|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
4.12.2008 19:08:31   
slovenka
alea, zakaj bi pa imela ti supermana? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.12.2008 19:09:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

so blondinke bolj fejst babeuser posted image user posted image user posted image .

Hej, pazi se ti mene, poglej moj avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.12.2008 19:30:39   
Anonimen
Ej, super ste ble. Babysolza, ti si se pa čist spremenila.user posted image No, na bolje seveda.user posted image

res ste ble enkratne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz moram it prej še k frizerju, preden me kakšna zagleda, bodo kar otroc začeli jokat od hudga.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.12.2008 19:37:46   
Anonimen
Yo so rebelde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.12.2008 19:49:19   
alea01
ja, slovenka...superman je tako fejstuser posted image user posted image user posted image user posted image

hm, veš do pred kratkim so bile temnolase fejst babe.... zdaj so pa svetlolase... ker sem jaz potanovem blonduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.12.2008 19:51:50   
anaj22
Mam še dobre pol ure časa da mal na RR viisim, ker pol pride user posted image  domov pa je že prej rač. rezervirovuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.12.2008 20:32:56   
mtinca1
oj,

babe žabe - hvala za družbo danes, je blo prav prijetno spet malo počvekat.

podatki za seznam:
starost 5,5 mesecev: 8200g in 68,5cm

grem malo prebrat nazaj, da se seznanim s trenutno tematiko-problematiko...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.12.2008 20:37:53   
Samsa
čer čer

hvala za slikice... ste super čveke, mali čmrlji so pa itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da ste glih prav čvekale, da niste deža priklicale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.12.2008 21:10:39   
RMRM
Ojla!

Hvala za slikice. Mamice, princeski in princa, super ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.12.2008 21:25:15   
Anonimen
Cer

Hvala za slikce.Vsi ste super,otrocki pa splohuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.12.2008 21:27:56   
polly80
napišem,pa me ven fuser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem, najlepša hvala vsem za user posted image ,mi veliko pomeni,res hvala vsaki posebejuser posted image user posted image user posted image ,upam,da bodo pomagale,malo bolje že kažeuser posted image user posted image
zdaj spiuser posted image

AS-user posted image user posted image user posted image za očeta

kofetkarke-super slike,lepi bebijiuser posted image ,lepe mamiceuser posted image ,se vidi kolk ste uživaleuser posted image ,anaj22 hvala za slikeuser posted image

danes sem kupovala za miklavža,jau je miljon igračuser posted image ,sploh nisem vedla,kaj naj kupimuser posted image ,sem kar neki..pa za miklavža bolj skromno,bo božiček več prinesel..če bo recesija dovolilauser posted image

aja,še podatki za seznam,če še obstajauser posted image 6400g,64cm

še 3 dni,pa bomo že pol leta stariuser posted image ,joj mine mineuser posted image

pa še moj r.d.:21.6user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.12.2008 21:32:06   
Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
Avgust
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija

Oktober
31.10. - slovenka

November
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.12.2008 21:37:31   
Samsa
hmmm...rabimo še kako za april, maj in julij..... ali je katera prostovoljka? user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.12.2008 21:42:08   
mtinca1
včeraj zvečer ste ga pa žurale. no, saj vse je ostalo, ampak ni pa slikce od...... slovenka, a ga ne bi še enkrat mal gor prlimala? saj, lahko se tud zmenimo za bolj nočni termin (npr. pol enih) user posted image . se mal hecam. pa ni se treba bat za njega, saj ima "the best" ženo (lepo, pametno, prijazno, zabavno...).   

aleksandra silvija - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - za črpalko

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

A je Lana svetlolasa? Kaj ni bila temnolasa?

ja, ji grem mal na blond. ima pa tud še kr nekaj prvih laskov, ki bodo verjetno še izpadli.

evo: stilska preobrazba (prej - potem)
user posted image

user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.12.2008 21:44:45   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: polly80
v glavnem, najlepša hvala vsem za user posted image ,mi veliko pomeni,res hvala vsaki posebejuser posted image user posted image user posted image ,upam,da bodo pomagale,malo bolje že kažeuser posted image user posted image

za VITO, da bo še boljše... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.12.2008 21:51:06   
she29
mtinca kot da ne bi bla ista puža, ful se je spremenila. je lepa tvoja Lana,resuser posted image user posted image user posted image .

pollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vito
lepe slikce iz supernove, super mamiceuser posted image in super bejbijiuser posted image user posted image .

pa še moj RD 21.9.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.12.2008 21:59:26   
Anonimen
Mtinca,Lana je pa res cisto druga punckauser posted image user posted image user posted image ,ze zdaj rada menja podobo,pa tako majhnauser posted image .
Polly,samo ,da se izboljsuje,sem vesela za vajuuser posted image ,evo se malo pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ane kako te igracke privabljajo...mene kar klicejo,ko grem mimouser posted image .
Sva danes z mozem kupila za Mariso,jutri grem jaz se za Tali,pol pa pod smrekicouser posted image .

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.12.2008 23:24:57   
Tina 28
OJLA

BRAVO ZA KOFETKANJE...SAME SMEKICE S CORTKIuser posted image

supermena ne posodim, sam mi je tko všeč v tej podobi, da ne vem, če ga ne bi na kakšen fitens vpisalauser posted image . Ja jaz sem se tudi sredi noči režala, ko sem se igračkala.

vidim, da ni nobene več tuki...pa drugičuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
5.12.2008 6:28:20   
Samsa
Dobro jutro mamice user posted image

včeraj pa niste bile glih najbolj zgovorne user posted image

Vam pa vseeno serviram user posted image in seveda obvezno user posted image .  Ker je zajtrk bolj zelenjaven in je veseli december, sem za pokušino št spekla tole user posted image .... Upam, da vam bo všeč. user posted image

Kleo, ker nisi ti naredila zajtrka, sem morala prej vstati user posted image user posted image

Tina28 jaz bi tudi rada videla tvojega supermana...user posted image

mtinca: tvoja je pa res imela stilsko preobrazbo, pa me zanima kje? user posted image user posted image Ker jaz bi tudi peljala svojo ( sam v kontra smer, da bi se malo potemnila, da bi se videli laskiuser posted image user posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
5.12.2008 6:28:52   
Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
Avgust
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
5.12.2008 7:45:31   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Hvala za zajtrk, Samsa.

Včeraj vaše kofetkanje je videti user posted image . Mamice in dojenčki ste pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz težko verjamem, da so to že naši junijski princi in princeske. So bili včasih veeeliko manjšiuser posted image .

Polly--še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje in super, da je bolje. Da bo čisto o.k.!

Mtinca- stilska preobrazbauser posted image user posted image  in hvala za povabilo. Super!

Včeraj sem gledala Trenja-je bil Jernejev zdravnik, prof. Battelino. user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za vse pikalone user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
5.12.2008 7:47:33   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image

Tina-tvoj Superman je user posted image user posted image . In super slikce!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
5.12.2008 7:53:32   
aleksandra silvija
Ane kako te igracke privabljajo...mene kar klicejo,ko grem mimouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila včeraj proti večeru Miklavž v Bc. sem na blagajni kar debelo pogledalauser posted image . Seveda, 3-je otroci, pa še mamica ima velike oči--user posted image .
sem mislila, da Patricia in Jernej ne bosta imela želja. Nak. Sem se zmotila. WINX so letos inuser posted image , pa ne morete verjet! Ob vseh kupih plišastih igrač, si onadva še vedno želita kakšno novouser posted image .
Tako se posipam s pepelom. Miklavž je včasih pri nas nosil sladkarije, suho sadje, letos je nameraval vzgojne didaktične igrače (pri Lovru mu je to še uspelo), pri starejših dveh pa žal ne. Razen če spadajo WINX in njihova "oprema" med didaktične igrače, pa seveda pliškotiuser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.12.2008 7:54:40   
babysolza
Jutrčka!

Zakaj pa meni noče več obarvat teksta, katerega hočem komentirat?

Na hitro - Didlinaa, kako sem se spremenila? Ker to mi je že kr neki ljudi reklo, pa nobeden ne zna razložit. user posted image user posted image

Alea - bjonde smo itak zakon! Jaz sem šla tudi bl na blond, nalč za čvek sem šla k frizerju. user posted image user posted image

Šibam, moram danes vse sorti narest, dokler Sabina pančka. Popoldne grem pa mal moje sodelavce pogledat, mamo ta 'uradno' novoletno fešto. user posted image user posted image

Joj, slikce so pa res user posted image user posted image user posted image  Če mi ena na hitro razloži, kako to gre, jih bom dala tudi jaz gor. Sam jaz mam itak sam ene 3 (skupinske), ker si je moja princeska izvolila večino časa jesti al pa spati na rokah in mami ni mogla bit še fotograf zraven. user posted image user posted image  Bom pa zihr vsaj eno razvila pa jo dala v Sabinin album, ji delam tak foto album-dnevnik, da bomo lahko čez par let skupaj obujale spomine. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.12.2008 7:59:02   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Včeraj vaše kofetkanje je videti user posted image . Mamice in dojenčki ste pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz težko verjamem, da so to že naši junijski princi in princeske. So bili včasih veeeliko manjšiuser posted image .
Mtinca- stilska preobrazbauser posted image user posted image  in hvala za povabilo. Super!
Včeraj sem gledala Trenja-je bil Jernejev zdravnik, prof. Battelino. user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem gledala Trenja. Tale dr. Battelino se mi zdi pa prav fajn. Čeprav bi pa Slaka lahko kr "zlomila". Kolk zna bit nadležen. Me prav zanima kako se bo zgodba razpletla. Moram pa priznat da na hipe mi je šlo grozno na jok. Je pa sosedova tamala bila Borova prijateljica in zgodbo poznam še z druge plati. Tragično.

Mtinca vaša mala se je pa tako spremenila kot naša ta velika user posted image

Kofetkanje zgleda pa res kulsko... Bi lako tudi na vzhodnem delo Slo kaj podobnega priredile, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!