fantek ali punčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sablov -> fantek ali punčka (31.3.2005 12:22:05)

Pozdravljeni!

Mene pa zanima če katera ve po čem se ve približno kaj bo fantek ali punčka namreč o tem sem že veliko slišala nekateri po trebuhu vejo nekateri po starosti zanositve kaj je na tem??

lp:sloncek:javascript:IzberiSmajlija(':sloncek:')
:sloncek:

lelaval -> fantek ali punčka (31.3.2005 12:37:30)

Mislim, da so to vse lahko samo predvidevanja - glede na velikost trebuha, ali nosiš otroka bolj spredaj ali bolj v križu, niže ali više trebuh, kakšna hrana se ti "lušta". Najbolj siguren odgovor ti lahko da le G pri UZ, 100% pa boš, ko se rodi.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Uživaj v :nosecka: in naj te skrbi le to, da bo z njim ali njo vse O.K: :metulj:

sašaš -> fantek ali punčka (31.3.2005 12:45:05)

Meni je sodelovka enkrat takole rekla: če se ti v nosečnosti koža na obrazu sčisti (oz. je lepša kot prej), potem je fantek. Če pa dobiš mozolje (oz. je koža v slabšem stanju kot prej), je pa punčka. :zmeden2:

Nakladanje, vem! :)-

Lp :muca:

tulipan -> fantek ali punčka (31.3.2005 12:54:19)

Ultrazvok, z malo sreče, če se :duda:rad pokaže!

total -> fantek ali punčka (31.3.2005 13:02:35)

Pravijo,da če nosiš fantka si izredno lepa nosečnica,lepa koža,lase nohti....Potem po obliki trebuha itd.

Lp:sloncek:

Aljakop -> fantek ali punčka (31.3.2005 13:36:57)

jaz sem imela ful mozoljev, sem jih še ful dobila v nosečnosti po celem hrbtu..in je bila punčka! Tako kot pravi sašas..meni je isto rekla g, in se ni zmotla.:bravo:

špelin@ -> fantek ali punčka (31.3.2005 13:41:36)

Larifari :)-

Meni so po vseh teh "znakih" v prvi nosečnosti vsi prerokovali fantka (lepa koža brez mozoljev, oblika trebuha ipd.) - in me psihično tako pripravili na fantka, da sem v porodni trikrat vprašala, če je res deklica :zmeden:

Še najbolj zanesljiv je UZ - čeprav niti tu ni 100% ;)

:rozica::rozica::rozica:

pika** -> fantek ali punčka (31.3.2005 14:13:39)

Prvič nisva hotela vedet, kaj bo . Tašča in njene čire-čare me niso ganile. Je pa menda vse kazalo na fantka.
Bil je.
Zdaj ko vse kaže na punčko ( spet njeno čaranje in tisto " jaz že vem ":hudicek: , pa imam potrjeno po AC, da bo ponovno fantek pa še na UZ je g. rekla , da je fantek.

Sama si želim zdavo bebico,da bom čim dlje dojila in uživala v prvih mesecih enako kot s prvim.

Tada -> fantek ali punčka (31.3.2005 14:23:49)

jaz pa poznam punco, ki je pred kratkim rodila fantka - in je v nosečnosti dobila ogrooomno aken in še sedaj jih ima ful (ampak res ogromno,...to še nisem vidla),.........:zmeden:

mimica -> fantek ali punčka (31.3.2005 16:48:17)

Dobila ful mozolje, grozne lase, nohte,... pričakujem pa fanteka !

Mislim,da tudi po trebuhu in kako nosiš ne moreš presoditi. Edino kar ti lahko pove je UZ pa še ta se rad zmoti.

cmokec -> fantek ali punčka (31.3.2005 18:53:04)

Pri meni so se prvič zmotili vsi, vključno z UZ.:)-:)-:)-:)-:)-

anitaz -> fantek ali punčka (31.3.2005 19:19:08)

Meni je G na 1. UZ rekla,da se ji zdi da je punčka!!Vsi so mi pa govorili,da imam trebuh tak,da imam sigurno fantka!Pa koža se mi še je polepšala:)-:)-
In na koncu je bila PUNČKA TJAŠA!!!:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa
Tako da jaz ne verjamem več v te "stare nakladače";);)

Anita in Tjaša

Rozalija -> fantek ali punčka (31.3.2005 20:54:58)

Ma to je en velik bla bla.

Men so vsi govoril kako bo fantek. Kožo sem imela lepo, nisem bila prav posebej bajsika, trebuh kaj vem kakšen je bil

bla bla

mam punčko.

Tko da to je bolj za foro.

puri -> fantek ali punčka (1.4.2005 6:14:07)

Jaz sem imela obakrat zelo veliko mozoljev po obrazu in hrbtu, pa sem obakrat rodila fantka!

Drugače je pa men mami zmer govorila, da ravno če imaš grdo kožo, da je fantek:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, če je pa lepa koža, je pa punčka.

Mah,...to si kar neki izmislijo!

*barbi* -> fantek ali punčka (1.4.2005 6:20:25)

Tudi jaz imam slabšo kožo kot prej :zmeden: (mozolji -predvsem na ramenskem delu hrbta in obrazu). Mislila sem, da bo deklica, vendar se je na UZ izkazalo, da bo fantek.

Aja32 -> fantek ali punčka (1.4.2005 12:31:21)

Glede kože - baje odreagira koža na hormone. Torej, če je punčka, naj bi bilo v telesu veliko ženskih hormonov (od tu nastanek mazoljev), če je fantek je hormonska slika nekoliko drugačna - izenačena, uravnovešena, zato naj bi bila koža čista in lepa. Ostale zadeve so pa res bolj nejasne - špičast trebuh in podobne zadeve.

Ampak... prepričan si šele takrat, ko pikico ali pikca zagledaš v svojem naročju. LP A:nosecka:

Aja32 -> fantek ali punčka (1.4.2005 12:32:03)

ali pikec, se opravičujem....:ups:

mammy26 -> fantek ali punčka (2.4.2005 2:05:13)

pri sinu je res držalo, čista koža ...pri hčeri sem dobila ogromno mozoljev in te neprijetne stvari, sedaj pa imam spet mozolje in na uz se je videla mala šiša.

Drugače pa osebno ne dam na te stvari kaj dosti. Se bolj zanašam na svoj občutek, ki me do sedaj ni varal.

pa lep pozdrav vsem!

:nosecka: 31t 3/7

babylove -> fantek ali punčka (2.4.2005 12:56:57)

Stara vraža pravi, da če se ti v nosečnosti kaj zlomi (kozarec, krožnik,...), bo fantek.

sašaš -> fantek ali punčka (2.4.2005 13:21:17)

Kakšen test s škarjami in nožem? :zmeden2:

A se kateri kaj sanja? :zmeden:

Lp :muca:

babylove -> fantek ali punčka (2.4.2005 13:47:29)

Aja, pri meni je pa to držalo: če ti je v nosečnosti dosti slabo, bo punčka.

Ro-La -> fantek ali punčka (2.4.2005 20:41:29)

mozoljasta, trebuh do bosne:)-, kozlala ko nora...pa še pa še, pa imamo fantka

babylove -> fantek ali punčka (2.4.2005 20:51:26)

romci, pol si pa izvenserijska :)-:)-:)-

Stran: [1]