|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
10.12.2008 16:48:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Je vsatala že ob 6-ih in ne ve kdaj mora jest, kdaj spat, kdaj bit tečna...jaz pa še bolj zmedena.

didlinaa, najbolj se potem poklapa, če je skoz tečna, da ji vsaj to ni treba študirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš, to je to, ko si preveč spala ponoči prve mesece, zdej maš pa bumerang user posted image user posted image

Aha, čakaj. Se bo uredilo, ko prodrejo tisti 3  zobki, ko rinejo ven.user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
Pa seveda ne smem pozabit, da je tud luna kriva ta teden.Ampak ne ti Lunica.Prava luna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.12.2008 16:54:31   
Tina 28
slovenka...točno tako...fora je v tem, da hobotnice ne upam probat...lovke, seski, črnilo,...res...edina stvar, ki je nisem poskusila in ne vem če jo bomuser posted image .

Didlina.....

anja je takole..
1. 8-ih - do 9-ih mleko št.1 in 2 (ne AM1 ali 2 ampak leva in desna)user posted image
                         Včasih...pred 11.00 malo popije pri meni, da zaspi
2.0b 13.00 kosilo...zeljenjvna kašica (60-100g) ...upam, da to ni premalo + dojka čez nekaj časa
3.16.00 mleko pri meni
4.17.30-18-00 sadno žitna kašica brez dodatka dojenja
5.19.00-20-00 moje mleko

včasih
pa še okoli 22.00 ali 00.00 moje mleko TOREJ SKUPAJ 5-7 OBROKOV

zdaj pa mnenja...bom vesela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.12.2008 16:56:12   
Anonimen
Aha, čakaj. Se bo uredilo, ko prodrejo tisti 3 zobki, ko rinejo ven.
Pa seveda ne smem pozabit, da je tud luna kriva ta teden.Ampak ne ti Lunica.Prava luna.

a jst pa nisem prava ? user posted image user posted image vidiš, zdej pa kr grem.

adijo user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.12.2008 17:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

slovenka...točno tako...fora je v tem, da hobotnice ne upam probat...lovke, seski, črnilo,...res...edina stvar, ki je nisem poskusila in ne vem če jo bomuser posted image .

Didlina.....

anja je takole..
1. 8-ih - do 9-ih mleko št.1 in 2 (ne AM1 ali 2 ampak leva in desna)user posted image
2.0b 13.00 kosilo...zeljenjvna kašica (60-100g) ...upam, da to ni premalo + dojka čez nekaj časa
3.16.00 mleko pri meni
5.19.00-20-00 moje mleko

včasih

Super.user posted image Samo meni ni všeč tako pozno za zadnji obrok. Pri nas je zadnji obrok striktno ob 19-ih, mogoče par minut prej, potem pa ob 20-ih že spi. Včasih sicer traja čez 20-o, da zaspi, vendar sem tak ritem hotela in smo se navadili. Tamala pa itak že ob 19:30 zaspana . Samo moje mnenje.user posted image V bistvu jaz tako ne želim. Če vam tako ugaja, valda furajte tako.user posted image

Drugače pa mi jemo med 8-9 AM 180 ml, potem za kosilo ob 12-12:30 (včasih tud prej) zelenjavni obrok (200 g najmanj), potem pije kar vodo ali jabolčni sok razredčen. Naslednjič jemo ob 14:30,-15:30 sadni obrok (najmanj 200 g ) popije tudi čez. Potem je pa tako včasih smotano, ker tamala je včasih hitro lačna in mora že ob 17 - 17:30 že jest, pa ji dam 120 AM, potem pa ne gre več kinkat, dobi zadnji obrok 120-180 ml AM.

Zadost?user posted image Glede na to, da spi celo noč 12 ur, včasih celo 13, je po mojem dovolj. No, zadnje noči so izključene seveda.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.12.2008 17:23:06   
Anonimen

.fora je v tem, da hobotnice ne upam probat...lovke, seski, črnilo,...res...edina stvar, ki je nisem poskusila in ne vem če jo bomuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, črnila pa tud jest ne jem.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.12.2008 17:24:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Didlina.....

anja je takole..
3.16.00 mleko pri meni
5.19.00-20-00 moje mleko

včasih

Super.user posted image Samo meni ni všeč tako pozno za zadnji obrok. Pri nas je zadnji obrok striktno ob 19-ih, mogoče par minut prej, potem pa ob 20-ih že spi. Včasih sicer traja čez 20-o, da zaspi, vendar sem tak ritem hotela in smo se navadili. Tamala pa itak že ob 19:30 zaspana . Samo moje mnenje.user posted image V bistvu jaz tako ne želim. Če vam tako ugaja, valda furajte tako.user posted image

Drugače pa mi jemo med 8-9 AM 180 ml, potem za kosilo ob 12-12:30 (včasih tud prej) zelenjavni obrok (200 g najmanj), potem pije kar vodo ali jabolčni sok razredčen. Naslednjič jemo ob 14:30,-15:30 sadni obrok (najmanj 200 g ) popije tudi čez. Potem je pa tako včasih smotano, ker tamala je včasih hitro lačna in mora že ob 17 - 17:30 že jest, pa ji dam 120 AM, potem pa ne gre več kinkat, dobi zadnji obrok 120-180 ml AM.

Zadost?user posted image Glede na to, da spi celo noč 12 ur, včasih celo 13, je po mojem dovolj. No, zadnje noči so izključene seveda.user posted image

Pa med vsakim obrokom mora obvezno spat. Najdlje spi po zelenjevnem obroku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.12.2008 17:24:31   
Anonimen

Didlina.....

anja je takole..
                       Včasih...pred 11.00 malo popije pri meni, da zaspi  Enako,samo AM
2.0b 13.00 kosilo...zeljenjvna kašica (60-100g) ...upam, da to ni premalo + dojka čez nekaj časa  isto zelenjavno kosilo od 150-200g
3.16.00 mleko pri meni sadna kasica
4.17.30-18-00 sadno žitna kašica brez dodatka dojenja mleko z piskoti
5.19.00-20-00 moje mleko mlecna kasica

včasih
pa še okoli 22.00 ali 00.00 moje mleko TOREJ SKUPAJ 5-7 OBROKOV isto vcasih se 1x flaska

Sem prehitro napisala,ker nimam casa,najprej ima sadje potem je zelenjava.Pa zvecer ji bom probala dajati obratno,ker ce ji dam gosti obrok zadnji,se mi se vedno mora pokakat,to pa traja in gre zto kasneje spat.Pa se navajena je da ob flaski zaspi.Zdaj pa sibam.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.12.2008 17:31:13 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.12.2008 17:27:14   
*Mojca*
1. Joška ob 4h
2. Joška ob 8.30
3. GH (zelenjava) ob 12h plus joška, ki jo bom počasi ukinila
4. Joška ob 15h (počasi bomo uvedli sadje)
5. Joška ob 18h (počasi bomo ukinili in prejšnjo zakasnili (ko bo uvedeno sadje)
6. Moje mleko plus Novalac kašaica 19.30 pred spanjem

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.12.2008 17:31:29   
Anonimen
Uf, vidim, da vam kar veliko pojedo.user posted image Imate kar še 6 obrokov sigurno.

*Mojca*, a po novmu letu zapreš mlekarne?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.12.2008 17:32:58   
*Mojca*
Tak je plan, oz enkrat pri 8. al 9. mescu...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.12.2008 17:47:23   
she29
slovenka bravo za takšno kosilouser posted image user posted image user posted image .no kaj je ati rekel?user posted image  
jaz imam že kuhane kozice-so ble takšne kupljene. a potem isto prepražiš ipd?jaz sem jih mislila v paelli narest.tako bi jih prepražila v voku pa zelenjavo zraven pol pa še riž.verjetno gre tako?

tina o čem pa bi tekla debata? a to bi imele kake goste ali kako bi ti?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.12.2008 18:27:52   
lonapo
Kolikokrat na dan jedo vaši bejbiji?

Zadnje čase prevečkratuser posted image user posted image user posted image user posted image -na vsaki dve uri mleko, vmes pa še kašice, kosilo, kašice, večerja itd, pa še ponoči 2 x mleko-ne vem kaj se mu dogaja-porcije so pa tolk velike kolk za enega tri letnika. KATASTROFA

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.12.2008 18:44:13   
Anonimen
Pri nas je ponavadi tako
okoli8 AM 200 ml
11h sadje
14h AM 200ml
17h AM 200ml
20h AM 200 ml +par žlič riževe kašice in spi celo nočuser posted image

Včasih imava še en obrok več, če se ob proti jutru zbudi. Z zelenjavo sva pa šele prejšni dan začela uvajat tako, da samo pokušava.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.12.2008 19:02:40   
RMRM
Ojla!

Sem na hitrco mal preletela, mi vedno bolj zmanjkuje časauser posted image . Je pa tak čas, mal smo delali voščilnice, mal smo generalno pospravljali, mal smo pekli......pa kar zmanjka časa za RR.

Najprej vsem čestitke za tini mini rojstne dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mamicam tudiuser posted image user posted image user posted image

Za vse bolane pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še vedno brezzobi, sline tečejo v potokih, zobka pa od nikoder. Danes imamo spet en neješč danuser posted image , tako da komaj spacamo skupaj 4 obroke, pa tako lepo je že jedel. Mi je pa začel spet zelo veliko spat, tudi po dneviuser posted image  Dopoldne je spal 3 ure, popoldne 2 uri, zdej pa že spančka, če bo po standardu, tja do 6.

ninny...ne vem kere sva hvalile...ampak za Mašo bo super BALONAR OSKAR RAZSKUJE KMETIJO......GORDIJEVA ČAROBNA SOBA....IGRIVE ŠTEVILKE IN MIŠKINA MALA ŠOLA.
men je vse šlo v franže, ko smo formatiral rač...tko, daq bi te prosila za link, kjer to dobišuser posted image

Pri nas so bile aktualne slednje:
Čudežna soba(mislim, da je to Gordijeva čarobna soba), Enciklopedija narave, štejem in razvrščam, Miška,Moje prvo lčudovito raziskovanje sveta, Moje sijajno človeško telo, Medvedek Popi praznuje rojstni dan, Čudovite živalice, Avtocesta izumov, Stavnica, Raziskovanje zgodovine, Kako pa to deluje, Timi, lovec na sanje.

Grem še mal nazaj prebrat.   

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.12.2008 19:54:12   
anaj22
čer

No mi jemo pa tkole
med 7 in 7,30 joška št.1
med 9,30 in 10 joška št.2
med 12 in 12.30, zelenjavne kašice približno 180ml
16h sadna kašica 150ml
18h mlečna kašica 140ml
19h dojenje ponavadi ena joška

če je kriza je včasih pop. šeno dojenje

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.12.2008 20:54:12   
slovenka
she, ja seveda, tako bo tudi fajn. user posted image Ja, naš ati je šel klicat domov, kako fajn kosilo je imel. Je bila tašča verjetno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Tina, sem eno uro kuhala hobotnico, tako da ni strahu user posted image

Didlina, glede na to, kar si napisala, naša sigurno manj je. DAnes je jedla 4x, pa enkrat še bo ponoči, ampak doze niso tako velike. Z GH še nismo čist noter, še kar poskušamo nove stvari, danes bučko - je bila kar ok, ampak obrazek pa tako začuden "ja, madonca, kaj je pa zdaj to?" user posted image user posted image user posted image Sedaj pa že eno uro lepo spi v novi posteljici. Te dni se cel čas, ko je na tleh obrača na trebuh - hrbet je zgleda passe. Pa malo že kolenca krči, bomo videli, kaj bo iz tega. Dlesni pa jo kar srbijo, a videt ni nič...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.12.2008 20:54:50   
slovenka
anaj, jaz sem pa post objavila točno eno uro za tabo user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.12.2008 20:55:36   
slovenka
Mi pa imamo sedaj radi knjigico Kako se oglašajo živaliuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.12.2008 20:59:56   
babysolza

Jaz bom pa 2 obroka kar pustila takole mlečna še zaenkrat. če se mi ne bo dalo kuhat oz. bo kaj prišlo vmes, ji bom pa tud podturila kar flašo mleka.user posted image Po dopolnjenem 6 mesecu bom pa večerni obrok začela dajat tudi Gh, na začetku izključno mlečnega.user posted image

Kokrat na dan vam jedo bejbiji?

Midve se dojiva, zato rabiva bl malo tega AM. Sicer se pa povprečno dojiva 6-krat + 1 obrok dobi žitno kašico.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.12.2008 21:13:39   
mtinca1

Mi smo pri alergologu odpravli. Vse BP. Deloma potrjena prvotna diagnoza, astma, ki je že izzvenela.user posted image No, krvne teste dobimo na dom, ko bo analiza narejena. Je pa prijaznost zelo lepa na pediatrični.user posted image

super user posted image ! juhuuuu user posted image  user posted image  user posted image

hranjenje: 5 - 6 x na dan.
gh šele poskušamo (1xdnevno) in zato ne popije nič manj mlekca.

kosila: sem med nosečnostjo mislila, da bom med porodniško večkrat kaj novega skuhala, pa kaj bolj ekstra,.... pa nič od tega. danes so bile na sporedu testenine (svedrčki) z mletim mesom.

Maks - vse najboljše za POL LETA!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tamala je danes zaspala ob 20:10 (na joški seveda).
Jaz pa malo pospravljam, pečem pijano nevesto in spremljam dogajanje na RR.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.12.2008 21:16:22   
babysolza
No, pa še mal bl podrobno: user posted image

6.00-7.00 - dojenje
9.30 - dojenje
11.30 - dojenje+ par žličk okušanja
13.30 - dojenje
16.00 - dojenje
18.30 - kašica
19.30 - dojenje

Tako je včasih, ure znajo varirati. SIcer pa ponavadi 3-krat dojenje dopoldne, popoldne pa 3-krat dojenje + kašica. Naslednji teden začneva okušati sadje in bova prvo popoldansko dojenje nadomestili z GH. Jst mam tud namen v kakih 2-3 mesecih prenehat dojit.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.12.2008 21:18:16   
babysolza
Danes pa Sabinči noče zaspat. user posted image user posted image  Se ati neki trudi, mami pa po RR bluzi. user posted image user posted image  Bo očitno treba dat še mal joške, razvada je razvada. user posted image user posted image

Ajde bejbe, se tipkamo jutri. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.12.2008 21:18:23   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Mi pa imamo sedaj radi knjigico Kako se oglašajo živaliuser posted image

Mi jo tudi imamo in smo se je že počasi naveličali user posted image , sedaj je trenutno vroča roba Pojoča knjiga, ki jo je Miklavž prinesel..user posted image  Pa magični lonček, ki poje tud mamo, pa ga zanimajo samo kocke, ki so v lončku in si jih tišči v usta.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.12.2008 21:19:52   
sasa.vracko
mtinca - a pijano nevesto delaš, super, se povabim...user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.12.2008 21:24:14   
polly80
čao

včeraj sem naredila izpituser posted image user posted image
,mogoče bo zdaj več časa za rruser posted image user posted image

kako lepo imate ufurano hranjenjeuser posted image ,midve z vito se še tako lovima..ona bi kar joško..ji dam krompirček npr.,pa lepo je,potem po par žličkah začne jokat in samo joška pomagauser posted image upam,da se malu navadi brez joške..

jtrigrem dat urin+kriuser posted image

pijana nevestauser posted image ,bi jedlauser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.