Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - dobro potujte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
RR,natipkam,pa me ven vrze . V glavnem,RMRM in Sasa,midve s tamalo ne greva v Slo.90%,pa ne me sprasevat zakaj...kakorkoli,saj mi je vseeno,itak me je skrbelo zaradi dolge voznje,pa kako bo tam...se mi zdi se res mal premajhna,naj se mal zraste,bo se dovolj potov.Tali pa gre,oz.jo moz pelje,naj saj ona mal uziva.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - mi smo bili z Lukcem na morju, ko je bil star 2 meseca - vožnja v eno smer je traja skoraj 6 ur
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya,naju je obe isti ven vrgel . A vi pa se kar bolanckani??Ce si vse to tamalmu nastimala,bo jutri sigurno bolje.Drzim pesti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kleo - mi smo bili z Lukcem na morju, ko je bil star 2 meseca - vožnja v eno smer je traja skoraj 6 ur Saj smo bili mi tudi poleti,se ni imela 3m,samo ves da je bilo takrat lazje se mi zdi.Vsaj tja je prespala,smo sli ponoci,za nazaj je bil pa kar problrm,je bila kar zelo tecna. Pa saj ni to glavni razlog.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej vem kleo - sam škoda, k si se tko veselila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj,pa kaj naj,bo ze...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa zdej še seb inhalacije nardit, potem pa spat. Lahko noč kleo - sej najbrž kmal še kaka pride
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer, končno . Likali, pospravljali, pečico pucali (vse zamaščeno ), pa jedli v celem dnevu tako pozno. Kleo, ti sama najbolj veš, če mali ne paše tako dolga pot. Naša gre na daljšo vožnjo drugo leto, ko bo imela 11 mesecev, gremo pa v Bosno. Mora spoznat prababico, pradedka... nya, da čimprej vsi ozdravite RMRM, tist fotelj na sliki je zakon.. .vrni sliko nazaj. Christy, dobrodošla. Pridruži se našim čvekom, sicer zadnje dni bolj samogovorom določenih , ampak bo že. Debat nikol ne zmanjka.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 22:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo imaš ZS. Upam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 23:19:13
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla mi smo popoldne prišli s Pokljuke. Zmiska pravljica....in še lepo vreme. Snega je tolk kot sem jaz visoka. So tko visoke bande, da ne vidiš ne levo ne desno . Z Nejcem sva dva dneva smučala 3 urce...danes pa smo se mal sankali. Tamal je bla ful pridna...le zvečer je spet nagajala....danes pa spi. Naužili smo se lepega vremena in svežega zraka...se meli fajn...le jaz sem hud prehlad fasala. glavo imam popolnoma zabasano, ušesame bolijo, kašnjam ko nora...smprak...glava me boli...ampak bo že. Lahko bi ostali še en dan, ampak mam predbožično mrzlico, ker po starem običaju od doma jutri postavljamo smrečico, spucamo in spečemo potico. Tako, pa to ne bi zneslo. Vidim, eda ste mele hude debate....kar se kašlja tiče, se strinjam z materino dušico in kmilicami...pripisujem pa še popečeno krpo na svinjski masti...baje je zelofajn za prekrvavitev žil v pljučih (ko se mal shladi seveda) Malo mi je žal tanike. Ko sem brala, zakaj so jo kregal, sem pomislila na to, kolikokrat tudi jaz kaj pojamram, ampak ne zato, ker mi je tko grozno v življenju, ampak da dam ven iz sebe tisto, kar me jezii in je koj boljše. Sem mnenja, daje bolje dati ven iz sebe tako, da ni nihče užaljen. Pri njej očitno tega niso upoštevali. Je bla le uvidevna. RMRM...vidim, da si me te dni mal zamenjala in da smo pridelale novo članico odkar me ni bilo. Upam, da zvemo še kaj. mogoče še ena princeska, ki bo konkurirala naši Anji pri fantih
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 23:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja pa nima nobene prababice ali pradedka ,samo eno babico,pa se tej ta vzdevek nic ne pase,ker je se cist premlada,ta druga je pa cist predalec,jo niti se ni vidla. Ja Didlinaa dobila .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 23:21:36
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo...škoda za Slovenijo....si vsaj mirna glede vožnje aja, pa upam, da mene tudi nihče ne bere...že zaradi tega, ker se mi zaradi hitenja pri pisanju res ne da ubadat z napakami
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 23:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Tina ,sem cist pozabila,da ste na Pokljuki,jaz pa ponoci o nocnem ticu,pa da sem jaz zdaj glavna .Super,da ste se imal fino,se pa mene tudi nekja prijema ,samo da ne bo kaksen bronhitis...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 23.12.2008 23:32:02
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja sem vidla, da si bla vsa onosna. saj jaz nične tekmujem, sam prej mi ne znese klepetat...ko mam pa jaz čas, pa vas ni več
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 0:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej moram pa še postlo it peglat. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 7:04:55
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro No pri nas že diši po ... Evo sem jo skuhala tudi za vas. Stanje pri nas je nespremenjeno oz. za malenkost boljše. Lara ima zdaj samo pikice tu pa tam ( sva vse njene cotke preprala), moj gleženj že funkcionira, čeprav je še podoben po obliki hmm jabolki Dobrodošla christy, zdaj pa le pridno čvekaj z nami, s(m)o vse fajne punce Vsem, ki rabite , vam jih pošiljam milijone , pa si jih vzemte Kleo, če ne greš v SLO, bomo pa tukaj čvekale, ko boš utegnila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 8:55:39
|
|
|
|
RMRM
|
kleo Želim ti VSE najboljše, da se vse obrne tako, kot si TI želiš Tina28 - super za prekrasne dni. Samsa, hvala za kavo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan No da še jest povem kaj kej dogaja. Maksimilijan je za Miklavža dobil obe spodnji enojki tko da sva takrat tudi začela z gosto hrano, velik je 70 cm in ima 9 kg, sedi z oporo (drugače se prekucne na levo ali desno ), energije ima tolk da ga komej dohajam, HB pa ponoči spi in še dvakrat na dan po dve uri, tako da mam dost časa zase Ko je na trebuhu poskuša rito dvigniti v luft pa je zgleda še pretežka Za jest mu dajem dopoldne jabolko ali banano, popoldne pa krompir/korenje ali cvetačo/krompir, z žlico goveje župce Tko. Vsem skupej želim srečen, vesel Božič, pa ne pozabit dat Jezuščka v jaslce
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da se vam javim, mi zadnje čase primankuje časa. Najprej praznovanje in peka, potem mi je Maša zbolela, no danes je že brez vročine, Ema se je mal od nje nalezla, danes kuham za božično večerjo.. tako, da nimam časa nazaj it brat. Zasledila sem novo članico-dobrodošla in kaj večkrat se nam oglasi Vsem želim srečen Božič. Za novo leto pa vam še ne bom voščila,ker upam,da se vmes še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:40:29
|
|
|
|
lonapo
|
ŽELIM VAM VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:43:59
|
|
|
|
Kaja08
|
Ho ho ho, Meeeeeerry Christmas!!! Babe, lepo praznujte pa kakšno fajn darilce pod smrekco dubte!! Mi gremo danes k mojim na kosilo in me že prou ferbc matra, kaj me kej čaka pod smrekco Drugače smo pa super. Žigi je zdrav (ja ja, že trkam na les ), danes sem mu šla kupt vrečo za spanje, ker se je odločil, da ne bo več lepo mirno spal, ampak se bo premetaval in obračal na bok. Posledično seveda kovter ni več na njem, ampak povsod drugje. Žal morm povedat, da smo še vedno v klubu brezzobih Jst tulm od žalosti, ampak zobka ni NIKJER!!! Ja nč, grem mal bluzit! lp
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 24.12.2008 10:44:10 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:54:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Žal morm povedat, da smo še vedno v klubu brezzobih Jst tulm od žalosti, ampak zobka ni NIKJER!!! Tudi mi smo še zmeraj člani. Sploh ne vem, kdaj se bomo izpisali
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:54:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hej how!!! Tudi jaz želim vsem srečen Božič! Mi pa danes praznujemo še prvo polovico obletnice...prve ne pozabiš nikoli al kako že Lepo se imejte babe žabe in se še kaj tipkamo!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?