|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
4.12.2008 15:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ja D.anna, sam res. Če se mi ne bi mudilo, da pred popoldansko gužvo zbežim iz Lj, bi komot še ene 2 uri čvekala tam.

Aja, pa prej sem neki pozabla - Kleo, kje si se pa ti zgubla? Didlinaa se neki na ferarija zgovarja, kaj boš pa ti rekla? user posted image user posted image

Meri je vceri zobek ven pokukal,samo ker ni se cel zunaj,jo je bilo sram....v glavnem,me je prosila,da greva drugicuser posted image ,otroke pa je treba bogat.
Mi je zelo hudouser posted image user posted image user posted image ,a lahko prosim napises kratek povzetekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
4.12.2008 15:53:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76
k smo jih zdej kar 2 ure čakale.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a je bilo hudouser posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
4.12.2008 15:57:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja D.anna, sam res. Če se mi ne bi mudilo, da pred popoldansko gužvo zbežim iz Lj, bi komot še ene 2 uri čvekala tam.

Aja, pa prej sem neki pozabla - Kleo, kje si se pa ti zgubla? Didlinaa se neki na ferarija zgovarja, kaj boš pa ti rekla? user posted image user posted image

Meri je vceri zobek ven pokukal,samo ker ni se cel zunaj,jo je bilo sram....v glavnem,me je prosila,da greva drugicuser posted image ,otroke pa je treba bogat.
Mi je zelo hudouser posted image user posted image user posted image ,a lahko prosim napises kratek povzetekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vsa neučakana čakala, kdaj proipelje ferari pred blok, vsa naličena, v miniki...da ne govorim, kok je bla tamala tečna, ker smo mogle it potem nazaj noter.user posted image user posted image

Pred novim letom tud jest pridem, sigurno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
4.12.2008 15:57:43   
D.anna 76

Povzetek: Maks se je na prvi pogled zaljubil v Sabino in zdj jo verjetno sanja k tako lepo mirno spi. Jaka je zamudil, ker je hotel spat prej zato njegova mamica ni dobila niti kozarca vode; v poduk za v bodoče, kdor zamudi tut pjače ne dobi.

Žiga je mel zmenek z mislim da eno Primorko tako da nas je samo prišel pozdravit. Lana je pa po hranjenju bla tko zmatrana da je mamici lepo v naročju zaspala.

So se pa vsi fulll spogledovali med sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
4.12.2008 15:58:59   
sasa.vracko
Hej

Jaz se pa moram pohvalit, da je naš Luka že dve noči prespal od 20.15 do 8.30 brez hranjenja!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo naši! Zdej spi popoldansko spanje in čakam, da se zbudi, ker greva v Velenje v Mullerja. Pa nov telefon mam, mi ga je že božiček, al pa miklavž prinesel! user posted image
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/Samsung/SGHU700.asp
Sicer pa še nisem vse za nazaj prebrala, mogoče bom zdej bolj mela čas ob večerih, ker sva od včeraj brez televizije, čakava na novo, ker je na zdajšnji crknu panel in je hb še v garanciji!user posted image  Obljubili so, da dobiva novo drug teden, v torek ali sredo.... O, za znoret!

Tina28 - super superman!!!
RMRM - super fotke!!!
nya - super fotka v profilu!!

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.12.2008 16:00:32   
D.anna 76

k smo jih zdej kar 2 ure čakale.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a je bilo hudouser posted image user posted image

.... tok hudo, da bomo to v kratkem ponovile.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.12.2008 16:03:20   
sasa.vracko
Pa slike čakam iz današnjega kofetkanja! user posted image  

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.12.2008 16:08:28   
Anonimen
Didlinaaa,si bila taka

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
4.12.2008 16:09:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Sem pozabila pren napisat;slikovni povzetek.
Sasauser posted image za spanje in nov mobi

Neposredna povezava do sporočila: 1684
4.12.2008 16:13:04   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Sem pozabila pren napisat;slikovni povzetek.
Sasauser posted image za spanje in nov mobi

Ja jaz tut čakam slikovni povzetek..... nisem jaz fotkala.

A ja Kleopatra, a moj povzetek ti pa ni bil všeč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
4.12.2008 16:15:56   
D.anna 76

Didlinaaa,si bila taka

user posted image

A ni za to mal premraz?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
4.12.2008 16:16:27   
Anonimen
D.anna,joj sorci...super je,si tko lustno napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image samo a ves......mene tudi zanima o cem je tekel pogovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
4.12.2008 16:21:51   
D.anna 76

D.anna,joj sorci...super je,si tko lustno napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image samo a ves......mene tudi zanima o cem je tekel pogovoruser posted image

O čem je tekel pogovor:
1. zobki, kdo jih ma kdo jih nima.......
2. služba, izkoriščanje možnosti krajšega delovnika....... in ostalo kar je vezano z službo....
3. poroka, katera je poročena in  katera ni in koga povabiti na vse te ceremonije kot so krst, poroka, rd,.....
4. gh, kaj jejo radi in kaj ne......
5. prometni zamaški ob prometnih konicah, in kako pravočasno dvigniti otroka iz vrca če delaš 8 ur in nisi iz lj, no ja pa tudi če si iz lj

najbrž še kej ampak naj me punce dopolnijo, če sem kej pozabila

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 4.12.2008 16:22:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
4.12.2008 16:23:38   
Anonimen
Ti samo ugibaj kako sem bila oblečena Kleo.user posted image

Drugače pa pogovor na tapravi ravni, vse naš še čaka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
4.12.2008 16:24:45   
Anonimen

Didlinaaa,si bila taka

user posted image

A ni za to mal premraz?

Ja je,samo ces je imela se pelcauser posted image .

A o tem ste govorile....brez vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
4.12.2008 16:31:27   
Anonimen

O čem je tekel pogovor:
1. zobki, kdo jih ma kdo jih nima.......to ze vem z RRra
2. služba, izkoriščanje možnosti krajšega delovnika....... in ostalo kar je vezano z službo...."delam"domauser posted image
3. poroka, katera je poročena in  katera ni in koga povabiti na vse te ceremonije kot so krst, poroka, rd,.....nimam prav velike izbire glede vabiluser posted image ,h krstu ne gre
4. gh, kaj jejo radi in kaj ne......tut ze vem iz RRra
5. prometni zamaški ob prometnih konicah, in kako pravočasno dvigniti otroka iz vrca če delaš 8 ur in nisi iz lj, no ja pa tudi če si iz ljnisem iz LJ.tako da....

najbrž še kej ampak naj me punce dopolnijo, če sem kej pozabila  tale,najbrz se kaj mene zanimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
4.12.2008 16:49:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image si pa faca Kleo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
4.12.2008 17:45:35   
anaj22
ojla

midva sva bla tko zmatrana od čvekanja da sva mogla it mal pospat, obnovo čveka vam je že D.anna posredovala, jest bom pa zdele mal slikic prlimala, pa se strinjam da je treba čvek ponovit ker nam je ura kr nekam ušla

Tina super je tvoj supermem
saša bravo za spanje user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
4.12.2008 18:00:06   
anaj22
user posted image
ena gasilskauser posted image  
babysolza in Sabina, D.anna in Maks, mtinca in Lana, anaj in Jaka
user posted image
takole pozirata princeski
user posted image
takole pa si igračko delita princa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
4.12.2008 18:09:02   
slovenka
Ja, princese in princa, luštni ste user posted image user posted image user posted image In so bili kaki pogledi, od kod toliko vozičkov na kupu?

Tina, ja to je pa superman dobesedno user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
4.12.2008 18:27:08   
Anonimen
ooo anaj hvala za slikice..matr sem vam fouš..luštni ste princi in princeske..vidim da vam je bilo lepo...user posted image user posted image user posted image ...super cart ste

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
4.12.2008 18:30:17   
anaj22
naredila sem album če katera ni dobila povabila naj pove, se opravičujem nisem za nalašč koga spustilauser posted image

D.anna upam da boš lohk odprla album, probej tist http://www.ringaraja......... skopirat v naslov, pol pa pritisneš enter. Me se samo tako odprejo albumi od punc, če pa ne bo šlo ti pa lohk fotke če želiš pošlem na mail.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
4.12.2008 18:34:46   
anaj22
polly za Vito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.12.2008 19:04:24   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

naredila sem album če katera ni dobila povabila naj pove, se opravičujem nisem za nalašč koga spustilauser posted image

D.anna upam da boš lohk odprla album, probej tist http://www.ringaraja......... skopirat v naslov, pol pa pritisneš enter. Me se samo tako odprejo albumi od punc, če pa ne bo šlo ti pa lohk fotke če želiš pošlem na mail.

Dubla zs, odprla album, vidla fotke....... super fotke........

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.12.2008 19:04:33   
alea01
večeeeeeeeeer mamičkeuser posted image

Marija sveta.....komaj najdla ZS-e.....jao,jao....user posted image

Tina28- mi posodiš supermana?user posted image super jeuser posted image user posted image

aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta in user posted image user posted image user posted image user posted image  za črpalko. Sem zelo vesela

kleopatra- user posted image  za Marisinega zobeka in user posted image  za prevoz- tak zanič si zrihtala, da niste prišle na čvekuser posted image user posted image user posted image . Pa klinc pa tak ferrariuser posted image

poly80- user posted image user posted image user posted image user posted image  za Vito

kofetkarice- super ste....en lepši kot ta drug in mamice in bejbijiuser posted image user posted image user posted image . A je Lana svetlolasa? Kaj ni bila temnolasa? Že ve, da so blondinke bolj fejst babeuser posted image user posted image user posted image . so pa res že veliki tile bejbiji

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!