|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fantek ali punčka
31.3.2005 12:22:05   
sablov
Pozdravljeni!

Mene pa zanima če katera ve po čem se ve približno kaj bo fantek ali punčka namreč o tem sem že veliko slišala nekateri po trebuhu vejo nekateri po starosti zanositve kaj je na tem??

lp:sloncek:javascript:IzberiSmajlija(':sloncek:')
:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   fantek ali punčka
31.3.2005 12:37:30   
lelaval

Mislim, da so to vse lahko samo predvidevanja - glede na velikost trebuha, ali nosiš otroka bolj spredaj ali bolj v križu, niže ali više trebuh, kakšna hrana se ti "lušta". Najbolj siguren odgovor ti lahko da le G pri UZ, 100% pa boš, ko se rodi.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Uživaj v :nosecka: in naj te skrbi le to, da bo z njim ali njo vse O.K: :metulj:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   fantek ali punčka
31.3.2005 12:45:05   
sašaš

Meni je sodelovka enkrat takole rekla: če se ti v nosečnosti koža na obrazu sčisti (oz. je lepša kot prej), potem je fantek. Če pa dobiš mozolje (oz. je koža v slabšem stanju kot prej), je pa punčka. :zmeden2:

Nakladanje, vem! :)-

Lp :muca:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   fantek ali punčka
31.3.2005 12:54:19   
tulipan
Ultrazvok, z malo sreče, če se :duda:rad pokaže!

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   fantek ali punčka
31.3.2005 13:02:35   
total
Pravijo,da če nosiš fantka si izredno lepa nosečnica,lepa koža,lase nohti....Potem po obliki trebuha itd.

Lp:sloncek:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   fantek ali punčka
31.3.2005 13:36:57   
Aljakop
jaz sem imela ful mozoljev, sem jih še ful dobila v nosečnosti po celem hrbtu..in je bila punčka! Tako kot pravi sašas..meni je isto rekla g, in se ni zmotla.:bravo:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   fantek ali punčka
31.3.2005 13:41:36   
špelin@
Larifari :)-

Meni so po vseh teh "znakih" v prvi nosečnosti vsi prerokovali fantka (lepa koža brez mozoljev, oblika trebuha ipd.) - in me psihično tako pripravili na fantka, da sem v porodni trikrat vprašala, če je res deklica :zmeden:

Še najbolj zanesljiv je UZ - čeprav niti tu ni 100% ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   fantek ali punčka
31.3.2005 14:13:39   
pika**
Prvič nisva hotela vedet, kaj bo . Tašča in njene čire-čare me niso ganile. Je pa menda vse kazalo na fantka.
Bil je.
Zdaj ko vse kaže na punčko ( spet njeno čaranje in tisto " jaz že vem ":hudicek: , pa imam potrjeno po AC, da bo ponovno fantek pa še na UZ je g. rekla , da je fantek.

Sama si želim zdavo bebico,da bom čim dlje dojila in uživala v prvih mesecih enako kot s prvim.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   fantek ali punčka
31.3.2005 14:23:49   
Tada
jaz pa poznam punco, ki je pred kratkim rodila fantka - in je v nosečnosti dobila ogrooomno aken in še sedaj jih ima ful (ampak res ogromno,...to še nisem vidla),.........:zmeden:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   fantek ali punčka
31.3.2005 16:48:17   
mimica
Dobila ful mozolje, grozne lase, nohte,... pričakujem pa fanteka !

Mislim,da tudi po trebuhu in kako nosiš ne moreš presoditi. Edino kar ti lahko pove je UZ pa še ta se rad zmoti.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   fantek ali punčka
31.3.2005 18:53:04   
cmokec
Pri meni so se prvič zmotili vsi, vključno z UZ.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   fantek ali punčka
31.3.2005 19:19:08   
anitaz
Meni je G na 1. UZ rekla,da se ji zdi da je punčka!!Vsi so mi pa govorili,da imam trebuh tak,da imam sigurno fantka!Pa koža se mi še je polepšala:)-:)-
In na koncu je bila PUNČKA TJAŠA!!!:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa
Tako da jaz ne verjamem več v te "stare nakladače";);)

Anita in Tjaša

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   fantek ali punčka
31.3.2005 20:54:58   
Rozalija
Ma to je en velik bla bla.

Men so vsi govoril kako bo fantek. Kožo sem imela lepo, nisem bila prav posebej bajsika, trebuh kaj vem kakšen je bil

bla bla

mam punčko.

Tko da to je bolj za foro.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   fantek ali punčka
1.4.2005 6:14:07   
puri
Jaz sem imela obakrat zelo veliko mozoljev po obrazu in hrbtu, pa sem obakrat rodila fantka!

Drugače je pa men mami zmer govorila, da ravno če imaš grdo kožo, da je fantek:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, če je pa lepa koža, je pa punčka.

Mah,...to si kar neki izmislijo!

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   fantek ali punčka
1.4.2005 6:20:25   
*barbi*
Tudi jaz imam slabšo kožo kot prej :zmeden: (mozolji -predvsem na ramenskem delu hrbta in obrazu). Mislila sem, da bo deklica, vendar se je na UZ izkazalo, da bo fantek.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   fantek ali punčka
1.4.2005 12:31:21   
Aja32
Glede kože - baje odreagira koža na hormone. Torej, če je punčka, naj bi bilo v telesu veliko ženskih hormonov (od tu nastanek mazoljev), če je fantek je hormonska slika nekoliko drugačna - izenačena, uravnovešena, zato naj bi bila koža čista in lepa. Ostale zadeve so pa res bolj nejasne - špičast trebuh in podobne zadeve.

Ampak... prepričan si šele takrat, ko pikico ali pikca zagledaš v svojem naročju. LP A:nosecka:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   fantek ali punčka
1.4.2005 12:32:03   
Aja32
ali pikec, se opravičujem....:ups:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   fantek ali punčka
2.4.2005 2:05:13   
mammy26
pri sinu je res držalo, čista koža ...pri hčeri sem dobila ogromno mozoljev in te neprijetne stvari, sedaj pa imam spet mozolje in na uz se je videla mala šiša.

Drugače pa osebno ne dam na te stvari kaj dosti. Se bolj zanašam na svoj občutek, ki me do sedaj ni varal.

pa lep pozdrav vsem!

:nosecka: 31t 3/7

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   fantek ali punčka
2.4.2005 12:56:57   
babylove
Stara vraža pravi, da če se ti v nosečnosti kaj zlomi (kozarec, krožnik,...), bo fantek.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   fantek ali punčka
2.4.2005 13:21:17   
sašaš

Kakšen test s škarjami in nožem? :zmeden2:

A se kateri kaj sanja? :zmeden:

Lp :muca:

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   fantek ali punčka
2.4.2005 13:47:29   
babylove
Aja, pri meni je pa to držalo: če ti je v nosečnosti dosti slabo, bo punčka.

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   fantek ali punčka
2.4.2005 20:41:29   
Ro-La
mozoljasta, trebuh do bosne:)-, kozlala ko nora...pa še pa še, pa imamo fantka

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   fantek ali punčka
2.4.2005 20:51:26   
babylove
romci, pol si pa izvenserijska :)-:)-:)-

(odgovor članu sablov)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?