|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
2.8.2010 9:28:23   
teodora75
Haloooooooo, dobro jutro!

Kaj so res vse Gorenjke cudezno izginile v neznano?
Pa tako krasen dan imamo danes...

Pa ze ene xx casa nazaj sem sprasevala, ce bi se kaj videle, pa izgleda precej neizvedljivo, saj se tukaj gor ni vec nobene.

No, kakorkoli, zelim vsem lepe dni!

T.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
5.8.2010 12:04:58   
antoninap
Pozdravljene vse gorenjske user posted image !

Zanima me, koliko nas je, ki že vedo, da bodo zibale v letu 2011? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1652
5.8.2010 14:44:11   
soncnizarek25
oj:)
ja meni bolj malo časa ostaja za  RR. saj moja punca kar naprej nekaj hoče:)

teodora75 če boš hodila va kranj k pediatru sao naj boljši: petenoster, petenoster-zdravc in ješetova. mi smo izbrali petenoster-zdravc-  kaj več pa ti bom lahko povedala kakšna je drug teden ko bomo prišli s prvega pregleda:)

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.8.2010 12:34:36   
poka29
Ojla!

Evo, še ena Gorenjka, ki bo zibala v 2011, in sicer v prvi polovici januarja. Kaj pa ostale?

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
9.8.2010 0:20:12   
Nina33
Zdravo!

Se še jaz pofočkam: še ena Gorenjka, pričakujemo februarja 2011.

Lep pozdrav vsem, upam, da nimate težav s spanjem tako kot jaz user posted image .

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
9.8.2010 20:38:36   
teodora75
soncnizarek25, hvala za odgovor glede pediatrov. Sem pa medtem dobila se eno mnenje glede ped. v Radovljici in mislim, da bomo poskusili kar tam.

Pozdravljeni poka29 in Nina33!
Hm, smo tudi mi mislili, da bomo 'na vrsti' za zibanje v zacetku 2011, pa nam je ratalo kar toliko mesecev prej. Sicer pa, na vprasanje, kdo se bo zibal naslednje leto..., no, saj mi bi ze naslednjega takrat user posted image .

S katerega konca Gorenjske pa sta?

Srecno, pa javita se kaj, da ne bo tale forum tako 'bogi'...

T.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.8.2010 11:48:52   
antoninap
Ojla punce user posted image

Jaz naj bi zibala februarja, lahko se pa zgodi, da bomo tudi konec januraja, vsaj po nuhalni svetlini sodeč. Drugače sem iz Srednje Bele (Preddvor), na preglede hodim pa v Kranj k dr. Reljić. Veliko izbire nisem imela, ker nas je nosečnost prehitela in še nisem imela izbranega ginekologa, saj sem se na Gorenjsko priselila šele v začetku leta, vendar sem z njim izredno zadovoljna. Full prijazen in zgovoren. Na splošno se mi zdijo vsi v porodnišnici Kranj prijazni.

Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.8.2010 11:54:38   
archie
Teodora, zanimivo temo si zacela (pediatri). Jaz nimam pojma, katerega bi / bom izbrala user posted image user posted image ... bos povedala v petek kaj vec o tej temi, ok?

dobrodosle vse nove nosecke!!user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.8.2010 12:33:22   
poka29
Ojla!

Jaz sem pa iz okolice Kranja, smo kar blizuuser posted image . Ravno danes sem imela pregled ij je vse ok. Naslednji pregled imam v začetku septembra, morfologijo pa 8.9.-komaj čakam, da spet vidim malega škrata.
Kar se tiče ginekologov v BGP- kar sem jaz imela opravka z njimi, so vsi v redu (razen dr. Malgajeve), dr.Reljić je pa sploh super.
Pediatri- to bo moj prvi otroček, tko da kaj dost izkušenj nimam. Sta pa bratova malčka pri dr. Paternostru in so ful zadovolni. Pa tud za njegovo hčero pravijo da je ok.
Evo toliko za danes, pa se še kaj tipkamo, da malo "okrepimo" tale forum.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.8.2010 14:03:21   
Nina33
Zdravo!

Tudi jaz sem z okolice Kranja zadnje 2, 3 leta, prej pa čisto prava Krančanka. Saj tudi zdaj nisem glih daleč user posted image .
Ginekologinjo imam v Kranju, Kastratijevo, čisto zadovoljna z njo, tudi z ostalim osebjem v BGP, razen babica pri prvem porodu je bla mal tako-tako, no al pa fest tako-tako, samo sem pogledala,in je ni več. No, upam, da je še, samo zaposlena ni več v BGP user posted image .
Pediatrinjo imamo pa Bertoniček Brgičevo, nam je tudi čisto uredu, je pa res, da razen cepljenj in običajnih pregledov ni bilo nič hujšega.

Se še kaj tipkamo, da forum ne shira user posted image .
LP, Nina

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
12.8.2010 11:38:34   
teodora75
Dober dan!

No lepo, lepo, pa le se kdo kaj napise semle.
Ja, Archie, receva kaj glede pediatra v petek. Ker meni res malo bolj odgovarja RAdovljica kot pa Kranj. Sicer sem pa tudi jaz slisala veliko pohval glede Paternostra, ampak je to menda ze precej 'prileten ata' in vprasanje, kako dolgo bo sploh se delal.

Bodite vse fajn, pa cestitke tem, ki ste 'nastimale' tako, da bodo ta velki trebuscki izven najhujse poletne sezone. Saj res ni tole najvecja zabava. Vsaj meni se zdi, da je moj termostat na + xx stopinj gelede na vse ostale. Kar pomeni, da ko ze vse okoli mene zacne zebst, rata meni ravno prav. Tako da naslednjic delamo 'zimsko dete' user posted image . Ja itak ja....

Bodte fajn!

T.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
12.8.2010 11:50:02   
pinkalonca
No se pofočkam še jst user posted image
bebico pričakujemo decembra 2010 user posted image sem pa iz okolice Kranja, moj G je pa dr. Reljič user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo še kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.8.2010 13:08:04   
Nina33
Eh, švoh kaže temule forumu user posted image .
Je krivo vreme al se samo pozna, de smo Gorenjke in smo mal šparovne user posted image .
LP, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.8.2010 20:02:54   
nov2010
Hej!

No se vam še jaz pofočkam tukaj, ker upam da bo tale forum res malo zaživel.

Pričakijemo konec novembra 2010. Sicer RR berem skoraj vsak dan in sem nekoliko bolj dejavna pri novembrkah. Ampak sedaj se bom pa še tukaj malo bolj pogosteje javljala.

Sicer stanujeva zelo blizu Kranjske porodnišnice tako da kakršnih koli težav s prevozom v trenutku ko bo čas da bo naš malček prišel na svet ne bomo imeli.

Drugače pa imam za ginekologinjo Podlipnkovo.

Počutje v tej moji prvi nosečnosti pa je prav super res. Ni bilo nobenih težav in kakršnih koli začetnih slabosti.
Trebušček pa sedaj že kar napredn raste.

Ta teden pa nas čaka še 3D ultrzvik - bom poročala kako je zgledalo.

Se še tipkamo

Pridne bodite in lepo božajte svoje trebuščke!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.8.2010 20:46:47   
antoninap
Jaz sem sicer šele 3 mesece in pol srečka user posted image , ampk moram rečt, da se prav nosečo še ne počutim, razen tega da letam samo še po otroških trgovinah in si ogledujem (in tudi nakupujem) nadvse cute stvari user posted image

Tudi midva sva prej živela čez cesto od porodnišnice s pogledom na vhod za ultrazvok, vendar moram reči, da mi sedaj bolj ugaja, ko sva se preselila iz centra in imava tri minute do potke okoli Brda.

Katera mogoče ve, kdaj se jeseni začne materinska šola? Jaz razmišljam, da bi šla kar prej.

Lahko katera od izkušenejših pove kaj več o MŠ? Na koliko obiskov je razdeljena, kaj se kaj dogaja, te peljejo na obisk porodnišnice, itd.?

Lepo bodite user posted image !

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.8.2010 20:52:05   
BabyKitty
nov2010 če si pa blizu porodnišnice se pa priporočam za vozičkanje user posted image pdp imam pa par dni za tabo user posted image torej začetek decembra...

Je še katera v bližini porodnišnice doma user posted image da najdem kakšno novo družbo user posted image

Grem pa 15. septembra v ZD kranj v materinsko... gre še katera takrat?

Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.8.2010 21:30:38   
nov2010
BabyKitty - ja super tudi jaz se ti priporočam za vozičkanje. Super se bova kaj zmenle. Bom pa že v začetku oktobra nastopila najprej z dopustom in nato s porodniško in se lahko tudi že takrat kaj zmeniva.

Z materinsko šolo midva začneva 25.8.2010 - alimogoče še katera? Tako da ti bom antoninap povedala kaj več kako zgleda.

Pridne bodite in baje se nam obeta tdi malo več sončkauser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.8.2010 22:09:35   
BabyKitty
nov2010 zmenen user posted image res pa je, da bi se lahko vse skupaj enkrat dobile user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.8.2010 9:10:47   
pinkalonca
No nekaj nas pa je novih user posted image
Če se kdaj dobite se vam pridružim še jst user posted image če me sprejmete seveda user posted image user posted image

Midva sva rekla, da greva na MŠ na prvi termin v oktobru, mislim da pride 5.10. al neki tazga, če bo pa prej še kej frej bova šla pa na enega prej - tko da mogoče se srečamo BabyKittyuser posted image

nov2010 sporoči kako bo na 3D user posted image kam bosta pa šla na 3D?
antoninap vrjamem, da se ne počutiš nosečka user posted image sem imela tut jst dolgo časa tak filing user posted image vse termine MŠ v Kranju sem pa najdla na netu, mislim da na spletni strani zdravstvenega doma, nisem pa 100%...

Lep ponedeljek vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.8.2010 10:19:09   
zinchy
dobrodošle nove srečke user posted image user posted image
Termine za mterinsko šolo imate napisane tukaj http://www.zd-kranj.si/?stran=sola_starsi&topmenu=152.

BabyKitty jest sem tudi blizu porodnišnice doma,tako da se priporočam za vozičkanjeuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
16.8.2010 11:18:42   
antoninap
Jaz sem takoj za srečanje user posted image in lep pozdrav vsem novim!

Pa hvala za link zinchy, sem že jaz preiskala stran, pa mi ni uspelo najti user posted image

A greš lahko samo na tečaj pozne nosečnosti ali moraš na zgodnjo tudi?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
16.8.2010 15:45:39   
zinchy
antoninap ni ti treba it na zgodnjo materinsko šolo,če nimaš željeuser posted image midva sva bila pa nisem ničesar novega zvedla...jest sem veliko prebirala forume in brala knige.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.8.2010 16:11:13   
nov2010
Hej!

zinchy - super smo že tri na kupu ua vozičkanje.

Srečanje - ja bi bilo fino če bi se kdaj kje dobile in malo počvekale. Mogoče nekje v začetku septembra ko bo načeloma konec dopustov. Tako da kar predlagajte kakšne termine

Lep pozdrav

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.8.2010 19:13:01   
BabyKitty
Gremo vozičkat čimprej user posted image tako čas počasi teče... jaz bi kar svojo žverco že zunaj mela user posted image ampak mora še vsaj 12 tednov počakat! user posted image

Punce kaj pa če bi malo seznam obnovile... sedaj ko je tema spet malo bolj aktivna user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.8.2010 21:01:57   
Ploha
kva je zdej gorenjke? ste/smo šparovne z besedam...user posted image user posted image

pinkalonca:
čau! user posted image user posted image user posted image pa te mam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?