RMRM
|
Ojla! Sem na hitrco mal preletela, mi vedno bolj zmanjkuje časa . Je pa tak čas, mal smo delali voščilnice, mal smo generalno pospravljali, mal smo pekli......pa kar zmanjka časa za RR. Najprej vsem čestitke za tini mini rojstne dni , pa mamicam tudi Za vse bolane pa Mi smo še vedno brezzobi, sline tečejo v potokih, zobka pa od nikoder. Danes imamo spet en neješč dan , tako da komaj spacamo skupaj 4 obroke, pa tako lepo je že jedel. Mi je pa začel spet zelo veliko spat, tudi po dnevi Dopoldne je spal 3 ure, popoldne 2 uri, zdej pa že spančka, če bo po standardu, tja do 6. IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ninny...ne vem kere sva hvalile...ampak za Mašo bo super BALONAR OSKAR RAZSKUJE KMETIJO......GORDIJEVA ČAROBNA SOBA....IGRIVE ŠTEVILKE IN MIŠKINA MALA ŠOLA. men je vse šlo v franže, ko smo formatiral rač...tko, daq bi te prosila za link, kjer to dobiš Pri nas so bile aktualne slednje: Čudežna soba(mislim, da je to Gordijeva čarobna soba), Enciklopedija narave, štejem in razvrščam, Miška,Moje prvo lčudovito raziskovanje sveta, Moje sijajno človeško telo, Medvedek Popi praznuje rojstni dan, Čudovite živalice, Avtocesta izumov, Stavnica, Raziskovanje zgodovine, Kako pa to deluje, Timi, lovec na sanje. Grem še mal nazaj prebrat.
|