Anonimen
|
Dobro jutro Slovenka,ce mislis kamilicni obkladek,ni moker temvec suh,kamilice naj bi ven vlekle bolezen,saj tako jaz mislim. Slovenka in Nya za otrocka,da se hitro pozdravita. Mi moramo danes se malo po trgovinah,moram kupit se darilne vrecke,pa za sestro,ki je rodila,ceprav razmisljam,da bi ji dala spalno vreco,jo imam doma,ni bila niti 1x rabljena....pa z mozem moramo se kasneje it po nekaj hrane za Meri,pa se Tali bo potem v Slo.ostala,bi bilo dobro se za njo eno zalogo hrane kupit,ker ne mislim tiste 4dni po trgovinah v Slo.skakat.Pa niti ne vem kaj vse naj za Meri s seboj vzamem . Pa se to ne vemo,naj gremo jutri zvecer-se bojim hude guzve...ali v cetrtek kmalu zjutraj-to mi je se najboljs.Me pa mal skrbi kako bo tamala prenesla tako dolgo pot In se nekaj me kar mocno najeda,namrec,nasi kadijo,in v teh dneh bodo ziher se obiski,ki so ponavadi tudi vsi kadilci...in vem,da se ne bo nihce zadrzeval zaradi tamale(ce mi kaj ni vsec naj pa ne hodim ).Poleti je bilo drugace,s sestro sva hodili ven na cigaret(na mojo zeljo)in je bilo res super,zdaj pa....to me res mocno zivcira,ze zaradi tega ne mislim tam ostat s tamalo dalj casa. Drugace se pa ze mocno veselim,komaj cakam da vidim necake...je rekel zadnjic 6letnik,po ogledovanju slik Tali in Meri,katere sem poslala po mailu:"Hitr pridite,mi jo hocmo"(Meri,namrec )in to kar z bolj jeznim glaskom .
|