vebo -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (10.12.2008 9:11:17)
|
Pozdravljene! No. pa da se tudi jaz malo oglasim, čeprav vas berem redno, ampak po pravici povedano se mi včasih ne da. Naša mala se zbuja oz. je točno na tri ure, tudi ponoči, blagor tistim ki spijete ponoči v kosu vsaj tri ure. Črpanje, jaz imam električno in ročno črpalko in si črpam vsake tri ure če le morem, dojim ne, ker je enostavno pogruntala flaško in bila je zelo zlatenična, zato smo ji dajali kr po flaški. Mleka moram malo dodajat, imam pa Aptamil Comformil, naša še ni imela extra krčkov. Kupujem v Avstriji, je tudi za odvajanje. Poli, čimprej si kupi aspirator v lekarni, ampak ročnega in potem Ti ali pa mož sam ven potegne, pomaga, preverjeno. Mi imamo pa rdečo ritko že 3 tedne, bila pri zdravnici, potem je malo pomagalo, zdaj pa spet, tako da že obupujem. Pokakano je non stop, ampak baje je noramalno. Ali je že katera probala sezamovo seme oz. čaj za povečanje mleka? Jaz ga pijem, mislim da malo pomaga, čeprav bi najraje bruhala tako je nevzgravžno, sedaj jem polento, upam da bo pomagalo. Drugače pa, ali imate ve tudi tako povečan apetit? Jaz ogroomno pojem, hvalabogu se ne zredim ,shujšam pa tudi ne. LP
|
|
|
|