|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
22.12.2008 23:49:26   
RMRM
kar se hrane tiče, je pa sedaj tud tak čas, jaz se s sladkarijam bašem, pa tko sem se že fino izgubila par kg. Se bom tud jaz mogla v roke vzet, tko ne bo šlo naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
23.12.2008 0:04:30   
Anonimen
RMRM,kako imas lustne otroke,eden lepsi ko drugiuser posted image .Pa fino si slikice porazdelila,moz,tamal veckrat,velka dva pa vsak 2x,da ja ne bo zamereuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
23.12.2008 0:11:28   
RMRM
kleo, hvala, hvalauser posted image , so se pa slikce čist slučajno tko porazdelile, veš, tud tvoji sončici nič ne zaostajata, sta tud ful cukra.

Še dobr da so pogruntal digitalce, jaz ful rada slikam otročke, ker res tko hitr astejo. Ddam skor vsak mesec razvit okrog 100 slik, včasih tud več, mi je še vedno boljš slike gledat kot pa iz cd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
23.12.2008 0:21:41   
RMRM
grem zdej tud jaz "peglat pojstlo" kot bi rekla Didlinauser posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
23.12.2008 0:49:20   
Anonimen
RMRM,jaz tudi zelo rada slikam.Ves cas s foticem in kamero okoli skacem,pa slike vse razvijam,mi je tudi cist mim samo na cd-jih jih imet.Samo zdaj mi manjka en album kamor gre res veliko slik.Mi je sestra enega kupila ob rojstvu tamale,pa sem notri dala slike od skoraj 6m,zdaj cakam na novegauser posted image .
Grem tudi jaz spat,ceprav nisem se cisto nic zaspana.
Lahko noc in lepe sanje vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
23.12.2008 1:35:23   
Anonimen
Zdaj grem pa zares spat,ceprav se kar nisem zaspana....sploh ne vem kaj mi je zadnje caseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
23.12.2008 7:49:01   
slovenka
no, zdaj vam pa lahko jaz zaželim dobro jutro user posted image

Tako zbita pa že dolgo nisem bila. Mala sedaj zaradi prehlada dosti spi - čez dan - je eno uro pokonci in spat, potem ob 19h jo skopava in gremo spat - in potem se je dva dni sedaj zbudila ob 21h in bila potem tri ure pokonci, cela vesela, trenira plazenje po štirih in take reči. Ob polnoči zaspi, mami pol ure kasneje in potem ob 1.45 se je spet zbudila in ni zaspala nazaj, tako da je šla potem k atiju spat, mami pa na kavč v dnevno. Ob 6h sem morala pa vstati, da sem sedaj v službi... Edino pozitivno pri tem je velik paket s pršutom in šampanjcem, ki ga vsako leto za božič dobimo v službi, me je čakal na mizi... user posted image Uh, pa res komaj čakam, da grem domov, da se naspim... No, mala se pa potem ni več nič zbudila do jutra, odkar je spala pri atiju... Je ugotovila, kar mami že dolgo ve - da je fajn spati z atijem user posted image

RMRM in saša - lepa hvala za nasvete. Bomo poskušali z obkladkom, mi ga je že mami svetovala, samo si nisem prav predstavljala kako to izgleda... Pa kako je to - ali ima mali potem mokro na prsih ali samo toplo ali kako? ker potem se ziher shladi... user posted image

Lep dan vsem!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
23.12.2008 10:19:08   
Anonimen
Evo, dobro jutro tud od mene. Naš mali je ponoči ful kašljala in sem mu dala kamilčke, tko kot je rmrm napisala in je potem bolje spal. Hvala ti - je še meni prav prišlo.

No, sam na hitro, ker se je že zbudil. Upam, da ne bo hujšega. Nosu nima zamašenga, samo kašlja. Počakamo par dni, ker ne bi rada, da še v ambulanti kej pobere.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
23.12.2008 10:56:37   
Anonimen
Dobro jutro
Slovenka,ce mislis kamilicni obkladek,ni moker temvec suh,kamilice naj bi ven vlekle bolezen,saj tako jaz mislim.
Slovenka in Nyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za otrocka,da se hitro pozdravita.
Mi moramo danes se malo po trgovinah,moram kupit se darilne vrecke,pa za sestro,ki je rodila,ceprav razmisljam,da bi ji dala spalno vreco,jo imam doma,ni bila niti 1x rabljena....pa z mozem moramo se kasneje it po nekaj hrane za Meri,pa se Tali bo potem v Slo.ostala,bi bilo dobro se za njo eno zalogo hrane kupit,ker ne mislim tiste 4dni po trgovinah v Slo.skakat.Pa niti ne vem kaj vse naj za Meri s seboj vzamemuser posted image .
Pa se to ne vemo,naj gremo jutri zvecer-se bojim hude guzve...ali v cetrtek kmalu zjutraj-to mi je se najboljs.Me pa mal skrbi kako bo tamala prenesla tako dolgo potuser posted image
In se nekaj me kar mocno najeda,namrec,nasi kadijo,in v teh dneh bodo ziher se obiski,ki so ponavadi tudi vsi kadilci...in vem,da se ne bo nihce zadrzeval zaradi tamale(ce mi kaj ni vsec naj pa ne hodimuser posted image ).Poleti je bilo drugace,s sestro sva hodili ven na cigaret(na mojo zeljo)in je bilo res super,zdaj pa....to me res mocno zivcira,ze zaradi tega ne mislim tam ostat s tamalo dalj casa.
Drugace se pa ze mocno veselim,komaj cakam da vidim necake...je rekel zadnjic 6letnik,po ogledovanju slik Tali in Meri,katere sem poslala po mailu:"Hitr pridite,mi jo hocmo"(Meri,namrecuser posted image )in to kar z bolj jeznim glaskomuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
23.12.2008 14:17:54   
l.daisy
heja hej....

pri meni se peče naša prva "samostojna" potica - beri prva družinska v svojem domu user posted image , ena bo klasična orehova, druga pa mandljeva user posted image user posted image user posted image

aja, prosim za izpis mojega ta mlajšega sina iz kluba brezzobih, predvčerajšnjim ponoči smo namreč ugotovili, da je spodaj desno dobil zobek (mislim, da trojka, je pa definitivno zobek, ker se vidi bela š.p.ička, ki kar fino zbode) - sem rekla, da pri nas ne bo vse po defaultu... user posted image

zvečer me čaka še malo likanja, čakam, da se posušijo cunje, moja stara mama je vedno pravila, da na sveti večer, na božič in na veliko noč ne smejo viset cunje...user posted image

vsem, ki potrebujete pikapoke, vam jih pošiljam, kar vzemite jih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM, hvala za razlago o materini dušici.... včeraj sem čisto na tanko namazala tamalemu, se mu je vnelo na stegnu od roba pleničke in je danes 100% boljše... user posted image

uživajte v sončku....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
23.12.2008 19:08:49   
Taanikaa
čeeeeeeer.!!!!Kako ste kej?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
23.12.2008 19:16:40   
Taanikaa
ZS!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
23.12.2008 19:17:13   
*anamor*
Haj,

kako ste, upam, da ste bili danes kaj zunaj, midva sva zbolela. Bruha mi v loku, drisko ima tako, da ga sploh ne folgama preoblačit. Malo me je strah, da ne gre za kakšen rota virus.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
23.12.2008 19:32:13   
Anonimen
Čer. Bli zunaj, luštno je blo, ker je tako lepo toplo.user posted image

anamor, čimveč pit, če jutri ne bo boljše, do P. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
23.12.2008 19:33:44   
RMRM
christy, hellouser posted image

*anamor* - user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite. Pa tko kot je Didlina napisala, veliko pit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
23.12.2008 19:37:36   
l.daisy
christy dober večer...

vidim, da imaš tudi junijskega princa/princesko.... pozdravljena med nami... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
23.12.2008 19:56:29   
she29
christy hvala za ZSuser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
23.12.2008 20:11:35   
Taanikaa
ej bejbike..a ste vidle kak fancy ticker mam?mislimuser posted image user posted image user posted image
jaja ni kejuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
23.12.2008 20:32:46   
Anonimen
Dobrodoslauser posted image user posted image user posted image ,pa fensi tickeruser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
23.12.2008 21:17:49   
RMRM
Kleo, a jutri pa potujete? Vam želim srečno pot. Ko pridete čez Karavanken tunel se ozri na levo, ti bom pomahalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
23.12.2008 21:27:12   
sasa.vracko
lep pozdrav christy user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
23.12.2008 21:28:30   
sasa.vracko
Kleopatra - lepo potujte in upam, da ne boš imela problemov z Meri, ker je dolga pot! user posted image user posted image
RMRM - spet maš novosti! user posted image  super luštni!user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
23.12.2008 21:47:16   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleopatra - lepo potujte in upam, da ne boš imela problemov z Meri, ker je dolga pot! user posted image user posted image
RMRM - spet maš novosti! user posted image  super luštni!user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa še res je. Na tistem fotelju se je ful slabo vidl našega škratka.

Jaz sem pa jezna ko user posted image . Sem se ravno pobarvala in jaz koza šele sedaj ugotovim, da sem kupila črno barvo in ne temno rjavouser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.12.2008 21:50:45   
RMRM
saša.vračko, dej kakšno slikico vaše jelke pripopaj, imam občutek, da je v takem stilu kot našauser posted image , zdej pa ne vem, a si že enkrat rekla da imaš oranžno rjave bunke, al se men sam zdiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.12.2008 22:11:34   
Anonimen
Evo, natipkam, pol me pa vn vrže - in glih zdej ko nism skopiralauser posted image user posted image user posted image

No, v glavnem, sem rekla dober večer. Pa da smo vsi prehlajeni - Lukec kašlja, jaz smrkam, očija boli glava. Lukcu sem dala kamilčke zavite v krpico kr na bodi pa pod pižamko, čez vse sem ga pa zavila s pleničko. Pol sm dala na radiator mokro pleničko nakaplajno s tremi kapljicami olio112, pa kamilce sem prevrela, pa k posteljici postavila - že 2x. Upam, da bonašmu sončku bolje.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?