Anonimen -> Kaj naj še naredim? Moj osemmesečnik tako težko kaka! (31.3.2005 11:36:31)
|
Njegovo blato ni trdo, tekoče tudi ne, ampak glih ta pravo. Vsak dan vidim, da pritiska, pa včasih tudi zajoče zraven, toda nič ne pride ven. V nedeljo zvečer je bilo tako hudo, ko je kakal, da se je naslonil z glavico na mojo ramo in se jokal... to je bil takšen boleč jok, tako da smo vsi vedeli, v čem je problem. Potem, ko se je pokakal, pa mu niti ritke nisem smela prijet, da bi mu jo očistila, še sedet ni mogel, revček. Ležal mi je na rokah in jokal. Ne pomaga nič!!! Niti termometer z milnico v ritki, niti sadje, ne pomagajo hruške, ne pomaga topel donat (ga ne spravim v njega ne, prav tako kot tudi sladkih kamilic ne), ne pomagajo pomaranče na prazen želodček... Še namočene suhe fige in slive ne (samo prdi po njih). Zdaj ga že dva dni večinoma dojim, edino včeraj popoldne sva mu z mojim dala bučke za jest. No, ker je bil čez dan dojen in je dobil bolj malo trde hrane, je bil ponoči lačen in potem sva imela slabo spanje... Trebušček mu masiram vsako večer z brinjevim mazilom v smeri urnega kazalca. Mehurčica mi je še svetovala masažo podplatov, kar sem prej poskusila, pa še ni učinka. Ko sem poklicala pediatrinjo, mi je svetovala, naj ne je banan in da mu naj dam pomaranče na tešče. Dala sem mu celo kruh s sezamom, da bi ga vsaj sezam malo pognal. Včeraj mi je svetovala v lekarni, naj mu sladkam mleko. Malo se bojim tega. Je že katera poskusila kaj takšnega? Ali ima še katera kakšen recept, kako mu pomagat? Prosim, obupana sem že!
|
|
|
|