|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
24.2.2009 10:40:02   
BarbyD
pol je pa res hitr ratal jauser posted image kerga ginekologa pa maš če ni skrivnost?? jaz mam Handžarja in sem res zadovljna z njmemuuser posted image user posted image sem se tik preden sem zanosila prepisala k njemu ( prej sem imela eno na Bledu - tudi dobra ginekologinja drugače ) samo sem med.sestra in sem s Handžarjam skupaj delala in ko sem vidla kakšen odnos ima do pacientk pa kako so zadovoljne z njemu sem se mogla hitro prepisatuser posted image

Ja upam da bo še čim dalj zdržala tvoja user posted image da bo čim manj komplikacijuser posted image user posted image user posted image
Kje pa si prej rodila? a si v Kranju? Kakšne imaš pa ti izkušnje?

Aja a mogoče katera ve kako je s temu da lahko babico naročiš al kaj že? nekaj sem slišala da nekj plačaš in imaš potem tisto babico pri porodu kot si jo sam zbereš??

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
24.2.2009 10:43:28   
BarbyD
no pa si me prehitelauser posted image user posted image

Jaz sem v pro na Jesenicah rodila pa sem bila zeloo zadovoljna, vsi so bili res prijazniuser posted image user posted image samo je šlo pa vse skupaj kar hitro in če bo šlo tudi zdj tako vprašanje če mi bo uspelo kam drugam kot v Kranj sploh pridt...sam me pa že prav panika daje po vsemu kar sem slišala in zdej prebrala..

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 177
24.2.2009 10:51:31   
anny1
Ne ni skrivnost mam dr.Žigon Leno iz Lj. Bežigrad pa sem bla neki cajta ful zadovolna z njo zdej pauser posted image  no ni več ista se je ful spremenila, je ratala ful čudna in sem se že hotla prestavt pa so vsi zasedeni pa sem sklenila da do konca user posted image  počakam da mi pol še napiše napotnico za operacijo oz. za doc.dr.Kobala k sva se z njim zmenila še to user posted image  počakamo pol pa odstranitev, k je blo že preveč user posted image  z mojo maternico in z operacijami in sem že jaz sita moj je sit Kobal pa tud k mu skoz jamram da me boli pa boli pa boli.....
drgač pa ja rodila sem v lj, in so ful vredu, jaz sem zadovolna in tud glede na to da je bil moj tim 2*isti se že dogovarjam da bom spet pri dr.Pušenjaku rodila itak pa babca Katarina sam z njim delauser posted image .
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 178
24.2.2009 11:06:19   
anny1
Aja drugače pa ni dolgo(1t) nazaj rodila v Kranju moja sestrična sam ni nič   omenila problemovuser posted image  zgleda da imajo samo nekateri problemeuser posted image , no sej maš dovol časa da prideš kamor hočeš sam pazi na plodovnico če ti ta odteče pol je pa user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.2.2009 11:07:35   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

blu kako pa to da v Trbovljah? jaz sem ravno zdej brala od Kranjske porodnišnice in imajo ene res grozne izkušnjeuser posted image user posted image  zdej pa res ne vem če nebi šla še enkrat na Jeseniceuser posted image user posted image user posted image  jaz sem že tako bolj taka da se ne znam postavit zase in če bom naletela na kakšno nesramno babico ne vem kako bom speljala poroduser posted image  že tako sem ena jokica zdej ko sem nosečauser posted image  

Zdej me je še bolj strah kot me je blo prejuser posted image

Imam zelo dobre izkušnje od prvega poroda, ki sicer ni bil najlažji ampak za porodnice in dojenčke je pa poskrbljeno 1a. Šla sem pa tja po priporočilu mojega gin. Upam, da me v drugo ne bo kaj prehitelo in bom lahko pravočasno prišla tja. V Kranj ne grem pod nobenim pogojem, mi je že sama bolnica zelo antipatična, raje na Jesenice ali v lj.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.2.2009 13:28:20   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

user posted image     A s septembrom se pa pri gorenjkah seznamček neha???   user posted image

Name si pozabila, sem oktoberka    user posted image user posted image user posted image

(zdej sem pa mal zalostna...)

oo sory...sem zgleda spregledalauser posted image v bistvu sem te po nesreči ven zbrisala...ker vem da asem te imela zraven...bom dodala nazaj...

veš da te ne damouser posted image user posted image user posted image

. . . oktober bo še mal počakal, a ne user posted image
( upam, da to nič ne pomeni, sem kr mal vraževerna)

Ni panike, nosečke lepo se mejte - vsem veliko sreče  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 181
24.2.2009 13:46:23   
BarbyD
MAREC

* Janaja 30.03.2009, ?user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ?user posted image , ? let, Ljubljana user posted image

MAJ

* BarbyD 09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12 12.05.2009, ? user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Anny1 30.5.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1user posted image , 25 let, Kranj ?
* Shirley 31.05.2009, 1user posted image , ? let, Bled ?

JUNIJ

* JanciF 05.06.2009, 1 user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu 07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3user posted image , 27 let, Podnart ?
* Dodi 20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta 22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši 30.06.2009, ?user posted image , ? let, Tržič ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* *kinnie* 25.09.2009, 3user posted image , 29 let, Radovljica ? 
* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice user posted image

OKTOBER

* Maaya 1.10.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image     

SKUPAJ: 18

PRIČAKUJEMO : 
4 user posted image user posted image
1 user posted image user posted image    
4 user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.2.2009 13:48:19   
BarbyD
Maaya joooj sej ne morm vrjetuser posted image  drugače pa pomeni samo to da sem jas smotanauser posted image user posted image  že popravljenouser posted image  

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.2.2009 13:53:37   
maayaa
BarbyD ni panike, mal je blo pa smešen.    user posted image

Sej veš nosečniška raztresenost - sicer je pa super, tale seznamček.
Vse pohvale.  user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.2.2009 16:23:56   
BarbyD
Ja joj sploh ne govoriuser posted image včasih ne vem a sem noseča al mam demencouser posted image user posted image user posted image da o "zakasnelih" refleksih sploh ne govorimuser posted image

zdele pa ob 5 peljeva tamalo v Tuša gledat Winxice, valda da je tud tamala danes Winxica ( tiste k mate doma že kakšno punčko verjetno veste o čem govorimuser posted image user posted image )
čeprov ne vem kolk časa bom zdržala pokonci ker sem čist čudna že dva dniuser posted image kar v mumentu zakuham in se mi začne vrtet in zraven čist mokra ratam....pojma nimam kaj nej bi to pomenilouser posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 24.2.2009 16:24:53 >

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.2.2009 9:07:00   
*kinnie*

Ja joj sploh ne govoriuser posted image včasih ne vem a sem noseča al mam demencouser posted image user posted image user posted image da o "zakasnelih" refleksih sploh ne govorimuser posted image

zdele pa ob 5 peljeva tamalo v Tuša gledat Winxice, valda da je tud tamala danes Winxica ( tiste k mate doma že kakšno punčko verjetno veste o čem govorimuser posted image user posted image )
čeprov ne vem kolk časa bom zdržala pokonci ker sem čist čudna že dva dniuser posted image kar v mumentu zakuham in se mi začne vrtet in zraven čist mokra ratam....pojma nimam kaj nej bi to pomenilouser posted image

he heh demenca je bila pri meni na pohodu že prejšnjo nosečnostuser posted image
Winx user posted image meni se že meša od teh winxic...vse winxuser posted image , kozarček, pižama, vzglavnik, majčka, igračke, spomin,...

Hmm glede vrtoglavic pa ne vemuser posted image

Sem pa danes takoooo dobre volje, ker mi ni nič slabo, pa zunaj je tako lep sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.2.2009 11:10:02   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

he heh demenca je bila pri meni na pohodu že prejšnjo nosečnostuser posted image
Winx user posted image meni se že meša od teh winxic...vse Winxuser posted image , kozarček, pižama, vzglavnik, majčka, igračke, spomin,...

Hmm glede vrtoglavic pa ne vemuser posted image

Sem pa danes takoooo dobre volje, ker mi ni nič slabo, pa zunaj je tako lep sončekuser posted image user posted image user posted image

Dobro jutro
Dobro da pri nas ni problem stemi Winx drugač bi se meni tuduser posted image  k mam dveuser posted image ,
in kako si prenesla BarbyD?
Lp

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.2.2009 13:17:48   
BarbyD
živjo user posted image

Ja pr nam je tud vse Winxuser posted image user posted image ...drugače so meli pa kar lepo naštiman...dobr da ni prov dolg trajal k čene bi se pomoje kr na tla usedla heheuser posted image

dans se že dost bolj počutm, edin morm se nekak zorganizirat da bom ponoči lahko spala...ker je mali tako živ tam nekje od 1 pa do 5 da tud prbližn ne morm zaspat...pol pa spim do 11user posted image user posted image grozaauser posted image

Pa ve kako se imate?? user posted image vse kot je treba? a ma katera v petek pregled?? jas mam posvetovalnico zjutri v Kr.porodnišnici...če ma še kera naj pove da bova dolgčas skupi preganjale ko se čaaaaaaaka user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.2.2009 21:29:12   
helikop
Pozdravljene!
BarbyD midva sva se tudi odločila, da bova počakala z spolom otročička, tako da pustimo se presenetiti!
Je pa prav zanimivo, kako vsi ugibajo oz. že skoraj trdijo kaj bo.Prav zabavno!

Eno vprašanje!Kako si kaj razporejate magnetij, kalcij, vitaminčke... Ali jemljete, ali ne, meni se zdi, kot da se cel dan bašem z njimi. Kje jih kupite?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 189
26.2.2009 9:55:53   
BarbyD
No kje ste kej gorenjke?? čist smo lene tukile gor...ma vsaka pri svojmu mesecu dost za klepetat aneuser posted image

Kako ste kaj drugače? vse ok?

helikop bom dodala na seznamčekuser posted image drugače pa jaz vsak dan pijem od Hippa nek sadni napitek za nosečnice ki naj bi mel noter vse kar rabiš...magnezij sem pila samo kakšen mesec tam okrog 20 tedna ko je bil mali nekam nemiren pa je hotel ven...pa na začetku nosečnosti (prve 4 mesece ) sem posebaj jedla folno kislino...

(odgovor članu helikop)
Neposredna povezava do sporočila: 190
26.2.2009 11:28:00   
anny1
Zdravo,
no jaz nisem v mesecuuser posted image , veš BarbyD se od včeri že dogaja da me zvija spodi pol pa v križ in se sploh ne pomiri, ponoč je blo mal bol zutri sem se pa zbudila pa user posted image , šment ti zoprni krči- jih že ful sovražim, pa še vstavt se nočjouser posted image .
Helikop-jaz mam magnesol 3*1 dnevno,pol pa če mi zmanka vitamina C eno šumečo tableto na 4 dni, 1*na 4 dni multivitamin šumečo tableto, drgač pa če ne pozabim-kar je pri meni konstantnouser posted image , 1*dnevno centromed Mama, k ma vse od A-Ž- prav za nosečnice, naj bi ti povrnil energijouser posted image - men jo ne-
Punce kako vam kej brcajo, moj je ful neaktiven, včeri je sam 5* v celem dnevu-no ne sam včeri dej že kar cel teden gospodič bol spi- kaj mislite da je že čas? Ja drugač pa me zvija dons na vsake 20min- uf upam da nav treba rodituser posted image
lp 

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 191
26.2.2009 11:39:49   
spelka12
Sploh nisem vedela, da obstaja ta temauser posted image .

A se lahko pofočkam user posted image .
Podatki za na seznam : Spelka12, PDP je 23.10.2009, 2 nosečnost, nimam še nič otrok, 27 let, Kranj

Vidim, da bova z mayao skupaj vozičkale. No če pridem do konca seveda. Prvi pregled imam jutri. Moja g. je Sava Rant HAfner. Pri njej sem šele par mesecev, prej sem imela Sredanoviča na Jesenicah. Tudi rodila sem na Jesenicah.
dodi 8 nosečnost in 11 otrok user posted image user posted image user posted image . Klanjam se user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem gorenjkam user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.2.2009 12:20:54   
BarbyD
anny1 no da ne boš res v kratkem zibalauser posted image user posted image mal nas pa le še počakaj user posted image samo če se pa krči ne ustavijo pa le na pregled..da ne boš predolg čakala...

spelka12 dobrodošlauser posted image user posted image seveda se lahko pridužišuser posted image Rantova je kr fajn ginekologinja ( sem tudi z njo delala skupi ) je bolj taka tiha, tko da če te bo kej zanimal kr al drezej vanjouser posted image
kdaj pa maš pregled jutri? a to maš posvetovalnco al UZ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.2.2009 12:31:41   
spelka12
Kaj pa je posvetovalnica? Imam UZ. Pri prejšnji nosečnosti sem imela pri vsakem obisku tudi UZ. Sem imela pomojem rekord ene 14 UZ-jev do 22 tedna. Imam ga pa ob 10h.
Zaenkrat še nimam mnenja o rantovi, zdi se kar v redu. Sem ful zatežen pacient tko da bomo še vidl kako bo.
A ti si sestra v kranski porodnišnici al kako?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 194
26.2.2009 12:57:49   
BarbyD
Posvetovalnica se reče tistim pregledom k daš zraven še kri, pa vodo pa stehtajo te....pol greš pa z vsemu k ginekologuuser posted image te preglede boš imela v porodnišnici..zdaj na UZ greš pa tam spodaj ko je tud za dojke ambulanta...tukej je mal drugače ja, ker v ambulantah nimajo UZ...in kadar ga boš imela se boš mogla posebaj naročit, ginekolog ti bo pa dal napotnico...

Ne, delala sem v Šk. Loki pri ginekologih pa je Rantova nekaj časa tud tja hodila, zdej mislm da ne več...zdej sm pa delala v rešilcu v Lj. zdej sem pa doma user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 195
26.2.2009 13:14:13   
PAJO
o barbyD  tebe pa ze dolg nism slisala.kako si ti?
si doma na bolniski?

jz sm ze rodila imam puncko zano in je stara ze 1 mesec,se fajn rihtamo..
kako ste vi kej?

lp vsem noseckam in zelim cim lepso nosecnost in da vam hitro mine
men se je na koncu fulll vlekel.

lp,ana

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 196
26.2.2009 13:21:11   
BarbyD
Pajo iiii čestitkeuser posted image user posted image user posted image samo da je vse okuser posted image

Kje pa si rodila? a si v Kranju? dej nam malo povej kako je blo?user posted image jas zadnje čase res same slabe stvari poslušam od kranjske porodnišnice tako da me je že kar pošteno strahuser posted image user posted image

Je bil tvoj zraven? a so hotle met kakšno potrdilo od materinske šole? ker midva ne misliva it...vsaj za enkrat ne...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.2.2009 13:33:56   
spelka12

Posvetovalnica se reče tistim pregledom k daš zraven še kri, pa vodo pa stehtajo te....pol greš pa z vsemu k ginekologuuser posted image te preglede boš imela v porodnišnici..zdaj na UZ greš pa tam spodaj ko je tud za dojke ambulanta...tukej je mal drugače ja, ker v ambulantah nimajo UZ...in kadar ga boš imela se boš mogla posebaj naročit, ginekolog ti bo pa dal napotnico...

Ne, delala sem v Šk. Loki pri ginekologih pa je Rantova nekaj časa tud tja hodila, zdej mislm da ne več...zdej sm pa delala v rešilcu v Lj. zdej sem pa doma user posted image

Aja hvala lepa za razlago. Ne zdej grem samo na uz, ker se že tretiram za rizično nosečnost. Tegale v Kr se res ne morem navadit. Na jesenicah je tko simple vse. Greš tja, pregled, kri, voda, pa še na UZ me je vsakič pogledal, vse na enem mestu. Tukaj pa komplicirajo 100/h. Aha pridna sestra si torej. PA že maja imaš rok, to bo pa kmalu. Meni se je na začetku vse tkooo vleklo, pol gre pa še prehitro.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.2.2009 13:53:55   
BarbyD
ja tud men se zdi da mal preveč komplicirajo...js sm tud mela prej na Bledu pa je blo vse ko po tekočem traku...tuki sem pa ob 7 gor, fertik pa nikol pred 12 alpa še celo 1 popoldan...tko da to je mal zoprn ja...sam mi je pa ginekolg res uredu tko da bo treba mal potrpetuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.2.2009 15:43:55   
anny1
BarbyD- ne grem še nikamor, ker mi je G ekstra naročila če se spusti na 15min ali nižje pol v P v Lj drugače pa lepo počivat in čakat kaj se bo dogajalo, če pa vam slučajno uidem vam pa sporočim ok?
spelka12- oprosti za radovednost(če je preveč osebno ni treba odgovorit) smo kot sem prebrala si v drugi user posted image  enkrat rodila ampak otrok pa nimašuser posted image  kaj se je dogodilo?
lp

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?