Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Glede slik od Diddline,sem jih sprintala,ce jih katera zeli vidt,jih lahko posljem,expresno . Aha, kar tako. te bom tožila. Se ze bojim .Saj ves,da je hec,itak pa kot kaze nobene ne zanima .Sem pozabila vceraj napisat,ob vsem tistem dirkanju:super ste,tamala je tebi podobna,pa tvoj je . mene ne zanima več, ker sem včeraj vse ujela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi vsak dan tako čvekale bi bile vsak mesec na novem delu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No, dober dan vsem skupaj. Jaz mam generalno, pa mi tamala nič kaj preveč ne spi, kot Kleopatri. Čestitke vsem obmesečnikom. Ko pišete o dojenju....res je začaran krog. Sem se tolk prematrala glede tega, zato sem se toliko bolj zasekirala, ko se je mala odstavila. Ko zagleda joško, poslušam dretje, odpor....ni lahko. Ampak se tolažim da sama tako hoče, ni moja volja taka. Malo si še pumpam, zdaj samo še 1x dnevno in napumpam od šuba 250 ml iz obeh. Če bi hotela, bi zlahka skozi pumpala in ji dajala moje mleko. Mi pa šprica sigurno iz 7 curkov naenkrat. Ful mam mleka, zdej šele vidim, da mleko je. Te svetovalke za dojenje so mi ful pomagale po telefonu. No, saj počasi bo itak že GH za 2 obroka. Kar je rabila je dobila, čeprav sem si želela dojiti vsaj do enega leta.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo jo, pride, pa stran obrne. Album naj bi končno delal, sam nimam zdaj časa za slike naložit. Moram do konca pospravt, pa seveda tamalo animirat, ker je spala celih 35 minut.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je Ema ravnokar zaspala , dopoldne mi je spala več kot 1 uro , jaz grem pa tudi počasi za kosilo pripravit, ker če se bo kmalu zbudila, bom bolj težko kaj naredila, Popoldne pa imam en kup enega letanja, pa se mi nič ne da
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo jo, pride, pa stran obrne. to moraš pa znat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 13:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,tole dojenje je res ,pa pospravljanje tudi . Meni je tamala ves cas jezicek nastavljala,ko sva se hoteli dojiti,potem sva presli na flasko,sem ji morala tudi cuc veckrat pravilno vstaviti,ker je ves cas jezicek nastavljala,oz.dvigovala.Zdaj je tudi problem z zlico.Sploh jo lepo ne prime,z jezickom hrano kar naprej potiska...saj rada je,ampak nikakor ne zna pravilno.Mi zna katera svetovati,kaj bi bilo narobe?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni nobenega nasveta ?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A se katera pise Kerstin ali Kodric?Nekdo mi na mail posilja slike,pa ga ne poznam.zadnjic,ko sem vam posiljala nase slike na mail sem se nekaj zatipkala,pa nekom drugem poslala.Zdaj pa ne vem ce je to to.Lahko se mi javi na ZS,da ne bo kaksnega razkritja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A se katera pise Kerstin ali Kodric?Nekdo mi na mail posilja slike,pa ga ne poznam.zadnjic,ko sem vam posiljala nase slike na mail sem se nekaj zatipkala,pa nekom drugem poslala.Zdaj pa ne vem ce je to to.Lahko se mi javi na ZS,da ne bo kaksnega razkritja. sem ti poslala na ZS kdo je to
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:24:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja,tole dojenje je res ,pa pospravljanje tudi . Meni je tamala ves cas jezicek nastavljala,ko sva se hoteli dojiti,potem sva presli na flasko,sem ji morala tudi cuc veckrat pravilno vstaviti,ker je ves cas jezicek nastavljala,oz.dvigovala.Zdaj je tudi problem z zlico.Sploh jo lepo ne prime,z jezickom hrano kar naprej potiska...saj rada je,ampak nikakor ne zna pravilno.Mi zna katera svetovati,kaj bi bilo narobe? kleo, žličko ji moraš naslonit na spodnjo ustnico,na jeziček in počakat,da sama potegne hrano z zgornjo ustnico. Tako trenira zgornjo ustnico in tudi kasneje pri pitju iz kozarčka nima težav s polivanjem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja,tole dojenje je res ,pa pospravljanje tudi . Meni je tamala ves cas jezicek nastavljala,ko sva se hoteli dojiti,potem sva presli na flasko,sem ji morala tudi cuc veckrat pravilno vstaviti,ker je ves cas jezicek nastavljala,oz.dvigovala.Zdaj je tudi problem z zlico.Sploh jo lepo ne prime,z jezickom hrano kar naprej potiska...saj rada je,ampak nikakor ne zna pravilno.Mi zna katera svetovati,kaj bi bilo narobe? kleo, žličko ji moraš naslonit na spodnjo ustnico,na jeziček in počakat,da sama potegne hrano z zgornjo ustnico. Tako trenira zgornjo ustnico in tudi kasneje pri pitju iz kozarčka nima težav s polivanjem. A res.Prjatlca,saj sem vedla,ce nobena druga,ti mi bos ziher pomagala pa se lupcka .Bogi moj otrok,ki ima tako nevedno mami .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:29:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Seveda ga ima, pa še velikega. Zraven je tudi EKI (enota za krizne intervencije) pa je aprkingov kar veliko. Je vratar tam in ti odpre rampo. didlinaa, a si ziher,ker sem na netu brala eno kritiko, ko je ena moža pripeljala na urgenco (očesno) na praznik in ju je vratar nadrl, da tam nimata kaj parkirat in da je notranje parkirišče za zaposlene? To naj bi bilo na Zaloški ulici. Dej mi prosim še to povej, če prav mislim. Jaz se v bistvu peljem proti kliničnem, potem pa naravnost in pridem na to Zaloško ulico
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny,imas ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:32:09
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, brez skrbi, tud men je to povedala v RA. Imata tvoji punci čist super mamico
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 14:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, brez skrbi, tud men je to povedala v RA. Imata tvoji punci čist super mamico Hvala,mi je zal da nisem ze prej vprasala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:12:03
|
|
|
|
babysolza
|
A bo še katera izkoristila to možnost s skrajšanim delovnim časom? jaz sem razmišljala o tem. Sam je smotano, ker nameravamo imeti še kakšnega in se potem tudi porodniška šteje od te zmanjšane osnove. Sem hotla še kaj komentirat, pa Sabinči teži.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:26:43
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla, midve sva bili pa dve uri zunaj na soncu, malo v vozičku, sva šli do enega ribnika in sva se potem tam dolgo gugali na gugalnici, sedaj sva pa doma in mala že spi Ja, jaz tudi vem, kdo je Kerstin. Moja vzornica Nič, moram iti kuhat in pospravljat. Pa včeraj so mi iz top shopa poslali dvd pilates, pa bi lahko malo več tisto gledala in delala zraven, pa manj čvekala, ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj,ne zdaj priimka ponavljati da ne bom kregana .Mi je ze tako zal,ker ga nisem zbrisala,sem bila prepozna. Drugace pa Slovenka za sprehod.Nam pa danes se ni uspel.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:32:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM eno vprašanje za tiste, ki dobro LJ poznate. Kje je najbolje parkirat v bližini očesne klinike, ker baje očesna klinika nima svojega parkirišča, parkirna hiša pri UKC pa je predaleč, vsaj tako sem prebrala na netu. Seveda ga ima, pa še velikega. Zraven je tudi EKI (enota za krizne intervencije) pa je aprkingov kar veliko. Je vratar tam in ti odpre rampo. Ne bo držalo. Vratar ti ne odpre rampe. Tisti parking je samo za zaposlene. Žal. Najboljše da parkiraš na Novih poljanah. Greš mimo očesne proti zaloški, na križušču greš naravnost, čez most in tam so eni novi blokci. Tam je še najboljša varianta. Blizu, pa še redarji ne težijo Zakaj moram shranit račun? Sej sem ga, ampak vseeno?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:35:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
Pa še avtosedež. Jaz imam Tobija, enakega kot tanika. Je bil v turbo limaču 140eur
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:40:05
|
|
|
|
*Mojca*
|
Pa še skrajšan delovni čas. Ne bom izkoristila, ker začnem specializirat ko grem nazaj delat in si tega enostavno ne morem privoščit Itak bomo pa kmali naročili sestrico za Lukija
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:45:14
|
|
|
|
anaj22
|
ojla midva sva bla do zdele zuni, pa je mene čist zrak zmatral bi šla kr spat, Jaka ma pa ful energije ga kr razganja v stajci Lunca in lonapo šment sem pozabla kaj sem hotla še povedat k se spomnem pridem nazaj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 15:57:18
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A bo še katera izkoristila to možnost s skrajšanim delovnim časom? jaz sem razmišljala o tem. Sam je smotano, ker nameravamo imeti še kakšnega in se potem tudi porodniška šteje od te zmanjšane osnove. Ja to je problem, zato pa jaz razmišljam o 6 urnem delavniku v bistvu zato da bom tamalga ob neki normalni uri lahko iz vrtca vzela da ne bo revež tam 9 ur pač pa le največ 7 ur. Pa pr osnovi se ne bo tolk poznalo. Je pa res da tut jaz mislim met še enga v naslednjih 2 ali 2 letih in pol, pol pa morda še enga......
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.