miskahiska
|
Bravo Amoss, kar tako naprej. Ja moja tašča je tud ena taka tipićka tašča. Non-stop se neki vmešava - pa v gospodinjstvo, pa v to kakšne zavese naj imam, pa vedno mi poturi neke stare stvari, ker mi bodo kao prav prišle (npr.stare zavese, star bištek...). Aja pa tud moja barva las ji gre v nos. Mislim ej! Sprva, ko sva se s fantom skupi preselila, je ona rekla, da se bo kar ubila, da nima več za kaj živet. JAO JAO Zdej po 3 letih se je pa že mal unesla. Ji je fant oz. mož lepo povedal, da ga ni treba klicat 2x na dan, tako da je zdej kar mir. JUPI Joj pa v času dopusta je vedno :hudicek: - čisto vsako leto, ko sva šla na morje (v apartma mojih staršev), je njegova familija ravno takrat (par dni pozneje) prišla na dopust v isti kraj. Vsak dan so prihajali k nama in nama solili pamet. Punce, če se vam da si preberite še tole "prečudovito" zgodbico z morja... No smo se en dan zmenili, da prideta moževa starša k nama na večerjo ob 19h. Sem si rekla, fino, zdele se še mal na balkonu posončim, potem pa začneva s kuharijo. In vesta kdaj so se prikazali - tri ure prej!!!!! Logično, da nisva imela še nič skuhano.DDDD In pazte to - s sabo so privlekli kalamare in ribe. Da bomo imel kao to za večerjo; prav žaljivo! No potem je moja posesivna tašča začela...daj mi desko, da spucam kalamare, daj mi nož, pejt umit to in ono, joj kakšno zanič dilo imate, pa ta nož je za v smeti...HA HA In ti gre v avto in iz prtljažnika potegne svojo dilo, svoj nož, svoje kuhinjske krpe. :zmeden: Aja pa še to, cel hladilnik mi je zasedla s svojo hrano (oni so bli v kampu in niso imeli hladilnika), če jo lahko kao pusti notri nekaj dni, bodo že prihajali iskat. In midva reveža sva morala imet svojo pijačo zunaj, tako da sva jo mogla v banji hladit. In meni je potem resnično prekipelo, sem ji povedala v faco, da je to stanovanje mojih staršev in da mi nima ona kej ukazovat. Pa so se lepo pobral. Še zdej o men grdo govorijo, pa mi je kar mal hudo, ker sem ful čustven človek. Pa še to, ko sva jima povedala veselo novico:nosecka:, nista bila nevemkako navdušena; je pa tašča že začela s svojimi - dajta ji takointako ime. Sori punce, ampak sem si mogla mal dušco olajšat. hehe Lepo se mejte, božahte svoje bušije in se kej beremo:sloncek:
|