|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
10.12.2008 13:59:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ultopa pa takih zadev valda zdravnik nebo kar tako predpisal. Raje ne.To so v bistvu tablete, ki naredijo v želodcu oblogo.

Jaz sem ji predlagala Renniee,ker ce so dobre za nosecnico,potem so tudi za otroke bolje kot Rupurut......kaj pa ti pravis?

Sasa,sem nasla,ampak prejsnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.12.2008 14:04:20   
Anonimen
Ne upam si trdit, kolikor mi je znano, otroku raje dajo Rupurut, šele nadaljne preiskave pokažejo kaj in kako.

Sem čist zgubljena zadnje dni. Premalo spanja. Še dobro, da mi zdej tamala spi že več kot eno uro. Se ji je ritem sesul do konca danes. Je vsatala že ob 6-ih in ne ve kdaj mora jest, kdaj spat, kdaj bit tečna...jaz pa še bolj zmedena.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.12.2008 14:09:13   
Anonimen

Ne upam si trdit, kolikor mi je znano, otroku raje dajo Rupurut, šele nadaljne preiskave pokažejo kaj in kako.

Sem čist zgubljena zadnje dni. Premalo spanja. Še dobro, da mi zdej tamala spi že več kot eno uro. Se ji je ritem sesul do konca danes. Je vsatala že ob 6-ih in ne ve kdaj mora jest, kdaj spat, kdaj bit tečna...jaz pa še bolj zmedena.user posted image

Sem te hotle vprasat,kako je zgledalo spanje....pauser posted image user posted image user posted image user posted image za pregled.Samo da je vse BP.user posted image user posted image user posted image
A ves,kako zgleda gastgro pri otrocih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.12.2008 14:17:15   
Anonimen
Isto kot pri odraslih, s tem, da otroku dajo pomirjevalo, je na pol v spanju. V glavnem dogodka se ne spomni.user posted image
Leži pa otrok do večera še na oddelku, nato gre domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.12.2008 14:18:44   
Anonimen
Naše spanje? user posted image user posted image user posted image user posted image Danes mnogo boljše. Ko je začela z arijami, sem jo takoj dala v posteljo med nama in je kar hitro zaspala. Jaz pa tudi, za spremembo.user posted image Sam kaj ko smo potem čez 2 uri vsi vstali.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.12.2008 14:25:48   
Anonimen
Evo jaz imam se tukaj eno razlago,sem jo ravn dobila,pa bom kar pripopala,ce bomo slucajno tudi me kdaj rabile......

"Gastroskopija pri otroku izgleda tako, da dajo otročku neko vrsto
pomirjevala oz. narkotika. Ne zaspi, vendar se ne zaveda ničesar in
kasneje se tudi ne spomni preiskave. Imaš možnost da si ves čas
zraven, ali pa da si zraven dokler pomirjevalo ne prime. Ko so meni
povedali, da morajo otroka držati 4 sestre, ker so med preiskavo menda
zelo nemirni, sem vprašala, če bo imel otroček kaj od tega, če sem
prisotna. Ker se naj ne bi zavedal poplnoma ničesar, sem se odločila,
da grem ven, ko pomirjevalo prime.
Preiskave je konec v parih minutah. Otroček pride k sebi kake pol
ure-uro po preiskavi.
Pri nas je bilo najhuje, ker je morala bit punči do preiskave tešč. Da
sva prišli na vrsto sva čakali do 12:30!!!!!!! Ni smela prej spit niti
požirka vode, niti zaužit grižljajčka hrane.
Takoj ko je pomirjevalo popustilo je rekla "mamiiii amala bi posiiiim"
Da ti srce poči. No, ampak priskava je bila koristna. Odkrili so izvor
njenih težv, jih z zdravili in dieto povsem odpravili in srečna sem da
je tako!
Pa ne skrbi, pri teh stvareh odrastli precej bolj kompliciramo, kot bi
bilo potrebno. Otroci so trpežni in prilagodljivi in dosti lažje
prenesejo vse, kot mi, ki smo zgolj nemočni opazovalci dogajanja.

....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.12.2008 14:29:19   
Anonimen

Naše spanje? user posted image user posted image user posted image user posted image Danes mnogo boljše. Ko je začela z arijami, sem jo takoj dala v posteljo med nama in je kar hitro zaspala. Jaz pa tudi, za spremembo.user posted image Sam kaj ko smo potem čez 2 uri vsi vstali.user posted image

user posted image user posted image

Ves tudi moja je zacela okoli polnoci kricat,ampak kako mocno....sem bila cist pafuser posted image ..pa sem koj pomislila"evo,sem tebi napisala,da bi se meni zmesalo,ce bi moja take zganjala.....zdaj se mi pa vracauser posted image user posted image ",samo se je potem kar hitro pomirila,HBuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.12.2008 14:30:16   
Anonimen
Ja, tako to zgleda ja. Sam, da ga držijo pa 4 sestre? Mora bit pa zelo zelo hudo.user posted image Oz. narkotik ne prime očitno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.12.2008 14:30:33   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

AM- tisti ki ste že dopolnili 6 mesecev a ste še na 1 ali že na 2? Jaz sem sedaj tako kupila mleko, da do 6 mesecev imam 1, potem sem pa kar že eno škatlo 2 kupila in ji bom potem začela kar 2 dajat.

mi smo na 2, že kake tri tedne, malo preden je dopolnil 6 m, sem mu začela dajat AM2, ker se je ful ponoč zbujal in hotel jest, zdej pa nimam problemov, spi cele noči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.12.2008 14:32:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

kleo kaj pa si spraševala?

Sorci,sem zgresila...itak si pa zdaj gotovo prebrala,da se gre o tabletah za zelodec(za otroka).

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.12.2008 14:34:16   
Anonimen
No, zdaj grem pa Saro iskat, se je zbudila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.12.2008 15:10:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

NINNY...jaz sem pa zdaj na partisu kar oči ven vrgla, kolk je tam robe (še bolj žal, da mamo malega vedija, čeprav je tamalmu kar všeč)...

...ampak...nobene stvari ne morem odpret....kaj moram narest?user posted image

a program za preko torrentov imaš? npr. zdownloadaš si utorrenta in potem preko tega programa dol prenašaš iz partisa.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.12.2008 16:00:48   
she29

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kleo kaj pa si spraševala?

Sorci,sem zgresila...itak si pa zdaj gotovo prebrala,da se gre o tabletah za zelodec(za otroka).

aha zdaj sem nazaj videla, pa tudi didlinaa ti je že odg.
res da rupurut ni priporočljiv za otroke pod 6 let a če je enkrat ali dvakrat dobil, ne bo nič narobe.kot pravi didlinaa so dali nekaj preiskušenega do preiskave potem bodo pa videli kako in kaj. pravzaprav pa obe zdravili(rupurut in rennie) nevtralizirata želodčno kislino in tako zmanjšata želodčne bolečine pa oblogo naredita ki ščiti.vsekakor želim fantkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.12.2008 16:12:39   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pa hobotnico in kozice sem kupila včeraj, tako da bom danes to naredila - skupaj s kitajsko zelenjavo in rezanci. Bomo vidli, kaj bo ati rekel na to... user posted image

slovenka kako boš to naredila? moj je tud zadnjič kupil kozice ker sem mu jih naročila (sem jih videla v reklami pa so se mi zluštaleuser posted image ) zdaj pa ne vem kako to narestuser posted image

She, sem jih popražila na čebuli, česnu in ingverju - pa posolila in malo vegete, pa je kar dobro. In narejeno v 5 minutah. Sicer ati zamuja domov iz službe, da bi povedal... Imam pa zraven pečene rezance - na jajcu in sojini omaki, pa zelenjavo s hobotnico. Slednja se pa dolgo kuha...

Bebo pa čakajo bučke, pa se noče zbuditi user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.12.2008 16:15:55   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image
Kako kaj nemscina,nisi vceraj nic odgovorila?

user posted image user posted image user posted image  Priznam, da nisem še uspela prebrat, kaj ste včeraj čvekale. Sabina očitno dobiva zobek in je ful cartasto razpoložena. user posted image user posted image

Nemščina, no ja. Sem vzela Talk to me tečaj in sploh ni tisto standardno, da začneš z Ich bin, Du bist itd. ampak so kar takoj neki pogovori, vaje, nareki. Znam pa že povedat, da mam blond lase. user posted image user posted image  Bomo vidli kako mi bo šlo, pa do kdaj bom imela voljo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.12.2008 16:17:25   
babysolza

Deloma potrjena prvotna diagnoza, astma, ki je že izzvenela.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.12.2008 16:19:05   
babysolza

ne ve kdaj mora jest, kdaj spat, kdaj bit tečna...jaz pa še bolj zmedena.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.12.2008 16:19:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Sabina očitno dobiva zobek in je ful cartasto razpoložena. user posted image user posted image

Blagor ti. Naša je tak hudiček.Vse bi požrla, kar vidi pred nosom.user posted image Še prt si je tlačila v usta, ko je sedela prej za mizo.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.12.2008 16:24:51   
babysolza

Blagor ti. Naša je tak hudiček.Vse bi požrla, kar vidi pred nosom.user posted image Še prt si je tlačila v usta, ko je sedela prej za mizo.user posted image

Sam tudi Sabina danes kar je in je. Sem ji prejle kr eno flaško naredila, ker me je že čist 'izmolzla'. user posted image user posted image

Aja, glede AM - midve sva na Aptamil 1 in imava še za jutri, potem sem kupila 3 vrečke Aptamil 2 za po 4. mesecu, potem bomo pa nabavljali navaden Aptamil 2. Jaz kupujem tiste ta male vrečke v DM za enkratno uporabo, ker bom rabla samo za kak pirejček pa to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.12.2008 16:27:03   
Tina 28
niny...HVALA ZA POMOČ...odkrila sem ameriko. Kva vse je gor. Ravno za zimske večereuser posted image user posted image user posted image

slovenka...pa dober tek...tega mene ne bi prpravla pojest. hobotnica je ena redkih stvari, ki je ne morem poskusit...odpor pač (pa mam rada morske sadeže)...si se pa potrudla...kapo dol!

she...jaz sem za...kolk bova računali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.12.2008 16:28:25   
Anonimen
Jaz bom pa 2 obroka kar pustila takole mlečna še zaenkrat. če se mi ne bo dalo kuhat oz. bo kaj prišlo vmes, ji bom pa tud podturila kar flašo mleka.user posted image Po dopolnjenem 6 mesecu bom pa večerni obrok začela dajat tudi Gh, na začetku izključno mlečnega.user posted image

Kokrat na dan vam jedo bejbiji?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.12.2008 16:30:17   
Anonimen
Hobotnica, njami.user posted image user posted image user posted image   Sem jo samo enkrat jedla.

Sem pozabila čestitat obmesečnikom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.12.2008 16:35:37   
slovenka
Tina, se pravi lignje ješ, hobotnice pa ne? No, saj dobro, bo za nas več ostalo user posted image Čeprav jaz imam od vsega rake najraje, kakršne koli user posted image

Didlina, se mi zdi, da sedaj res že bolj na redko je - tam 5x na dan bi rekla, morda še kaj vmes. Če se spomnim, ko sem dojila na 1 uro, je to sedaj super.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.12.2008 16:40:14   
Anonimen
Uf, potem pa Sofija veliko je. Naša 4, maksimalno 5x na dan.user posted image
No, jutr mamo pregled pa pikico, pa bomo videli kolk spet vaga. Zrasla je pa itak spet, vidim po cunjah.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.12.2008 16:45:37   
Anonimen
Je vsatala že ob 6-ih in ne ve kdaj mora jest, kdaj spat, kdaj bit tečna...jaz pa še bolj zmedena.

didlinaa, najbolj se potem poklapa, če je skoz tečna, da ji vsaj to ni treba študirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš, to je to, ko si preveč spala ponoči prve mesece, zdej maš pa bumerang user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.