petra *k -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (12.12.2008 14:59:06)
|
pozdravljene! poli, če je blato bolj zelenkasto, pomeni da ma otrok krčeke- tak je meni rekla patronažna. in kak ste drugače?? se vam že dolgo dolgo nisem javla, sploh še ne, odkar ste na tej novi temi. naša pikica je bla v sredo mesec dni stara, smo imeli prvo posvetovalnico, in je dobla 1150g gor, pa 3cm je zrasla. drugače se pa polno dojima, brez kakršnih koli dodatkov. nimama niti ponoči problemov s spanjem, ma svoje ure ko stane in je lačna, in to 2x. pa tudi krčev nima, tak da mamo res še zaenkrat srečo. sicer pa še to vse lahko pride. zaenkrat pa jo lahko samo pohvalim, ker je res pridna,upam da tak ostane. kupčekov edino ne podira po vsakem obroku, verjetno se premalo naje, mi pa ne poliva, mogoče 3,4 krat če mi je do zdaj. kaj uporabljate te ad3 kapljice? nama jih je zaj v sredo predpisal, pa še nevem, jih bi uporabljala, pravijo, da po njih otrok dobi krče, tega pa ji zaj res ne želim narediti. marsikatera jih ne daje, tak da mislim, da jih tudi jaz ne bom. no, pridne bote, pa se vam oglasim še kaj lp
|
|
|
|