Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo čveke,,,,,,,,,,,,,,,,kar na nov del ste preskočile,mislim,da mi ne bo ratal za nazaj prebrat,ker ne sfolgam...........trenutno imam doma spet bolnika-enej je prehlajen ........spimo nič .........mami slabe volje ..........oči tečen ...........zato se tudi ne javljam več tu gor,ker vidim,da vse tako lepo uživate s svojimi štručkami,jaz bi pa najraje zbežala nekam stran z otroci in se nikoli več ne vrnila........spremenila bi svojo identoteto in začela znova...............ma ne bom vam utrujala.............lepo se mejte,lepo čvekajte,vsem ,ki mate mini roj.dneve iz srca čestitam,vsem ki rabite pikapoke so tu ......................jaz pa se umikam,za nekaj časa iz rr. upam,da pridem nazaj do novega leta,lepo se mejte.............pa ne razmišljajte o meni,raje se lepo mejte in se veselo smejte Ej pa ne kar tko no. V življenju so vzponi in padci. In pri padcu je najhuje. Misli na otroke, take mamice si ne želijo. Bodi pogumna, pa naj bo karkoli. Smo ti v tolažbo.
|