|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
26.11.2008 13:41:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Glede slik od Diddline,sem jih sprintala,ce jih katera zeli vidt,jih lahko posljem,expresnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aha, kar tako. te bom tožila.user posted image user posted image

Se ze bojimuser posted image .Saj ves,da je hec,itak pa kot kaze nobene ne zanimauser posted image user posted image .Sem pozabila vceraj napisat,ob vsem tistem dirkanju:super ste,tamala je tebi podobna,pa tvoj user posted image jeuser posted image .

mene ne zanima več, ker sem včeraj vse ujelauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
26.11.2008 13:41:22   
Anonimen
oujeeeeeeeeaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
26.11.2008 13:41:51   
Anonimen
če bi vsak dan tako čvekale bi bile vsak mesec na novem deluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
26.11.2008 13:43:05   
Anonimen
No, dober dan vsem skupaj.user posted image
Jaz mam generalno, pa mi tamala nič kaj preveč ne spi, kot Kleopatri.user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pišete o dojenju....res je začaran krog. Sem se tolk prematrala glede tega, zato sem se toliko bolj zasekirala, ko se je mala odstavila.user posted image Ko zagleda joško, poslušam dretje, odpor....ni lahko. Ampak se tolažim da sama tako hoče, ni moja volja taka.user posted image Malo si še pumpam, zdaj samo še 1x dnevno in napumpam od šuba 250 ml iz obeh.user posted image Če bi hotela, bi zlahka skozi pumpala in ji dajala moje mleko. Mi pa šprica sigurno iz 7 curkov naenkrat. Ful mam mleka, zdej šele vidim, da mleko je. Te svetovalke za dojenje so mi ful pomagale po telefonu.user posted image

No, saj počasi bo itak že GH za 2 obroka. Kar je rabilauser posted image je dobila, čeprav sem si želela dojiti vsaj do enega leta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
26.11.2008 13:45:17   
Anonimen
No evo jo, pride, pa stran obrne.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Album naj bi končno  delal, sam nimam zdaj časa za slike naložit. Moram do konca pospravt, pa seveda tamalo animirat, ker je spala celih 35 minut.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
26.11.2008 13:46:47   
Anonimen
Pri meni je Ema ravnokar zaspala , dopoldne mi je spala več kot 1 urouser posted image , jaz grem pa tudi počasi za kosilo pripravit, ker če se bo kmalu zbudila, bom bolj težko kaj naredila, Popoldne pa imam en kup enega letanja, pa se mi nič ne dauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
26.11.2008 13:47:04   
Anonimen
No evo jo, pride, pa stran obrne.

to moraš pa znatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
26.11.2008 13:49:39   
Anonimen
Ja,tole dojenje je resuser posted image ,pa pospravljanje tudiuser posted image .
Meni je tamala ves cas jezicek nastavljala,ko sva se hoteli dojiti,potem sva presli na flasko,sem ji morala tudi cuc veckrat pravilno vstaviti,ker je ves cas jezicek nastavljala,oz.dvigovala.Zdaj je tudi problem z zlico.Sploh jo lepo ne prime,z jezickom hrano kar naprej potiska...saj rada je,ampak nikakor ne zna pravilno.Mi zna katera svetovati,kaj bi bilo narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
26.11.2008 14:00:50   
Anonimen
Ni nobenega nasvetauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
26.11.2008 14:12:48   
Anonimen
A se katera pise Kerstin ali Kodric?Nekdo mi na mail posilja slike,pa ga ne poznam.zadnjic,ko sem vam posiljala nase slike na mail sem se nekaj zatipkala,pa nekom drugem poslala.Zdaj pa ne vem ce je to to.Lahko se mi javi na ZS,da ne bo kaksnega razkritja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
26.11.2008 14:17:07   
Anonimen

A se katera pise Kerstin ali Kodric?Nekdo mi na mail posilja slike,pa ga ne poznam.zadnjic,ko sem vam posiljala nase slike na mail sem se nekaj zatipkala,pa nekom drugem poslala.Zdaj pa ne vem ce je to to.Lahko se mi javi na ZS,da ne bo kaksnega razkritja.

sem ti poslala na ZS kdo je to

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
26.11.2008 14:24:19   
RMRM

Ja,tole dojenje je resuser posted image ,pa pospravljanje tudiuser posted image .
Meni je tamala ves cas jezicek nastavljala,ko sva se hoteli dojiti,potem sva presli na flasko,sem ji morala tudi cuc veckrat pravilno vstaviti,ker je ves cas jezicek nastavljala,oz.dvigovala.Zdaj je tudi problem z zlico.Sploh jo lepo ne prime,z jezickom hrano kar naprej potiska...saj rada je,ampak nikakor ne zna pravilno.Mi zna katera svetovati,kaj bi bilo narobe?

kleo, žličko ji moraš naslonit na spodnjo ustnico,na jeziček in počakat,da user posted image  sama potegne hrano z zgornjo ustnico. Tako trenira zgornjo ustnico in tudi kasneje pri pitju iz kozarčka nima težav s polivanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.11.2008 14:28:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, žličko ji moraš naslonit na spodnjo ustnico,na jeziček in počakat,da user posted image  sama potegne hrano z zgornjo ustnico. Tako trenira zgornjo ustnico in tudi kasneje pri pitju iz kozarčka nima težav s polivanjem.

A res.Prjatlca,saj sem vedla,ce nobena druga,ti mi bos ziher pomagalauser posted image pa se lupckauser posted image .Bogi moj otrok,ki ima tako nevedno mamiuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
26.11.2008 14:29:26   
RMRM
Seveda ga ima, pa še velikega.user posted image Zraven je tudi EKI (enota za krizne intervencije) pa je aprkingov kar veliko. Je vratar tam in ti odpre rampo.user posted image

didlinaa, a si ziher,ker sem na netu brala eno kritiko, ko je ena moža pripeljala na urgenco (očesno) na praznik in ju je vratar nadrl, da tam nimata kaj parkirat in da je notranje parkirišče za zaposlene? To naj bi bilo na Zaloški ulici.

Dej mi prosim še to povej, če prav mislim. Jaz se v bistvu peljem proti kliničnem, potem pa naravnost in pridem na to Zaloško ulicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
26.11.2008 14:29:42   
Anonimen
Ninny,imas ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
26.11.2008 14:32:09   
RMRM
kleo, brez skrbi, tud men je to povedala v RA. Imata tvoji punci čist super mamicouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 166
26.11.2008 14:54:30   
Anonimen

kleo, brez skrbi, tud men je to povedala v RA. Imata tvoji punci čist super mamicouser posted image user posted image

Hvala,mi je zal da nisem ze prej vprasala.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
26.11.2008 15:12:03   
babysolza
A bo še katera izkoristila to možnost s skrajšanim delovnim časom?

jaz sem razmišljala o tem. Sam je smotano, ker nameravamo imeti še kakšnega user posted image  in se potem tudi porodniška šteje od te zmanjšane osnove. user posted image user posted image

Sem hotla še kaj komentirat, pa Sabinči teži. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 168
26.11.2008 15:26:43   
slovenka
Ojla,

midve sva bili pa dve uri zunaj na soncu, malo v vozičku, sva šli do enega ribnika in sva se potem tam dolgo gugali na gugalnici, sedaj sva pa doma in mala že spi user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz tudi vem, kdo je Kerstin. Moja vzornica user posted image

Nič, moram iti kuhat in pospravljat. Pa včeraj so mi iz top shopa poslali dvd pilates, pa bi lahko malo več tisto gledala in delala zraven, pa manj čvekala, ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 169
26.11.2008 15:30:22   
Anonimen
Joj,ne zdaj priimka ponavljati da ne bom kreganauser posted image .Mi je ze tako zal,ker ga nisem zbrisala,sem bila prepozna.
Drugace pa Slovenkauser posted image za sprehod.Nam pa danes se ni uspel.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
26.11.2008 15:32:56   
*Mojca*

eno vprašanje za tiste, ki dobro LJ poznate. Kje je najbolje parkirat v bližini očesne klinike, ker baje očesna klinika nima svojega parkirišča, parkirna hiša pri UKC pa je predaleč, vsaj tako sem prebrala na netu.

Seveda ga ima, pa še velikega.user posted image Zraven je tudi EKI (enota za krizne intervencije) pa je aprkingov kar veliko. Je vratar tam in ti odpre rampo.user posted image

Ne bo držalo. Vratar ti ne odpre rampe. Tisti parking je samo za zaposlene. Žal. Najboljše da parkiraš na Novih poljanah. Greš mimo očesne proti zaloški, na križušču greš naravnost, čez most in tam so eni novi blokci. Tam je še najboljša varianta. Blizu, pa še redarji ne težijo user posted image

Zakaj moram shranit račun? user posted image Sej sem ga, ampak vseeno?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
26.11.2008 15:35:24   
*Mojca*
Pa še avtosedež. Jaz imam Tobija, enakega kot tanika. Je bil v turbo limaču 140eur  user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
26.11.2008 15:40:05   
*Mojca*
Pa še skrajšan delovni čas. Ne bom izkoristila, ker začnem specializirat ko grem nazaj delat in si tega enostavno ne morem privoščit user posted image Itak bomo pa kmali naročili sestrico za Lukija user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
26.11.2008 15:45:14   
anaj22
ojla

midva sva bla do zdele zuni, pa je mene čist zrak zmatral bi šla kr spat, Jaka ma pa ful energije ga kr razganja v stajci

Lunca in lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šment sem pozabla kaj sem hotla še povedatuser posted image
k se spomnem pridem nazaj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
26.11.2008 15:57:18   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

A bo še katera izkoristila to možnost s skrajšanim delovnim časom?

jaz sem razmišljala o tem. Sam je smotano, ker nameravamo imeti še kakšnega user posted image  in se potem tudi porodniška šteje od te zmanjšane osnove. user posted image user posted image

Ja to je problem, zato pa jaz razmišljam o 6 urnem delavniku v bistvu zato da bom tamalga ob neki normalni uri lahko iz vrtca vzela da ne bo revež tam 9 ur pač pa le največ 7 ur. Pa pr osnovi se ne bo tolk poznalo.

Je pa res da tut jaz mislim met še enga user posted image  v naslednjih 2 ali 2 letih in pol, pol pa morda še enga......

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.