|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
7.1.2009 23:51:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz tud že en teden travme pri dnevniku doživljam. Sem tak tip človeka, ki me to ful zadane in si ne morem predstavljat, da se to lohk dogaja. in pol si včasih predstavljam zvečer vsakega bogega otročka ali mamico ali atija...in delam scenarije, kako se bodo izvlekli

Ja,jaz sem ista.Potem sem pa se prej sliko od majhnega fantka vidla kako na sredi rusevin joka......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me tko na Meri spominjauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.1.2009 23:53:50 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.1.2009 23:55:38   
Anonimen
Joj, nehajte o teh groznih slik.user posted image Jaz kar preklopim na tV, ko začnejo kazat te grozote sveta. Kaj je hujšega kot otrok nemočen v vojni. Po možnosti brez staršev tava in jih išče.user posted image Ne morem in ne moem tega gledat.Sicer sem pa tako ali drugače prenehala gledat kakršnekoli filme o streljanju in nasilju, ko je oče zbolel za depresijo in sem iskala za vse v familiji samo svetle točke življenja. Med drugim smo črtali iz Tv take in podobne grozote. In pomaga.user posted image

Joj kolk je že ura, jaz pa kar glumim spet tleuser posted image . Upam, da ne bo tamala spet imela arije ob pol 3 ponoč, kot včeraj.user posted image Matr sem si zatiskala ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
8.1.2009 0:02:34   
Anonimen
Saj jaz nisem gledalapo TV,tu na forumu jih je Eldomi pripopalauser posted image .Mam sreco,tudi ko novice na netu berem,skoraj vedno naletim o mucenju otrok ali zivali...pa sem ze 100x rekla,da ne berem vec kronike,samo pise tudi pod svetuser posted image .

A vi imate pa arije...pri nas je pa to sranje,da moz zaspi v dnevni,pol pa enkrat po polnoci pride v spalnico,mene zbudi pa po moznosti se Meri,pol pa vcasih ne more koj zaspat nazaj,pa spet vstane in gre pred TV,pa spet nazaj,pa,ko gre delat...jaz pa 100x budna,pa Meri dudo dajat,pa ponavadi od1-2eh spatuser posted image ...sem bila danes fajn zaspana cez dan,sem rekla,da bom sla prej spat,pa evo meuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.1.2009 0:09:43   
Anonimen
Ja, spet je imela arije.user posted image Pa je bilo zdej ene 14 dni mir.

No, sej jest pa res moram it zdej spat. Se tipkamo jutr.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.1.2009 0:10:07   
Tina 28
se mi je tamala zbudila...in sva semal podojili.tud to včasih počne...zdaj pa res morajo bit zobki...al kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.1.2009 0:12:30   
Anonimen
Evo,sem ravn hotla napisat,da se poslavljam.Berem se eno knjigo-Sam proti Palermu,jo bom se mal,pol pa res v mize.
Pa lahko noc vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.1.2009 0:13:28   
Anonimen
Tina,se to me zanima...kako ti pa zdaj tamala zvecer zaspi???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.1.2009 0:33:30   
Tina 28
Še kar se nazaj zbuja...ampak smo že fajn izpilili tehniko, kako jo nazaj pomirit. tko, da je ene par kratkoh rukarjev na večer...pol pa mir. Sva pa včeraj probala na špartansko...kao naj se zjoka...je pa tolk jokala, da je čist zašvicala...bila je vijolična in čist histerična. Tko, da grem rajš k njej in jo mal pomasiram alpa dvignem in zavijem v odejico in je koj dobr. bog ga vedi, kaj ji je.

Sem brala v eni knjigi, da imajo dojenčki faze spanja in med vsako fazo mal pogledajo, če je še vse tako kot je bilo. In če ni...se seveda prestrašijo. Pol pa jim to ne da miru. In zdaj razmišljam, da se je to kmal po tem začelo, ko sem začela hoditi na aerobiko. Tko, da mogoče vsak dan čekira, če je mami doma?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.1.2009 0:34:37   
polly80
MOJCA-sem prebrala,pa da ti povem,da tudi vita še nima 7kg in naju niso nič krgaliuser posted image user posted image user posted image ,pa je bila včeraj (čeprav ni nobena spomnilauser posted image ) 7.mesecev starauser posted image user posted image .se pa dojima po potrebi,nisem ukinila dojenja,skos dojim,ko ona hoče,pa tud 3 obroke imava.pa ful je,pa tudi bolj počasi gor gre..(v jajčki še komot sedi,še ne razmišlam o avtosedežu..)
tako da po moje je vse ok tud pri lukijuuser posted image user posted image user posted image ,doji pa leuser posted image user posted image user posted image ,saj boš spet dobl mlekecuser posted image user posted image user posted image
so pač eni bolj drobižki,vsaj tako se jaz tolažimuser posted image
pa zakaj mesek šele pri 7,5m?jaz sem ji pa že dajala piščančka..user posted image

pa vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image

u,kolk je ura,bemtiš..vita se kar parkrat na noč zbudi,tak da grem počivat vsaj za malo časauser posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.1.2009 0:41:42   
Tina 28
o polli...saj veš...tebe tud dolg ni blo naokrog pa se mal pozabi. Sevidi, da mali že hočjo mal svet odkrivat in nam se pustijo čvelat.

Pa vse najboljše vaši VITI za 7 mesecev user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
8.1.2009 7:57:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi mamo pa 7 mesecev..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
8.1.2009 8:02:46   
*Mojca*
Tina naš poje po 250ml kašice vsak obrok in se ne redi. Jaz bom po novem najprej dala joško, potem pa GH. Ker vsa zelenjavca, sadje, riž je samo: polna usta, prazna rit user posted image

Polly kregana sva bila ker sva v slabih 2 mesecih dobila samo 400g user posted image

Včeraj sva imela vročino po cepljenju in nisva šla na poskusno dojenje, tako da greva danes...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
8.1.2009 8:05:14   
*Mojca*
Še tole sem hotela napisat: v času uvajanja je GH dodatek dojenju oz. AM in ne obratno...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
8.1.2009 8:42:21   
anaj22
dobro jutro

vse naj naj Lunu za 7 mes. pa naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaka pri pol leta ni podvojil porodne teže pa ni dr. nič rekla, nasledni pregled mamo pa mi šele pri 9 mes.user posted image

Jaka je pa takole: 7h dojenje, 9,30 dojenje, 12h zelenjava, 15h sadje včasih še dojenje, 17,30 mlečna kašica, 19h dojenje
Dokler nisem popoldan dodala sadne malice samo se pop. dojili na 1 uro oz. skoz je bil lačen.
Na obrok pa pojemo zelo različno zelenjave okoli 180ml, sadja od 200 do 220ml, mlečne kašice od 200 do 205ml

Pa po tanovem smo začeli piti čaj ampak sam iz kozarca ali pa iz nuby čudežnega lončka

Lep zasnežen dan  vam želim

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
8.1.2009 8:55:56   
babysolza
Ojla!

Da se še jaz mal javim in najprej zaželim vse naj naj našemu malumu Lunu! user posted image  user posted image  user posted image

Očitno tista teorija, da se mali ponoči prebujajo in če ni vse isto je kažin, čisto drži. Sabina se zadnje čase neki prebuja in ko jo mam polhn kufr, jo dam v najino posteljo. Ponavadi je to proti jutru, tako da ko se prebudi itak vstanemo, danes pa sem jo dala že okrog 1 ure. In se je potem še enkrat prebudila in totalna galama. Jo je pol user posted image  uspaval, in smo v troje spali do 6-ih. user posted image user posted image

Včeraj smo dobili police za v omaro in projekt selitve Sabine se počaaaasiiiiii nadaljuje. Bom najprej 'preselila' njene cunje, poskusno. user posted image  Binči bo pa še mal pr naju. user posted image

Grem kej pospravt, včeraj je bil moj neki švoh in imam še vse v razsulu, ko sem pedenala dva user posted image .

Lep dan vsem skupaj! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
8.1.2009 9:04:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Še kar se nazaj zbuja...ampak smo že fajn izpilili tehniko, kako jo nazaj pomirit. tko, da je ene par kratkoh rukarjev na večer...pol pa mir. Sva pa včeraj probala na špartansko...kao naj se zjoka...je pa tolk jokala, da je čist zašvicala...bila je vijolična in čist histerična. Tko, da grem rajš k njej in jo mal pomasiram alpa dvignem in zavijem v odejico in je koj dobr. bog ga vedi, kaj ji je.bolje ja.kaj bos matrala bogico,jaz grem koj k njej ko zajoka,pa tudi ven jo vzamem ce vidim,da je res ta hud jok.Pa user posted image user posted image za izpiljeno tehniko.

Sem brala v eni knjigi, da imajo dojenčki faze spanja in med vsako fazo mal pogledajo, če je še vse tako kot je bilo. In če ni...se seveda prestrašijo. Pol pa jim to ne da miru.zanimivo.potem jih pa se hude sanje mucijouser posted image  In zdaj razmišljam, da se je to kmal po tem začelo, ko sem začela hoditi na aerobiko. Tko, da mogoče vsak dan čekira, če je mami doma?user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutrouser posted image user posted image

Cestitke za 7m,Viti in Lunuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj boste danes kuhale za tamale?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
8.1.2009 9:08:37   
aleksandra silvija
Čestitke za vse obmesečnice!

Sem prebrala temo od ****.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, saj ni čisto res, da Patricia in Jernej nista NIČ jedla kot user posted image . Res pa, da zelo malo. sploh Jernej. On res še pri 11-ih mesecih ni jedel po žlici.
Odnesel si je v usta kak košček brokolija ali glodal skorjico kruha.
Pa še to, če sem bila zraven.
Sem ga decemra 05 (1.1.je potem dopolnil leto) pustila pri možu  in šla za cel dan v Lj. Se je drl, kričal cel božji dan. Zvečer sva šli še s kolegico na eno prireditev v  Tivoli, potem pa zastoji na cesti, nesreča na avtocesti in ponovni zastoji...mali pa kričal, ni hotel ne vode, čaja, mleka, hrane, nič,....ko sem končno prišla domov, je bil mož čisto adijo, mali pa ves rdeč, moker od joka napadel mlekcauser posted image . Mojega.

Potem pa je začel nenadoma jesti. Malo torte za 1. rojstni danuser posted image  in je kar steklo,....

Sicer pa tudi Patricia. Dojenje, dojenje, dojenje,... Je pa res, da je vsaj pri enih 10-ih, 11-ih mesecih vsaj pojedla kakšno žličko. Nikakor pa ne 50 ml....

Sem pa odločena, da lovra pri hranjenju ne bom animirala. Sem Patricio, sem vse poskusila pri Jerneju in ustvarili smo cirkus pri obrokih, jedli pa ne. No, če bi delovalo,...user posted image .
V glavnem. Če bo, ko bo Lovro hotel jest, pač bo. V nedogled ne bo na dojenju.

Mtinca-da je riž škodoval? Kaj pa če so bili krivi pesticidi?????

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.1.2009 9:10:13   
aleksandra silvija
Tko, da mogoče vsak dan čekira, če je mami doma?user posted image user posted image
Zna biti to vzrok, ja.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.1.2009 9:15:59   
aleksandra silvija

titleAndStar(906,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 906
Član od: 22.2.2008
Kraj: Medvode
Status: odsoten user posted image

dobro jutro

vse naj naj Lunu za 7 mes. pa naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, hitro naj bo zdrav

Jaka pri pol leta ni podvojil porodne teže pa ni dr. nič rekla, nasledni pregled mamo pa mi šele pri 9 mes.user posted image -čisto vsi ne podvojijo. če sicer deluje zdrav, napreduje, potem mislim, ni panike.
9-mesecev--saj lahko greš vmes k p, če se ti kaj ne bo zdelo o.k.bi pa res pričakovala, da bo rekla, pridite na tehtanje čez mesec dni,....

Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.1.2009 9:17:24   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Tina naš poje po 250ml kašice vsak obrok in se ne redi. Jaz bom po novem najprej dala joško, potem pa GH. Ker vsa zelenjavca, sadje, riž je samo: polna usta, prazna rit user posted image

Polly kregana sva bila ker sva v slabih 2 mesecih dobila samo 400g user posted image

Včeraj sva imela vročino po cepljenju in nisva šla na poskusno dojenje, tako da greva danes...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.1.2009 9:18:38   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi mamo pa 7 mesecev..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.1.2009 9:34:33   
lonapo
Čestitke vsem za 7.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gh-naš se kar trese ko žlico zagleda, vse bi pojedu in to take porcije, da dol padeš. Ma to pač v genih(po dedijihuser posted image ). Včeraj sem mu naredila bučke s krompirjem in govedino-je kar cmokal zraven, danes bo jedel pa tenstano (presno) zelje s krompirjem - brez mesa. Jutri pa juhico iz cvetače, korenja in krompirja. Mleka pa popije cca 450 ml v 24 urah, P ni nič rekla da bi bilo premalo edino AD3 mormo več jemat-7 kapljic.

lp, lonapo

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.1.2009 9:50:33   
Anonimen
Lonapo-a to zelje(zeljnato glavo)mislis.Sem ze sama hotla vprasat ce se lahko da.
Mi bomo pa danes najprej avokado z melono,pol pa jajcevec.

AS,tole zaradi joka.Od kolegice tamal je bil tko navezan,ni mogla niti na WC brez njega.Je rekla da ga je dala v stajco,sama pa sla hitro v trgovino,ki je bila spodaj pod njimi,ga je do tja slisala kako se je druuser posted image user posted image .

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.1.2009 10:06:59   
lonapo
evo pa še 2 slikci našga knedlčka:

user posted image

user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.1.2009 10:17:10   
lonapo
o s.h.i.t, pa sej sem pomanjšala!!!????
se globoko opravičujem-ni bilo namerno. Upam, da mi oprostite?!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?