Tina 28 -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (27.11.2008 23:36:08)
|
Lonapo/ IGRA: PRINESEL SEM PISMO ZA… Igralci sedijo v krogu, eden, ki je brez stola stoji v krogu in reèe: Prinesel sem pismo tistim, ki… nosijo očala (imajo modre oèi, nosijo hlaèe, …). Vsi z oèali morajo zamenjati stole, oseba na sredini izkoristi priložnost in zasede prosti stol. Kdor ostane brez stola prinese naslednje pismo. ta je ful dobra...v razgrani družbi je to pol en kup takih norih komentarjev, da dol padeš...mi smo se šli z družbo pa je fajn izpadla....blo je pa sočno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 2. igra....DRUŽINE pripraviš si 16 listkov...na katerih maš napisane člane družine IN V PROSTOR RAZPOREDIŠ ŠTIRI STOLE ...NAJBOLJ KOT KVADRAT. Vsak stol JE DOM ZA eno družino. Prostovoljci izvlečejo listek in se gibljejo med stoli (ne smejo še pogledat listka dokler ti ne rečeš zdaj). Ko preberejo, kdo so...si morajo poiskati ostale člane družine in zasesti enega izmed stolov...in siCer v vrstnem redu...Ata sedi na stolu, naročju mama, potem sin in hči. Zmaga skupina, ki prva zasede in drži dvignjene roke. Člani družin (KI JIH POSAMIČNO ZAPIŠEŠ NA LISTEK)pa so 1.Družina Kolenc: ATA KOLENC, MAMA KOLENC, SIN KOLENC IN HČI KOLENC 2.Družina polenc ATA POLENC, MAMA POLENC,.... 3. Družina gorenc ATA GORENC, MAMA,... 4. Družina dolenc ATA DOLENC, MAMA DOLENC, SIN DOLENC IN HČI DOLENC pOTEBUJEŠ 16 PROSTOVOLJCEV (ali vsaj 12...ampak moraš izločiti en stol...se pravi eno družino) Pazi...nikakor ne smeš povedati, kakšne priimki se sktivajo. Igro lahko večkrat ponoviš tako, da vsi vrnejo listke in izžrebajo nove. Se gibljejo v prostoru, dokler ti ne rečeš zdaj...ali iskanje se začne. UBITAČNO DOBRA IGRA, KI SPROSTI VSAKEGA. Ponavadi vsi začnejo vpit, dokler ne pogruntajo, da se vse enak sliš. Po parih igrah pa se pokaže iznajdljivost. sam mislim, da so 3 dovolj.
|
|
|
|