konina
|
Hja, nekako takole sem danes. Fanta imata spet noske zamašene, sta tečna ko vrag. Sploh GAšper. Ne smem krivice naredit Erazmu, ki je še kar. Mož me je razjezil full, in sem kar penasta, posledično sem pa jaz tečna ko vrag. In smo tudi ustvarili jojota. Samo ne z zdravjem, ampak tečnobo. Pa saj bo bolje, a ne?! Pozna se mi, da sem cele dneve doma, s tamalima, Neva ima kup hobijev, praznovanj, se ji dogaja 100na uro (kar je prav in sem res vesela), Možek ima službo, pa po službi včasih še popoldne kakšno rekreacijo s sodelavci, ampak ne zna it domov takrat ko je treba (po moje takrat ko je treba). Jaz pa doma držim hišo gor, poskrbim za fanta, Neva me je dala na stranski tir, ker raste, mož pa se tudi ne spomni, da bi morda pa žena rabila nekoliko razvedrila. Res sem že dolgo doma, prej bolniška celo nosečnost, pa porodniška, pa še dvojčka (hvala bogu sta nezahtevna in pridna večji del) - trenutno sem malo utrujena in razdražena, pa moj dragi nič ne opazi. Pa lahko narišem, napišem povem, pa še demonstriram, kaj bi rada, sem na koncu zadnja v planu, za katero ponavadi zmanjka časa, ali pa energije. Uf, malo sem pojamrla, mi je takoj malo lažje. Čeprav, jih bo še slišal, ko pride. Potem mi bo pa sploh lažje. Mi gremo v nedeljo na morje za 3 tedne. Na Krk, v prikolico. Komaj čakam, da malo zamenjam prostor in ljudi okoli sebe. LP,Nina