Tina 28 -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (28.11.2008 10:47:11)
|
ojla mi smo meli zvečer spet pestro...je zaspala za eno uro pol pa jok, jok ,jok kot že dolgo ne. Ko se je umirla, me je moj nagnal na aerobiko. mislila sem da bo spala, ko pa pridem nazaj ,....tamala v stajci z zabuhlimi očki, ati ves prestrašen, ker je reku, da me je klical, naj prosim ne grem na pjačko pa sem mela mobi doma. Ampak k sreči nisem mela namena it, ker tamala ni spala, ko sem šla. Pol sva se preblekli podojili in je zaspala. Pa kaj je s tem našim otrokom. Se spomnite, ko sem se hvalila, da zdaj pa ful čeblja...no že tri dni spet nič, prej jepa par dni skooooz blo auaa, avvv...še med dojenjem je mogla kaj povedat. ....spet ne razumem. Vam otroc že zlogujejo...naša pa se kar špara...a bi se mogla zasekirat... no, k srečije čez dan tak dobrovoljček mali in ful raziskuje igrače...pa pridno papca...ampak večeri nas pa zmatrajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mojca...tale podatek o paličnem je pa čist nov. Jaz sicer ne miksam direkt s paličnim, ampak v tistem nastavku ...posodica z noži. Mogoče jo pa zvečer to napenja. Bomo rajšn natančno z vilico pretlačil...saj zdajpa že obvlada na žličko!
|
|
|
|