Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:08:31
|
|
|
|
slovenka
|
alea, zakaj bi pa imela ti supermana?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:09:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 so blondinke bolj fejst babe . Hej, pazi se ti mene, poglej moj avatar
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, super ste ble. Babysolza, ti si se pa čist spremenila. No, na bolje seveda. res ste ble enkratne. jaz moram it prej še k frizerju, preden me kakšna zagleda, bodo kar otroc začeli jokat od hudga.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Yo so rebelde
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:49:19
|
|
|
|
alea01
|
ja, slovenka...superman je tako fejst hm, veš do pred kratkim so bile temnolase fejst babe.... zdaj so pa svetlolase... ker sem jaz potanovem blond
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:51:50
|
|
|
|
anaj22
|
Mam še dobre pol ure časa da mal na RR viisim, ker pol pride domov pa je že prej rač. rezervirov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 20:32:56
|
|
|
|
mtinca1
|
oj, babe žabe - hvala za družbo danes, je blo prav prijetno spet malo počvekat. podatki za seznam: starost 5,5 mesecev: 8200g in 68,5cm grem malo prebrat nazaj, da se seznanim s trenutno tematiko-problematiko...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 20:37:53
|
|
|
|
Samsa
|
čer čer hvala za slikice... ste super čveke, mali čmrlji so pa itak Zgleda, da ste glih prav čvekale, da niste deža priklicale
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:10:39
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Hvala za slikice. Mamice, princeski in princa, super ste .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer Hvala za slikce.Vsi ste super,otrocki pa sploh .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:27:56
|
|
|
|
polly80
|
napišem,pa me ven f v glavnem, najlepša hvala vsem za ,mi veliko pomeni,res hvala vsaki posebej ,upam,da bodo pomagale,malo bolje že kaže zdaj spi AS- za očeta kofetkarke-super slike,lepi bebiji ,lepe mamice ,se vidi kolk ste uživale ,anaj22 hvala za slike danes sem kupovala za miklavža,jau je miljon igrač ,sploh nisem vedla,kaj naj kupim ,sem kar neki..pa za miklavža bolj skromno,bo božiček več prinesel..če bo recesija dovolila aja,še podatki za seznam,če še obstaja 6400g,64cm še 3 dni,pa bomo že pol leta stari ,joj mine mine pa še moj r.d.:21.6
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:37:31
|
|
|
|
Samsa
|
hmmm...rabimo še kako za april, maj in julij..... ali je katera prostovoljka?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:42:08
|
|
|
|
mtinca1
|
včeraj zvečer ste ga pa žurale. no, saj vse je ostalo, ampak ni pa slikce od...... slovenka, a ga ne bi še enkrat mal gor prlimala? saj, lahko se tud zmenimo za bolj nočni termin (npr. pol enih) . se mal hecam. pa ni se treba bat za njega, saj ima "the best" ženo (lepo, pametno, prijazno, zabavno...). aleksandra silvija - - za črpalko IZVIRNO SPOROČILO: alea01 A je Lana svetlolasa? Kaj ni bila temnolasa? ja, ji grem mal na blond. ima pa tud še kr nekaj prvih laskov, ki bodo verjetno še izpadli. evo: stilska preobrazba (prej - potem)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:44:45
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 v glavnem, najlepša hvala vsem za ,mi veliko pomeni,res hvala vsaki posebej ,upam,da bodo pomagale,malo bolje že kaže za VITO, da bo še boljše...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:51:06
|
|
|
|
she29
|
mtinca kot da ne bi bla ista puža, ful se je spremenila. je lepa tvoja Lana,res . polly za Vito lepe slikce iz supernove, super mamice in super bejbiji . pa še moj RD 21.9.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 21:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mtinca,Lana je pa res cisto druga puncka ,ze zdaj rada menja podobo,pa tako majhna . Polly,samo ,da se izboljsuje,sem vesela za vaju ,evo se malo pikapok .Ane kako te igracke privabljajo...mene kar klicejo,ko grem mimo . Sva danes z mozem kupila za Mariso,jutri grem jaz se za Tali,pol pa pod smrekico .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 23:24:57
|
|
|
|
Tina 28
|
OJLA BRAVO ZA KOFETKANJE...SAME SMEKICE S CORTKI supermena ne posodim, sam mi je tko všeč v tej podobi, da ne vem, če ga ne bi na kakšen fitens vpisala . Ja jaz sem se tudi sredi noči režala, ko sem se igračkala. vidim, da ni nobene več tuki...pa drugič
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 6:28:20
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro mamice včeraj pa niste bile glih najbolj zgovorne Vam pa vseeno serviram in seveda obvezno . Ker je zajtrk bolj zelenjaven in je veseli december, sem za pokušino št spekla tole .... Upam, da vam bo všeč. Kleo, ker nisi ti naredila zajtrka, sem morala prej vstati Tina28 jaz bi tudi rada videla tvojega supermana... mtinca: tvoja je pa res imela stilsko preobrazbo, pa me zanima kje? Ker jaz bi tudi peljala svojo ( sam v kontra smer, da bi se malo potemnila, da bi se videli laski )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 7:45:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Hvala za zajtrk, Samsa. Včeraj vaše kofetkanje je videti . Mamice in dojenčki ste pa . Tudi jaz težko verjamem, da so to že naši junijski princi in princeske. So bili včasih veeeliko manjši . Polly--še nekaj za zdravje in super, da je bolje. Da bo čisto o.k.! Mtinca- stilska preobrazba in hvala za povabilo. Super! Včeraj sem gledala Trenja-je bil Jernejev zdravnik, prof. Battelino. Pa hvala za vse pikalone
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 7:47:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina-tvoj Superman je . In super slikce!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 7:53:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ane kako te igracke privabljajo...mene kar klicejo,ko grem mimo . Sem bila včeraj proti večeru Miklavž v Bc. sem na blagajni kar debelo pogledala . Seveda, 3-je otroci, pa še mamica ima velike oči-- . sem mislila, da Patricia in Jernej ne bosta imela želja. Nak. Sem se zmotila. WINX so letos in , pa ne morete verjet! Ob vseh kupih plišastih igrač, si onadva še vedno želita kakšno novo . Tako se posipam s pepelom. Miklavž je včasih pri nas nosil sladkarije, suho sadje, letos je nameraval vzgojne didaktične igrače (pri Lovru mu je to še uspelo), pri starejših dveh pa žal ne. Razen če spadajo WINX in njihova "oprema" med didaktične igrače, pa seveda pliškoti .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 7:54:40
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Zakaj pa meni noče več obarvat teksta, katerega hočem komentirat? Na hitro - Didlinaa, kako sem se spremenila? Ker to mi je že kr neki ljudi reklo, pa nobeden ne zna razložit. Alea - bjonde smo itak zakon! Jaz sem šla tudi bl na blond, nalč za čvek sem šla k frizerju. Šibam, moram danes vse sorti narest, dokler Sabina pančka. Popoldne grem pa mal moje sodelavce pogledat, mamo ta 'uradno' novoletno fešto. Joj, slikce so pa res Če mi ena na hitro razloži, kako to gre, jih bom dala tudi jaz gor. Sam jaz mam itak sam ene 3 (skupinske), ker si je moja princeska izvolila večino časa jesti al pa spati na rokah in mami ni mogla bit še fotograf zraven. Bom pa zihr vsaj eno razvila pa jo dala v Sabinin album, ji delam tak foto album-dnevnik, da bomo lahko čez par let skupaj obujale spomine.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 7:59:02
|
|
|
|
HEI
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj vaše kofetkanje je videti . Mamice in dojenčki ste pa . Tudi jaz težko verjamem, da so to že naši junijski princi in princeske. So bili včasih veeeliko manjši . Mtinca- stilska preobrazba in hvala za povabilo. Super! Včeraj sem gledala Trenja-je bil Jernejev zdravnik, prof. Battelino. Tudi jaz sem gledala Trenja. Tale dr. Battelino se mi zdi pa prav fajn. Čeprav bi pa Slaka lahko kr "zlomila". Kolk zna bit nadležen. Me prav zanima kako se bo zgodba razpletla. Moram pa priznat da na hipe mi je šlo grozno na jok. Je pa sosedova tamala bila Borova prijateljica in zgodbo poznam še z druge plati. Tragično. Mtinca vaša mala se je pa tako spremenila kot naša ta velika Kofetkanje zgleda pa res kulsko... Bi lako tudi na vzhodnem delo Slo kaj podobnega priredile, kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Neža za punčko?caligulaA bi dale prvorojenki ime Neža?da (
39%)
ne (
61%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!