal sem preletela za nazaj vidim da ste eni že kar pridni!
Pa da vam primankuje mleka tukaj se vam pridružujem , tut mi moramo dodajat  ker imam premalo se mi zdi da od  tega ker imam tudi Maja doma ker je prehlajen že tretji teden , tamala tudi in smo cel dopoldan sami in en joka pa drugi pa enga previt pa drugega pa en lačen pa drugi pa tko naprej ! Skos polno dela spimo boolj malo ponoči ker ima Lana tok zamašen nosek da je groza ! Sem včeri rekla da upam da bo danes bolje pa je samo slabše tako da če jutri ne bo nič bolje bom šla z njo k zdravniku , ker sem že čist obupana tok se mi smili! Skos ji kapam fiziološko pa čistim nosek kolikor gre pa še vedno težko diha čez nosek! PA kašlja tudi!
Res ne vem več kaj naredit, no vsaj MAj je mal boljši ker je dobil antibiotik!
A je še katera imela prehlajeno štručko! Prosim za kak nasvet!

Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 391
14.12.2008 17:08:40   
poli*
Andromeda- srečno jutri!!! user posted image  bomo držali pestke

Evo, pa ravno včeraj ko sem jo pohvalila, da spi že 3 dni po celo noč... se je danes spet zbujala na točno 3 ure user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  jo pa samo dojim

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.12.2008 17:40:19   
caligula
tamy...aspirator kupi. za nosek čistit. pomaga ful.
glede flašk... jaz sem najprej imela nukovo pa jo imam zdaj samo za čaj. potem sem poskusla aventove ker naj bi bile najboljše, pa sem se na koncu odločila za TT in zdaj se je izboljšalo dojenje in vse ker ima ta flaška takšne cuclje, da so identični s bradavicami in se mora mali kr potrudit da kaj vn priteče pa mu je zgleda boljš pr mamici mleko kot to umetno, ker se je začel stran od flaške obračat, če res ni faaajn lačen. pa več se dojiva. čez noč pa ga kr "nafilam" mu dodam ene 70ml poleg mojih obeh dojk, to mu je zadost da potem spi. ko se pa zjutraj zbudi pa spet dobi mamico :D in spi ene 4 ure, ker se mu zjutraj še pridružim pa se mi ne da zbujat na dve uri.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.12.2008 18:05:04   
luna8
caligula dobro sta se vidva uštimalauser posted image

andromeda držimo pesti in user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.12.2008 21:38:03   
luna8
moja sončica ima zamešen nosek, sliši se kako težje diha - a jim vi date fiziološko v nosek in če kako?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.12.2008 22:06:28   
caligula
jaz sem mnenja da je fiziološka samo pacanje, pa vseeno nič učinka, če pa nosek sprazniš pa nima zaradi česa težko dihat. moj je pred eno uro zaspal pa ima tud mal zamašen nosek, sem mu sčistla ker ni hotel oz mogel zaspat, sem pa med dojenjem opazila da je "šmrkljčke" vlekel ko je dihal v mojo dojko. jaz mu povlečem vn. dokler si sam ne more je to super stvarca pa še potem ko si bo lahk sam je boljš s tem, se vbolj sčisti.
zdaj čakam še kako urco pa pol pa ga zbudim da pomalicava in greva spat čez nočuser posted image

kako pogosto preoblačite malčkovo posteljino? jaz jo vsak teden... pa me zanima če je pretirano, ker nekako zamaže jo glih ne, ko spi veliko pri meni, pa v ležalniku pa na rokahuser posted image . v pojstlci samo dop pa ponoč pa še to vsako tretjo noč.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.12.2008 22:26:41   
Andromeda
Čer!

Punce, najprej hvala, ker mislite na nas in jutrišnjo operacijo! Sem čedalje bolj na trnih, ko pomislim na jutri, v bistvu pa komaj čakam, da je to za nami. Dario je itak premajhen, da bi se zavedal vsega, tako da bo bolj mamico bolelo kot njega user posted image . Bom caliguli poslala sms, ko bo operacija mimo...Eno noč bomo prespali v bolnici, potem pa pridemo domov.

fiziološka - jaz jo malo nakapam v nosek, da zmehča vse tiste "mucke" notri in potem lažje izsesam. SE pa Dario pri tem tako pritožuje, opleta z rokicami in zvija glavo nazaj, ampak potem, ko spet lepo diha, je pa čisto zadovoljen.

Grem se še malo posladkat z bonboniero, potem pa spat. Če ne bo prej alarma, imamo 1. "aufšten" ob štirih, takrat mu lahko zadnjič dam mleko, ob šestih lahko le še čaj. Ob 7.30 pa mormo bit na otroški kirurgiji.

Čao!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.12.2008 22:47:37   
Bethany
Eno vprašanje za bivše nosečke / mlade mamice: Vidim, da ste govorile o kontracepciji. Pa me zanima, kdaj po porodu ste spet skočile med rjuhe? Če ste že oz. kdaj mislite, da boste. Šest tednov vem, da bi se naj vzdržale, ampak to pri normalnem porodu. Kako pa je pri carskem rezu? Ker mene načeloma nič fizično in psihično ne ovira pri ponovni posteljni aktivnosti, razen seveda čišče, pa še ta se mi zdi, da se počasi umirja, ni več tak rdečkaste barve. Kak teden pa bi mogoče že bilo konec?? Močno upam. user posted image

A je vseeno treba čakati do prvega ginekološkega pregleda? Imate kakšne izkušnje?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.12.2008 7:59:33   
caligula
mi smo pa danes spali do 7 user posted image user posted image user posted image , okroglih 7,5ur!
sem kr trikrat na uro pogledala, ko nisem mogla verjet.  moram priznat, da danes sem se pa res prvič zares naspala odkar sem rodilauser posted image . sej je spal po 6 ur ampak takle napredek... ravno toliko kolikor mi je manjkalo do popolnosti :D
upam, da bo še naprej tako. Ko se je zbudil je bil pa tko lačen da bi najrajš obe bradavici naenkrat vlekel.user posted image je v 20min obe spraznil in zaspal nazaj kot polhek.
Zdaj se mu grem pa še za kakšno urco pridružit.
Andromeda, zdaj si že na kirurgiji ampak vseeno še enkrat user posted image za vaju.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.12.2008 10:02:15   
carly
Andromeda držim pesti da se vse lepo uredi.

Božiček... hm mojmu najbrž kaj za oblečt, Taji pa kakšno igračko, bo pa od mame pa ata tudi dobila tisto igralno podlogo z lokom.

Ena je spraševala zakaj se mučim s črpanjem, moji se na žalost nič kej ne da vlečt pa na enkrat bolj malo poje iz joške.Tudi dudice ne mara, tko da zgleda da nima tko močnega sesalnega refleksa.
Pa upam ko bo malo več mleka da bomo počasi tudi prišli samo na dojenje.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......