Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 15:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ja D.anna, sam res. Če se mi ne bi mudilo, da pred popoldansko gužvo zbežim iz Lj, bi komot še ene 2 uri čvekala tam. Aja, pa prej sem neki pozabla - Kleo, kje si se pa ti zgubla? Didlinaa se neki na ferarija zgovarja, kaj boš pa ti rekla? Meri je vceri zobek ven pokukal,samo ker ni se cel zunaj,jo je bilo sram....v glavnem,me je prosila,da greva drugic ,otroke pa je treba bogat. Mi je zelo hudo ,a lahko prosim napises kratek povzetek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 15:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 k smo jih zdej kar 2 ure čakale. ,a je bilo hudo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 15:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ja D.anna, sam res. Če se mi ne bi mudilo, da pred popoldansko gužvo zbežim iz Lj, bi komot še ene 2 uri čvekala tam. Aja, pa prej sem neki pozabla - Kleo, kje si se pa ti zgubla? Didlinaa se neki na ferarija zgovarja, kaj boš pa ti rekla? Meri je vceri zobek ven pokukal,samo ker ni se cel zunaj,jo je bilo sram....v glavnem,me je prosila,da greva drugic ,otroke pa je treba bogat. Mi je zelo hudo ,a lahko prosim napises kratek povzetek Jaz pa vsa neučakana čakala, kdaj proipelje ferari pred blok, vsa naličena, v miniki...da ne govorim, kok je bla tamala tečna, ker smo mogle it potem nazaj noter. Pred novim letom tud jest pridem, sigurno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 15:57:43
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ja D.anna, sam res. Če se mi ne bi mudilo, da pred popoldansko gužvo zbežim iz Lj, bi komot še ene 2 uri čvekala tam. Aja, pa prej sem neki pozabla - Kleo, kje si se pa ti zgubla? Didlinaa se neki na ferarija zgovarja, kaj boš pa ti rekla? Meri je vceri zobek ven pokukal,samo ker ni se cel zunaj,jo je bilo sram....v glavnem,me je prosila,da greva drugic ,otroke pa je treba bogat. Mi je zelo hudo ,a lahko prosim napises kratek povzetek Povzetek: Maks se je na prvi pogled zaljubil v Sabino in zdj jo verjetno sanja k tako lepo mirno spi. Jaka je zamudil, ker je hotel spat prej zato njegova mamica ni dobila niti kozarca vode; v poduk za v bodoče, kdor zamudi tut pjače ne dobi. Žiga je mel zmenek z mislim da eno Primorko tako da nas je samo prišel pozdravit. Lana je pa po hranjenju bla tko zmatrana da je mamici lepo v naročju zaspala. So se pa vsi fulll spogledovali med sabo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 15:58:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Hej Jaz se pa moram pohvalit, da je naš Luka že dve noči prespal od 20.15 do 8.30 brez hranjenja!!! Bravo naši! Zdej spi popoldansko spanje in čakam, da se zbudi, ker greva v Velenje v Mullerja. Pa nov telefon mam, mi ga je že božiček, al pa miklavž prinesel! http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/Samsung/SGHU700.asp Sicer pa še nisem vse za nazaj prebrala, mogoče bom zdej bolj mela čas ob večerih, ker sva od včeraj brez televizije, čakava na novo, ker je na zdajšnji crknu panel in je hb še v garanciji! Obljubili so, da dobiva novo drug teden, v torek ali sredo.... O, za znoret! Tina28 - super superman!!! RMRM - super fotke!!! nya - super fotka v profilu!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:00:32
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 k smo jih zdej kar 2 ure čakale. ,a je bilo hudo .... tok hudo, da bomo to v kratkem ponovile.........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:03:20
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa slike čakam iz današnjega kofetkanja!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaaa,si bila taka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Pa slike čakam iz današnjega kofetkanja! Sem pozabila pren napisat;slikovni povzetek. Sasa za spanje in nov mobi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:13:04
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Pa slike čakam iz današnjega kofetkanja! Sem pozabila pren napisat;slikovni povzetek. Sasa za spanje in nov mobi Ja jaz tut čakam slikovni povzetek..... nisem jaz fotkala. A ja Kleopatra, a moj povzetek ti pa ni bil všeč?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:15:56
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaaa,si bila taka A ni za to mal premraz?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
D.anna,joj sorci...super je,si tko lustno napisala samo a ves......mene tudi zanima o cem je tekel pogovor
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:21:51
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 D.anna,joj sorci...super je,si tko lustno napisala samo a ves......mene tudi zanima o cem je tekel pogovor O čem je tekel pogovor: 1. zobki, kdo jih ma kdo jih nima....... 2. služba, izkoriščanje možnosti krajšega delovnika....... in ostalo kar je vezano z službo.... 3. poroka, katera je poročena in katera ni in koga povabiti na vse te ceremonije kot so krst, poroka, rd,..... 4. gh, kaj jejo radi in kaj ne...... 5. prometni zamaški ob prometnih konicah, in kako pravočasno dvigniti otroka iz vrca če delaš 8 ur in nisi iz lj, no ja pa tudi če si iz lj najbrž še kej ampak naj me punce dopolnijo, če sem kej pozabila
< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 4.12.2008 16:22:03 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti samo ugibaj kako sem bila oblečena Kleo. Drugače pa pogovor na tapravi ravni, vse naš še čaka.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaaa,si bila taka A ni za to mal premraz? Ja je,samo ces je imela se pelca . A o tem ste govorile....brez veze
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 O čem je tekel pogovor: 1. zobki, kdo jih ma kdo jih nima.......to ze vem z RRra 2. služba, izkoriščanje možnosti krajšega delovnika....... in ostalo kar je vezano z službo...."delam"doma 3. poroka, katera je poročena in katera ni in koga povabiti na vse te ceremonije kot so krst, poroka, rd,.....nimam prav velike izbire glede vabil ,h krstu ne gre 4. gh, kaj jejo radi in kaj ne......tut ze vem iz RRra 5. prometni zamaški ob prometnih konicah, in kako pravočasno dvigniti otroka iz vrca če delaš 8 ur in nisi iz lj, no ja pa tudi če si iz ljnisem iz LJ.tako da.... najbrž še kej ampak naj me punce dopolnijo, če sem kej pozabila tale,najbrz se kaj mene zanima
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 16:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
si pa faca Kleo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 17:45:35
|
|
|
|
anaj22
|
ojla midva sva bla tko zmatrana od čvekanja da sva mogla it mal pospat, obnovo čveka vam je že D.anna posredovala, jest bom pa zdele mal slikic prlimala, pa se strinjam da je treba čvek ponovit ker nam je ura kr nekam ušla Tina super je tvoj supermem saša bravo za spanje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 18:00:06
|
|
|
|
anaj22
|
ena gasilska babysolza in Sabina, D.anna in Maks, mtinca in Lana, anaj in Jaka takole pozirata princeski takole pa si igračko delita princa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 18:09:02
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, princese in princa, luštni ste In so bili kaki pogledi, od kod toliko vozičkov na kupu? Tina, ja to je pa superman dobesedno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 18:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo anaj hvala za slikice..matr sem vam fouš..luštni ste princi in princeske..vidim da vam je bilo lepo... ...super cart ste
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 18:30:17
|
|
|
|
anaj22
|
naredila sem album če katera ni dobila povabila naj pove, se opravičujem nisem za nalašč koga spustila D.anna upam da boš lohk odprla album, probej tist http://www.ringaraja......... skopirat v naslov, pol pa pritisneš enter. Me se samo tako odprejo albumi od punc, če pa ne bo šlo ti pa lohk fotke če želiš pošlem na mail.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 18:34:46
|
|
|
|
anaj22
|
polly za Vito
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:04:24
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 naredila sem album če katera ni dobila povabila naj pove, se opravičujem nisem za nalašč koga spustila D.anna upam da boš lohk odprla album, probej tist http://www.ringaraja......... skopirat v naslov, pol pa pritisneš enter. Me se samo tako odprejo albumi od punc, če pa ne bo šlo ti pa lohk fotke če želiš pošlem na mail. Dubla zs, odprla album, vidla fotke....... super fotke........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 19:04:33
|
|
|
|
alea01
|
večeeeeeeeeer mamičke Marija sveta.....komaj najdla ZS-e.....jao,jao.... Tina28- mi posodiš supermana? super je aleksandra silvija- za tvojega očeta in za črpalko. Sem zelo vesela kleopatra- za Marisinega zobeka in za prevoz- tak zanič si zrihtala, da niste prišle na čvek . Pa klinc pa tak ferrari poly80- za Vito kofetkarice- super ste....en lepši kot ta drug in mamice in bejbiji . A je Lana svetlolasa? Kaj ni bila temnolasa? Že ve, da so blondinke bolj fejst babe . so pa res že veliki tile bejbiji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!