|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
8.1.2009 10:19:51   
lonapo
no evo še enkrat, manjša verzija-upam, da bo uspelo!

user posted image

user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.1.2009 10:23:57   
lonapo
ja, zeljnata glava, jo narežem na koščke oz. na trakove, olivno olje-fino pretenstam, da je čist mehka, dodam kuhan krompir in korenje, mal soli, česna, zalijem z vodo in potem proti koncu fino pretlačim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.1.2009 10:29:08   
Anonimen
Lonapo,ne ti ne oprostimuser posted image .Mi je bila prva bolj vsec,se tamalga tako fajn vidi.Cukrcekuser posted image user posted image .

Jaz pa govejo juho kuham,bi jo dala Meri.Kaj mislite,jo lahko.Sem dala notri,,korenje,petersilj,cvetaco,cebulo,kolerabo,en zeljni list....lahko se kaj?

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.1.2009 10:30:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

ja, zeljnata glava, jo narežem na koščke oz. na trakove, olivno olje-fino pretenstam, da je čist mehka, dodam kuhan krompir in korenje, mal soli, česna, zalijem z vodo in potem proti koncu fino pretlačim.

To sem jaz jedla,ko sem imela locevalno dieto,pa je ful dobro,sicer sem imela brez korenja.Pa cesen,ga tudi lahko?

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.1.2009 10:45:41   
Tina 28
jaz sem juhco začinila z kumino in janežem...je fajn za tamale.

Uf Lonapo...kar česen...pa ga nič ne zvija. Jaz še vse kuham na sopari, pretlačim z vilicami in potem zabelim z olivnim oljem. Za take poskuse pa nisem preveč korajžna. Tud z govedino bom počakala do 8.meseca.
Al lahko čebulo pa to...jaz sem dala majhno v juhico, pa je blo ponoč jamranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.1.2009 10:47:57   
Anonimen
Hm, če vam povem, da je naša jedla v ponedeljek joto?user posted image Jo je tak snedla z užitkom.user posted image

Pa dobro jutro.user posted image

Čestitke obmesečnikom, pa še za nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.1.2009 10:51:15   
anaj22
user posted image Žiga je ful cuker, pa za nazja sem pozbal Meri pohvalt kok dobr zgledauser posted image user posted image

Jaka bo za kosilo jedu špinačko, za malico pa kaki

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.1.2009 10:53:23   
lunca14
user posted image user posted image user posted image dobila oksimeter,in ima seturacijo 98,97,tako,da je čist ok,ni več toliko slišat hropcev in tud kašlja manj,vročine niuser posted image user posted image user posted image ,mislim,da smo iz tahudega ven,da bo samo še boljše-jeeeeeeeeeeeeej,pa smo se zlizali,bravo mami,bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.1.2009 10:53:27   
Tina 28
aja lonapo. Sem prej pokazala tamali slikco od vašega kerlca....ta veliko. Se je začela smehljati, skakati in stegovati rokice proti njemu. In pol še glavo na eno stran pa na drugo. V glavnem ...mislim, da ji je všečuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.1.2009 10:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Hm, če vam povem, da je naša jedla v ponedeljek joto?user posted image Jo je tak snedla z užitkom.user posted image     Pa povejuser posted image user posted image user posted image PA cestitke za Bozic.

user posted image

sečnikom, pa še za nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina,cebulco(majcken)sem ji ze 2x dala z buckami,pa ni bilo tezav.Janeza in kumine pa nimamuser posted image .Ji bom dala juho,samo zdaj moram mal jedilnik spremenit za danes,ce ne bo pretezko.Bo brez jajcevca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.1.2009 10:56:18   
Anonimen
Kleo, Božič smo imel včeraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.1.2009 10:56:45   
Tina 28
Lunca super....samo eno voščilo rabiš  v novem letu...enga zdravga...ker če bo bo tud srečen, aneuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.1.2009 10:57:20   
lunca14
Sem prebrala temo od ****.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...............za kaj se gre,saj veš ženski firbec

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.1.2009 10:58:28   
Anonimen

Kleo, Božič smo imel včeraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vem,pa sem ti pozabila cestitatuser posted image .

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,samo da je bolje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.1.2009 11:00:27   
Tina 28
didlina...ti pa maš ekstreme. torej čist začinjena in slana kot za ostale. Jaz ji ne bi upala nikol dat. Se za vsako lupino od graha kremži ponoč. user posted image Če se ne motim, sta zadnjič jedli hrenovko. In nič zvijanja in stokanja ponoč ...al kako?
Tko, da če tvoja dobro prenaša maline...še ni rečen, da jih bo moja...ko sva še pri nezačinjenih mešanicah

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.1.2009 11:01:28   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da ste ga lepo praznovali,mal me firbec matra,kako vi praznujete božič-običaji,navade,ne poznam nobenega,zato ne vemuser posted image ,daj opiš malo-plissssssssssuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.1.2009 11:03:39   
lunca14

no evo še enkrat, manjša verzija-upam, da bo uspelo!

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............čisti cukerček..............in zato,ker tako pridno papateuser posted image user posted image user posted image user posted image .............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.1.2009 11:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

didlina...ti pa maš ekstreme. torej čist začinjena in slana kot za ostale. Jaz ji ne bi upala nikol dat. Se za vsako lupino od graha kremži ponoč. user posted image Če se ne motim, sta zadnjič jedli hrenovko. In nič zvijanja in stokanja ponoč ...al kako?
Tko, da če tvoja dobro prenaša maline...še ni rečen, da jih bo moja...ko sva še pri nezačinjenih mešanicah

Didlinaa mal provocirauser posted image user posted image user posted image
Tina,daj povej kje imas ti avokado.Sem brala,da ne sme biti v hladilniku.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.1.2009 11:06:59   
lonapo
kleo-jst tamalmu dajem govejo juhco že pomoje ene tri mesce-pa mu še ni blo nikoli nič, edino pazi da ne bo preveč mastna.jest mu potem iz juhe vzamem ven cvetačo in korenje in nudeljčke zakuham, fajn pretlačim in poje cel krožnik.

tina- no super, da ji je všeč, sam da se zbudi mu takoj povem, da je dobil ženo!!user posted image user posted image

lunca-super za saturacijo in da ste premagali bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa želim vam samo zdravje!!!!!

Nč, grem naprej smrekco podirat.Jo mamo že več kot en mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.1.2009 11:08:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image dobila oksimeter,in ima seturacijo 98,97,tako,da je čist ok,ni več toliko slišat hropcev in tud kašlja manj,vročine niuser posted image user posted image user posted image ,mislim,da smo iz tahudega ven,da bo samo še boljše-jeeeeeeeeeeeeej,pa smo se zlizali,bravo mami,bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,ti pa res obvladasuser posted image user posted image ,ker jaz nimam pojma kaj je to oksimeter,niti kasna naj bi bila seturacija.Ti to vse P razlozi,ker mene je ze hudo strah kako bom jaz,ko tamala zboli.Itak,da enkrat bouser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.1.2009 11:09:56   
Anonimen

kleo-jst tamalmu dajem govejo juhco že pomoje ene tri mesce-pa mu še ni blo nikoli nič, edino pazi da ne bo preveč mastna.jest mu potem iz juhe vzamem ven cvetačo in korenje in nudeljčke zakuham, fajn pretlačim in poje cel krožnik.kako naj pazim,ker meso ni cist brez masti.Jo bom precedila skozi gosto cedilo,bo to dovolj??

tina- no super, da ji je všeč, sam da se zbudi mu takoj povem, da je dobil ženo!!user posted image user posted image

lunca-super za saturacijo in da ste premagali bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa želim vam samo zdravje!!!!!

Nč, grem naprej smrekco podirat.Jo mamo že več kot en mesecuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
8.1.2009 11:13:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Didlinaa mal provocirauser posted image user posted image user posted image
Tina,daj povej kje imas ti avokado.Sem brala,da ne sme biti v hladilniku.

Nene, nič ne provociram. je lepo kar pojedla pravo kmečko hrano, pa še z ocvirki zabeljeno.user posted image Pa me linčajte. Nič ji ni bilo, po hrenovki tud ne, niti po malinah. Mamo takega hiperaktivca doma, zdej je spala celih 15 minut.user posted image
Jutr bo pa faširano meso s testeninami jedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
8.1.2009 11:15:10   
Tina 28
Kleo...jaz ga imam pa glih v hladilnikuuser posted image . nisem nikjer zasledila, da ne bi smel biti...ne sme se ga pa zmrznit...to pa vem. Kje si to zasledila?

kleo...saj seturacijo merijo zdravniki in sestre. Jaz sem pred dvema letoma šibala z Nejcem v dežurno 30 km stran ob 21.30 zvečer, ker je bil od popoldanskega kašlja do zvečer tko bogi in tko plitko in hitro je dihal, da je blo joj. Vedno dobro prenaša vročino...takrat je bil pa cunja. V glavnem, če otrok naredi več kot 100 vdihov na minuto (ne me za besedo držat) je verjetnost, da ma premal kisika v krvi in zato tko hit diha. No takrat mu je pol namerla 94 in smo šli v bolnico. Mali je kar solzice spuščal...tko ga je blo strah...in pol so nas še v bolnici do 23.00 matral in slikanje, pa kri. revež je pol zaspal, jaz sem pa komaj šla od njega. kako mi je blo hudo. k sreči smo se vsi lepo razporedili na obiskih, tako, da je mel cele dneve nekoga tam, kljub službi in mu je blo fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
8.1.2009 11:17:17   
Anonimen
Oksimeter je aparat za merjenje spodnjega kisika v krvi. Če je prenizek, moraš dobivat dodaten kisik. To je tista napravica, ki ti jo nataknejo na prst.Pa utrip meri srčni.

Božič: to ni moj Božič, je od user posted image praznik, tak da o običajih in teh zadevah ne vem nič.user posted image Se sam na Božično kosilo povabim...no sem povabljena.user posted image Je pa fajn, ker imamo dvojne praznike in tako pride shujševalna kasneje na kolendarju.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
8.1.2009 11:17:40   
Tina 28
kleo. skuhaj zvečer juhico, alpa jo postav v hladilnik...tko bo vsa maščoba iz juhe na vrhu postala strjena in lepo stran pobereš večino. In je slim variantauser posted image . simpl!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?