Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:19:51
|
|
|
|
lonapo
|
no evo še enkrat, manjša verzija-upam, da bo uspelo!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:23:57
|
|
|
|
lonapo
|
ja, zeljnata glava, jo narežem na koščke oz. na trakove, olivno olje-fino pretenstam, da je čist mehka, dodam kuhan krompir in korenje, mal soli, česna, zalijem z vodo in potem proti koncu fino pretlačim.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonapo,ne ti ne oprostim .Mi je bila prva bolj vsec,se tamalga tako fajn vidi.Cukrcek . Jaz pa govejo juho kuham,bi jo dala Meri.Kaj mislite,jo lahko.Sem dala notri,,korenje,petersilj,cvetaco,cebulo,kolerabo,en zeljni list....lahko se kaj?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo ja, zeljnata glava, jo narežem na koščke oz. na trakove, olivno olje-fino pretenstam, da je čist mehka, dodam kuhan krompir in korenje, mal soli, česna, zalijem z vodo in potem proti koncu fino pretlačim. To sem jaz jedla,ko sem imela locevalno dieto,pa je ful dobro,sicer sem imela brez korenja.Pa cesen,ga tudi lahko?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:45:41
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz sem juhco začinila z kumino in janežem...je fajn za tamale. Uf Lonapo...kar česen...pa ga nič ne zvija. Jaz še vse kuham na sopari, pretlačim z vilicami in potem zabelim z olivnim oljem. Za take poskuse pa nisem preveč korajžna. Tud z govedino bom počakala do 8.meseca. Al lahko čebulo pa to...jaz sem dala majhno v juhico, pa je blo ponoč jamranje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, če vam povem, da je naša jedla v ponedeljek joto? Jo je tak snedla z užitkom. Pa dobro jutro. Čestitke obmesečnikom, pa še za nazaj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:51:15
|
|
|
|
anaj22
|
Žiga je ful cuker, pa za nazja sem pozbal Meri pohvalt kok dobr zgleda Jaka bo za kosilo jedu špinačko, za malico pa kaki
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:53:23
|
|
|
|
lunca14
|
dobila oksimeter,in ima seturacijo 98,97,tako,da je čist ok,ni več toliko slišat hropcev in tud kašlja manj,vročine ni ,mislim,da smo iz tahudega ven,da bo samo še boljše-jeeeeeeeeeeeeej,pa smo se zlizali,bravo mami,bravo jaz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:53:27
|
|
|
|
Tina 28
|
aja lonapo. Sem prej pokazala tamali slikco od vašega kerlca....ta veliko. Se je začela smehljati, skakati in stegovati rokice proti njemu. In pol še glavo na eno stran pa na drugo. V glavnem ...mislim, da ji je všeč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hm, če vam povem, da je naša jedla v ponedeljek joto? Jo je tak snedla z užitkom. Pa povej PA cestitke za Bozic. sečnikom, pa še za nazaj. Tina,cebulco(majcken)sem ji ze 2x dala z buckami,pa ni bilo tezav.Janeza in kumine pa nimam .Ji bom dala juho,samo zdaj moram mal jedilnik spremenit za danes,ce ne bo pretezko.Bo brez jajcevca.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, Božič smo imel včeraj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:56:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca super....samo eno voščilo rabiš v novem letu...enga zdravga...ker če bo bo tud srečen, ane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:57:20
|
|
|
|
lunca14
|
Sem prebrala temo od ****. ...............za kaj se gre,saj veš ženski firbec
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 10:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, Božič smo imel včeraj. Saj vem,pa sem ti pozabila cestitat . Lunca ,samo da je bolje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:00:27
|
|
|
|
Tina 28
|
didlina...ti pa maš ekstreme. torej čist začinjena in slana kot za ostale. Jaz ji ne bi upala nikol dat. Se za vsako lupino od graha kremži ponoč. Če se ne motim, sta zadnjič jedli hrenovko. In nič zvijanja in stokanja ponoč ...al kako? Tko, da če tvoja dobro prenaša maline...še ni rečen, da jih bo moja...ko sva še pri nezačinjenih mešanicah
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:01:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, Božič smo imel včeraj. upam,da ste ga lepo praznovali,mal me firbec matra,kako vi praznujete božič-običaji,navade,ne poznam nobenega,zato ne vem ,daj opiš malo-plissssssssss
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:03:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo no evo še enkrat, manjša verzija-upam, da bo uspelo! ............čisti cukerček..............in zato,ker tako pridno papate .............
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 didlina...ti pa maš ekstreme. torej čist začinjena in slana kot za ostale. Jaz ji ne bi upala nikol dat. Se za vsako lupino od graha kremži ponoč. Če se ne motim, sta zadnjič jedli hrenovko. In nič zvijanja in stokanja ponoč ...al kako? Tko, da če tvoja dobro prenaša maline...še ni rečen, da jih bo moja...ko sva še pri nezačinjenih mešanicah Didlinaa mal provocira Tina,daj povej kje imas ti avokado.Sem brala,da ne sme biti v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:06:59
|
|
|
|
lonapo
|
kleo-jst tamalmu dajem govejo juhco že pomoje ene tri mesce-pa mu še ni blo nikoli nič, edino pazi da ne bo preveč mastna.jest mu potem iz juhe vzamem ven cvetačo in korenje in nudeljčke zakuham, fajn pretlačim in poje cel krožnik. tina- no super, da ji je všeč, sam da se zbudi mu takoj povem, da je dobil ženo!! lunca-super za saturacijo in da ste premagali bolezen . Pa želim vam samo zdravje!!!!! Nč, grem naprej smrekco podirat.Jo mamo že več kot en mesec
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 dobila oksimeter,in ima seturacijo 98,97,tako,da je čist ok,ni več toliko slišat hropcev in tud kašlja manj,vročine ni ,mislim,da smo iz tahudega ven,da bo samo še boljše-jeeeeeeeeeeeeej,pa smo se zlizali,bravo mami,bravo jaz Lunca,ti pa res obvladas ,ker jaz nimam pojma kaj je to oksimeter,niti kasna naj bi bila seturacija.Ti to vse P razlozi,ker mene je ze hudo strah kako bom jaz,ko tamala zboli.Itak,da enkrat bo .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo kleo-jst tamalmu dajem govejo juhco že pomoje ene tri mesce-pa mu še ni blo nikoli nič, edino pazi da ne bo preveč mastna.jest mu potem iz juhe vzamem ven cvetačo in korenje in nudeljčke zakuham, fajn pretlačim in poje cel krožnik.kako naj pazim,ker meso ni cist brez masti.Jo bom precedila skozi gosto cedilo,bo to dovolj?? tina- no super, da ji je všeč, sam da se zbudi mu takoj povem, da je dobil ženo!! lunca-super za saturacijo in da ste premagali bolezen . Pa želim vam samo zdravje!!!!! Nč, grem naprej smrekco podirat.Jo mamo že več kot en mesec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 didlina...ti pa maš ekstreme. torej čist začinjena in slana kot za ostale. Jaz ji ne bi upala nikol dat. Se za vsako lupino od graha kremži ponoč. Če se ne motim, sta zadnjič jedli hrenovko. In nič zvijanja in stokanja ponoč ...al kako? Tko, da če tvoja dobro prenaša maline...še ni rečen, da jih bo moja...ko sva še pri nezačinjenih mešanicah Didlinaa mal provocira Tina,daj povej kje imas ti avokado.Sem brala,da ne sme biti v hladilniku. Nene, nič ne provociram. je lepo kar pojedla pravo kmečko hrano, pa še z ocvirki zabeljeno. Pa me linčajte. Nič ji ni bilo, po hrenovki tud ne, niti po malinah. Mamo takega hiperaktivca doma, zdej je spala celih 15 minut. Jutr bo pa faširano meso s testeninami jedla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:15:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...jaz ga imam pa glih v hladilniku . nisem nikjer zasledila, da ne bi smel biti...ne sme se ga pa zmrznit...to pa vem. Kje si to zasledila? kleo...saj seturacijo merijo zdravniki in sestre. Jaz sem pred dvema letoma šibala z Nejcem v dežurno 30 km stran ob 21.30 zvečer, ker je bil od popoldanskega kašlja do zvečer tko bogi in tko plitko in hitro je dihal, da je blo joj. Vedno dobro prenaša vročino...takrat je bil pa cunja. V glavnem, če otrok naredi več kot 100 vdihov na minuto (ne me za besedo držat) je verjetnost, da ma premal kisika v krvi in zato tko hit diha. No takrat mu je pol namerla 94 in smo šli v bolnico. Mali je kar solzice spuščal...tko ga je blo strah...in pol so nas še v bolnici do 23.00 matral in slikanje, pa kri. revež je pol zaspal, jaz sem pa komaj šla od njega. kako mi je blo hudo. k sreči smo se vsi lepo razporedili na obiskih, tako, da je mel cele dneve nekoga tam, kljub službi in mu je blo fajn
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Oksimeter je aparat za merjenje spodnjega kisika v krvi. Če je prenizek, moraš dobivat dodaten kisik. To je tista napravica, ki ti jo nataknejo na prst.Pa utrip meri srčni. Božič: to ni moj Božič, je od praznik, tak da o običajih in teh zadevah ne vem nič. Se sam na Božično kosilo povabim...no sem povabljena. Je pa fajn, ker imamo dvojne praznike in tako pride shujševalna kasneje na kolendarju.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.1.2009 11:17:40
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo. skuhaj zvečer juhico, alpa jo postav v hladilnik...tko bo vsa maščoba iz juhe na vrhu postala strjena in lepo stran pobereš večino. In je slim varianta . simpl!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?