aleksandra silvija
|
Čestitke za vse obmesečnice! Sem prebrala temo od ****. Slovenka, saj ni čisto res, da Patricia in Jernej nista NIČ jedla kot . Res pa, da zelo malo. sploh Jernej. On res še pri 11-ih mesecih ni jedel po žlici. Odnesel si je v usta kak košček brokolija ali glodal skorjico kruha. Pa še to, če sem bila zraven. Sem ga decemra 05 (1.1.je potem dopolnil leto) pustila pri možu in šla za cel dan v Lj. Se je drl, kričal cel božji dan. Zvečer sva šli še s kolegico na eno prireditev v Tivoli, potem pa zastoji na cesti, nesreča na avtocesti in ponovni zastoji...mali pa kričal, ni hotel ne vode, čaja, mleka, hrane, nič,....ko sem končno prišla domov, je bil mož čisto adijo, mali pa ves rdeč, moker od joka napadel mlekca . Mojega. Potem pa je začel nenadoma jesti. Malo torte za 1. rojstni dan in je kar steklo,.... Sicer pa tudi Patricia. Dojenje, dojenje, dojenje,... Je pa res, da je vsaj pri enih 10-ih, 11-ih mesecih vsaj pojedla kakšno žličko. Nikakor pa ne 50 ml.... Sem pa odločena, da lovra pri hranjenju ne bom animirala. Sem Patricio, sem vse poskusila pri Jerneju in ustvarili smo cirkus pri obrokih, jedli pa ne. No, če bi delovalo,... . V glavnem. Če bo, ko bo Lovro hotel jest, pač bo. V nedogled ne bo na dojenju. Mtinca-da je riž škodoval? Kaj pa če so bili krivi pesticidi?????
|